ext special vääntö ongelmia

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä saukk0, 29/3/09.

  1. saukk0

    saukk0 Well-Known Member

    terve.Mikähän siinä ext specialissa on ku näyttää että ei jaksa ylämäkiä nousta ilman että pitää puskea kaverina??kytkin on laitettu kuntoon.Kaikki uuet osat.Muuten pelaa mutta niinku umpisessaki se vääntö loppuu.Variaattorin jousta kiristettiin mutta ei sekään paljoa auttanu.Vielä siinä olis yks säätö mahollisuus mihin sen jousen pään laittaa, mutta oisko teillä mitään ideoita mikä vois olla vikana?
     
  2. 1.

    1. mäntytutka

    vaikuttas että sulla jumii kakkosvari auki.....
     
  3. saukk0

    saukk0 Well-Known Member

    meinaatko että pitäs puhistaa vai?
     
  4. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

  5. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Joo putsata sekä kattoa että laakeripinnat ja liukunastat on kunnossa. Jousikin saattaa olla vanhuuttaan löystyny. Ja onhan remmi uus?
     
  6. saukk0

    saukk0 Well-Known Member

    joo eli kun esimerkiksi ajetaan vaikka semmosta kohtuullisen loivaa mäkeä umpea pitkin ylös, nii saa painaa kaasua tosissaan että jaksas kone ees pyöriä.Liikkeelle lähtö sitte on vaikeata tämmösen raskaan osuuden jälkeen.Kelkkaa saa heilutella ja kaasua painaa reippaasti että jaksaa lähteä liikkeeelle.
    Eli se alkaa niin koville käymään se rinteen nousu että se booaa samalla Ihan niinku menis iso vaihe päälle.Esimerkkinä voin sanoa, meilllä on semmonen 250cc ski-doo elan, jolla ajoin saman mäen ylös UMPEA, eikä booannu yhtään.ei ollu mitään veto ongelmia.Ennemmin pyörii sutia ku hyytys.

    Hihna ei oo uus, mutta ei se näytä kyllä kuluneelta.
    Jousi on kai alkuperäinen, eli ei uus, mutta sitä kiristettiin.On aika jäykkä.ei onnista kämmenellä puskea variaattoria :)
    Ja ne liukunastat on pikkusen kuluneet, mutta kuin tarkkaa se sitte on??
    Tässä ois pähkinää purtavaksi
     
  7. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Ootko mitannu puristuspaineet?
     
  8. saukk0

    saukk0 Well-Known Member

    en oo mitannu mutta en usko että vika on moottorissa ku männät on vaihettu vuosi sitte.Siinä vaan voima loppuu.Luulen että vika on kuitenki siinä voimansiirrossa

    voisko se olla sitte niin tarkkaa että pitäs laittaa ihan alkuperäinen hihna?
     
  9. Mokoma

    Mokoma Well-Known Member

    Vaiha se variaattorin jousi ja liukunastat.Ja kyllähän se on varmin ja paras laittaa alkuperänen hihna.Mittaa ne puristukset kummiski ensin.Pikkuvaiva ja kertoo koneen kunnon.Niin ja niillä tarvike liukunastoilla ei tee sitten mitään.
     

Suosittele tätä sivua