arctic cat el tigre- huippunopeudet

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä joukok, 3/4/09.

  1. joukok

    joukok Member

    Morjens. Tässä sattu naaman eteen vanha kelkkalehti. vuojen 91 mallia.siinä oli testiajossa ollu tämmösiä el tigre malleja kokeessa. Eritysesti pisti silmään ne huippunopeudet, että 530 el tigrellä olis kovalla alustalla saatu jopa yli 170. Eihän se mahdoton ole, mutta on aika kova vauhti vanhaksi kelkaksi.
    Itellä on el tigre ja se special versio.En oo huippuja koskaa kokeillu mutta mitä luulette että miten se kone ja voimansiirto näissä kestää? kovia pelejä ne on ollu aikanaan ja on nykyään , ei pidä vähätellä
     
  2. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Tainnu olla mittarinopeuksia nuo? Tai no matalat harjathan niissä on ja jos on ollu kova alusta ja 4km pitkä suora, niin miksei ;D

    Voimalinjan osat on hyvin samanlaiset mitä käytettiin vielä muutama vuosi sitten ketjukotelollisissa Cateissa. Kakkosvariaattori on muuttunut rulla malliseksi joskus -98 aikoihin (sekin sopii sun kelkkaan suoraan). Eli kyllä ne voimalinjan kestää, kun muistaa huoltaa vain.
     
  3. joukok

    joukok Member

    luin juttua niin nopeudet on mitattu tutkalla. Eli kova on vauhti.
    Kyllä ne meilläki melekosta kyytiä mennöö.Jää velipojan 700 skiidoki jälkeen.
     
  4. saukk0

    saukk0 Well-Known Member

    kyllä tuo taitaa olla tosi.Meki aikanaan ostettiin uutena el tigre.Kyllä se oli mahtavan tuntonen ajaa ja tuntu tehoa riittävän.
    Kyllä mulla se ext special mikä on nykyään nii on seki pirun kova menemään.
     
  5. ilecat

    ilecat cf 8 r 2010/09

    juu mullakin oli uutena sellainen ext special vuonna 91 oli se kyllä aika kova meniä siihen aikaan ja oli tuo jousituskin silloin ihan tieten parhaimmasta päästä. muistaakseni oli foxin kaasut oikeen lisäsäiliöllä.
     
  6. saukk0

    saukk0 Well-Known Member

    joo foxit siinä on.Tosiaan aika huippu luokkaa. Ulkonäkö on kans ihan uutta tasoa siinä.Kuomun muotoilu on aika erikoinen ;) Kova on tosiaan menemään :)
     
  7. Möykky

    Möykky AC M8 -09 SP LE

    Olihan se ext mahtava peli aikoinaan. Viisari heilahti tappiin joka suoran pätkällä, mitä lie sitten oli todellinen nopeus? Kerran tien päällä testailin vauhteja, niin puoli konetta pamahti kappaleiksi ;D
     

Suosittele tätä sivua