Kelkan osto Tallinnasta

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä polaris^, 20/3/09.

  1. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    Nii tuossa kattelin nii kelkkoja on myynnissä halvalla tuolla "etelä-suomessa".. mitäs sanotte mielipiteeksenne kannattaako tuolta asti käy hakemassa kelkkaa ja mitä kaikkea pitäisi muistella ku hakee sielt ja huomioida kelkassa ::)
     
  2. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    http://www.nettimoto.com/viewVehicle.php?id_bike=742806&PN[0]=cat_link_2&PL[0]=listCategory.php?page=2@sortCol=@ord=@id=3@id_cowcat=@posted_by=@new=@update= kyseistä kelkkaa lähinnä mietin ???
     
  3. SB79

    SB79 Switchback 600 H.O. -06

    No varmaan normi runkonumerot ja muut kannattaa selvittää, jottei kelkka ole joltakin anastettu.. Tuo kyseinen laite on vissiin uusi kampe, joten sen suhteen ei varmaan ole kauheasti mietittäviä.. Johan sen näkee, onko kelkka uusi vai ei :)

    Ei kait sen muuten pitäis olla sen ihmeellisempää ku Ruotsista kelkan tuonti. Pakettiautolla paikalle ja kelkki perään, jos kaikki on ok.. Tullin ja rekisteröintimaksut siitä vissiin joutuu Suomessa köyhtymään.

    Tuo kelkan myyjä Hanno Viikhän on muistaakseni jonku sortin rallimies Virossa olemassa. Jos sama mies on niin luulis että myy ihan asiallista tavaraa..
     
  4. polaris^

    polaris^ Lynx re etec

    joo samaa ite muistelin.. vois soitella ja kysästä tuosta pelistä ja että onkos muitakin vehkeitä kaupan jos sitä joku viikonloppu innostuisi lähteä kattomaan ::)
     
  5. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Taitaa olla ylivuotinen  :)
     
  6. AK837

    AK837 Well-Known Member

    tuo on -06

    Muutaman eurosetelin laitat lisää niin saat multa -08 600r ;)
     
  7. revotus

    revotus mxz 600ho 136"

  8. speedy

    speedy RS 600

    Eihän tuo kallis ole, mutta eri asia sitten minkä verran tulee veroja ja muita kuluja. Kertokaapa te, jotka ootte esim. Ruotsista kelkan joskus hommanneet.
     
  9. mielipuoli

    mielipuoli thanderi 900 iq600rr

    ei tule veroja. rekisteröinti maksu oli sadan euron paikkeilla muistaakseni. ei tarvi edes tullissa. kuitti että olet ostanu sen ja vanha rekisteriote ja ei muuta ku katsastuskonttorille. ennen virosta lähtöä kannattaa poistaa se siellä rekisteristä.
     
  10. J.J.A

    J.J.A Well-Known Member

    edullisia kelkkoja verrattuna mitä täällä on..
     

Suosittele tätä sivua