Ramppitouhusta Rovaniemellä kiinnostuneet HOX!

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä AC440, 1/10/08.

  1. Hmm... Ei ainakaan nyt tulevana vkl ei käy mulle :D hmm.. mut sitten melkeinpä kaikki käy en ainakaan estettä nää heti... jos ei sit kelkka mee kahtia :D
     
  2. Jha

    Jha BD3900DS

    Mietiskelin tässä, että pitäskö jättää kaikista kelkoista kovametallit pois? Kestäiskö ne kohtuu kalliit muovit paremmin?
    Niissä oli jo aika hyvät urat.
     
  3. Ei kannata pois jättää! tulee ruumiita ;) Tai no ei ehket mutta kuitenkin ennemminkin suosittelisin että kaikki jotka aikoo hyppii niin olis palat hinkattu suhkot pyöreiksi, kyllähän ne kuluu jos porukalla on partaveitsen terät siel suksissa..
     
  4. Jha

    Jha BD3900DS

    No ei mulla ainakaan ollu mitään ongelmaa ajamisessa ilman kovametalleja. Kävin radallaki pari kiekkaa ajamassa. Mie sulatin "pillillä" pohjaraudoista ne kovametallit pois.
    Sitte voi tulla ruumiita jos jättää pohjaraudat pois kokonaan.
     
  5. Joo siis sitä tarkoitin että kovametallit voi ottaa mutta ei rautoja kokonaan.. Niin no se on miten haluu joko pyöristää ne kovametallit tai ottaa kokonaan poikkeen..
     
  6. wolle

    wolle Speedot '15

    http://wolle.galleria.fi/kuvat/FSX-hyppykuvia+m%E4ntyvaarasta/
     
  7. M.H.

    M.H. 800 indyR

    Mullakaan ei ollu kovametallipaloja raudoissa eikä mitää ongelmia ollu ajamisen suhteen!
     
  8. stm

    stm Well-Known Member

    Wjaolle: Kommeita kuvia. Tuo viiminen on aivan älyttömän komia!
     
  9. M.H.

    M.H. 800 indyR

    Miksei pekka ollu hyppimässä lauantaina?? :)
     
  10. stm

    stm Well-Known Member

    OT: Kelkka on tuolla tallissa ja motti on levällään. Tiivisteet paikalleen, isompaa tankkia sun muuta niin sitten se on ajossa. Ennen vkl on jo ajossa :)

    ps. Ja olin vkl itäkairassa :-X
     
  11. wolle

    wolle Speedot '15

    Sieltä kyllä puuttu lauantaina muutama kaveri joiden piti olla paikalla hyppimässä, mikä lie tullu ??? Jos tuntuu, että intoa on, niin laittakaa viestiä. Kyllä me saadaan järkättyä vaikka nyt viikollakin sinne hyppyhommia! Ei sole ku tasata alastulo ja vetassa ramppia vaikka lähemmäs alkuun...kaikki muu on valmiina siellä.
     
  12. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Itse ainaki kävin lauantaina paikalla, oli vaa niin paljon silmäpareja etten viittiny heti jammua rikkoa siihen. Oisko torstaina sessiot paikallaan?
    Ei toi kelkka montaa hyppyä varmaan ota vastaan mut pakko se on kokeilla perkele! Mukana myös fööni polaris eli sepä se ensimmäinen jos muut ei kerkeä ensin.
     
  13. jompaa

    jompaa RS Linx


    No pittääpä ehtiä ennen sinua : ) aattelin että pittäähän sitä kokkeilla !
     
  14. wolle

    wolle Speedot '15

    Loppuviikosta se päivä on, mutta onko se to vai pe, niin annamma mennä kelin mukaan! Nyt näytti foreca, että perjantaina olis jaffaa...tilanteet varmaan muuttuu, eli ollaampa langoilla tässä. Jompaa kans mukaan vaan!
     
  15. jompaa

    jompaa RS Linx

    perjantai ei ehkä käy ku enontekiölle lähen jo perjantaina . mutta jos lintsais koulupäivän ja lähtis mäntyvaaraan ;D
     
  16. miccis

    miccis Well-Known Member

    No juu perskuta, ittellä sama vaiva viikonloppuna, eli pohjoista kohti olis meno. Jos ei ti tai ke ole kukaan mestoilla neljän jälkeen niin siirtyy viikolla. (Ja sitten on ne isommat sessiot.)

    Ja ihan ot; Wolle, mikä putki sulla oli kiinni kun kuvasit?

    Mites se on mestarit, hommataanko Lapin Kansan jutuntekijää paikalle?
     
  17. wolle

    wolle Speedot '15

    Ei voi sitä lehtihommaa harkita ennenku on kaikkien mainokset paikoillaan...tai ainaki ite näkisin sen näin. Toki ne voi kyllä mainita varmaan jutussa erikseen  ???  Muutenhan tuo on ihan loistava juttu...niin ja tietty pitäshän siellä hyppymiehiäkin olla paikalla  :)

    edit. niin juu..kakkulana oli tälläkertaa EF-S 17-55 f/2,8 IS
     
  18. miccis

    miccis Well-Known Member

    Onhan se tieten tuokin otettava huomioon  :-[

    Meluaitaa ei vaan näköjään isommasti ole vielä, mihin kiinnittää niitä mainoksia. Mites niiden levyjen kanssa, jotka oli tarkoitus kiinnittää rampin reunoille. Tulleeko niitä lainkaan. Jos mainistajilla olisi bannereita, niin tietty siihen alastulon penkkaan rampin puolelle saisi esille. Vois jopa sattua kuvaan, jos sellaista lehteen asti onnistuisi puhumaan.

    Ja hyvin piirtää tuo kakkula, nimimerkillä Rajalassa viikonloppuna mm. sellaista hypistelleenä. Olo oli taas ku lelukaupassa penskana.
     
  19. jompaa

    jompaa RS Linx

    ? isommat sessiot? tarkotatko snowstaria
     
  20. Viable

    Viable 850 khaos -155 2022.

    Joo no se on tuo jamsterin poika joka siitä föönilä menee, ite luotan jamahan alustaan ku joulupukkiin. Muuten ei kyllä jännitä vaikka ekat kilometrit kelkalla onki tullu vasta tänä talvena ;D Perjantaikin sopii mainiosti, ainaki meille. Jos joku on sinne snow staarssiiiin jotain kikkailemassa niin voisin olla pyörällä sit siellä. ehkä?
     

Suosittele tätä sivua