Kelekkamessut 2010

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä JariTapani, 16/8/09.

  1. JariTapani

    JariTapani Guest

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Kannatti iliman muuta. Mukavahan se oli vilkuilla muitten aikaansaannoksia. Lauantai meni miten meni niin piti sitten sunnuntaina käydä vielä messuilla ihmettelemässä. Ens vuonna isommalla porukalla sinne osastoa ja kaikki foorumin tuninki kelkat sinne.
    Oma kelkka sinne lähti hieman hätäsesti. Torstaina ilmotettiin, että mahdollisesti ois halukkuutta saada se sinne näytille.

    Kiitokset pitää tässä itekki laittaa ensinnäkin kasausporukalle:
    Maunusjokelle, nassille ja Ivalon pienkonepalvelun Jarille

    Ivalon pienkonepalvelun Jarille kelkan kuskauksesta messuille

    Ja Sumekolle, että huolivat tuon tötterön sinne osastollensa.

    Paljon tuli positiivista palautetta mikä kyllä korvasi kaikki hikikarpalot ja kirosanat mitä tämän kans on koettu. Vaan tulihan sitä kritiikkiäkin rakentavassa mielessä.

    Kiitokset myös rovaniemen idoleille ja isoleille, sekä muonion hurjille messuseurasta.
     
  2. jussir

    jussir Romukoo

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Jovain oli. Telekkarista pyöri kokoajan jonkunnäköstä pätkää ja oli siellä muutenki tuota toista sukupuolta edustavia henkilöitä ainakin illasta ihan kivasti. ::) ;D
     
  3. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    "Messuilla ei näkynyt lama, eikä sikainfluenssa."

    Son muuten ihan varma että nöf nöf oli siellä, noin isossa porukassa ;D
     
  4. Makkola

    Makkola Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Meikä sai jonku flussan sielt mukaan.Lauantaina meni kurkku käheäksi ja nyt räkä vuotaa.
     
  5. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Ei sitä vissiin välttänyt messuja laistamallakaan, ainakaan tyväri.

    Edith,

    Mutta näitähän on muitakin lentsuja liikkeellä kuin tuo possu.
     
  6. Yamppa

    Yamppa Assault 800 &1050

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Possun itämisaikahan on jotakuinki viikko? Eli jos sen messuilta sai niin ei vielä pitäs oirehtia
     
  7. pena78

    pena78 AC 9000rr -18 ,ZX WC-Mod. ,mach-z 800-98

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Kyllä en ihmettele yhtään jos joku sai flunssan tai aivotarhyksiä siellä kaduilla illalla...sato jäätävää tihkua ja porukka T-paidassa vaihto baaria kuntaten mustallajäällä varustetulla liukukierre kadulla! :eek:

    Näin ainaki 2pulanssia vievän pääaukisia..eivätkä johtuneet tappelusta vaan kadunliukkaudesta humalassa! :-\

    Itekki kaipaisin enemmän tuning/viri/bling tuotteiden esille tuojia/maahantuojia näytteille asettajiks ja mieluiten tosiaan silleen että niitä palikoita olis kelkoissa nähtävillä siellä,eli laiteltuja kelkkoja enempi! 8)

    Area51 ja cpcpcpcpc3 samin kelkka oli hyvä siinä Ka-Mu:n osastolla tuommosia loosseja tosiaan lissää..

    Ne 3vuotta vanhat kelkat mihin on joku tukivarren paikka ja mutka muuttunu sekä teipin väritys ei paljoa minua hetkauta...ne on uusia kelkkoja toki mitä pitää olla mutta?!

    Ja oiskoha mittään jos joku rämäpää porukan sais sinne vaikka pihalle loikkiin temppuja jostain hyppyristä kelkoilla ei sekään varmaa haittaa tekis,vai? ;)
     
  8. kinginkalteri

    kinginkalteri Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Tosi vähän oli kans noita kisakelkkoja, pari Pollea ja Mäkipeuran kaks Cattia, ei tainnu muita olla. Muistaa joskus vuosia sitten kun monella kisakuskilla oli omat loossit missä oli kelkkoja jne.
    Itteä ois ainakin kiinnostanut enemmän kisakelkat kuin se hallillinen tourinkeja, ja tuskin ois huonoakaan mainosta jos ois maailmanmestarin ym kelkkoja nähtävillä.
     
  9. SKMXZ

    SKMXZ No sled now...

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Jep, kans selvittiin kotia. Joku kurkkutauti tuli mukaan ko on hiukan ollu kurkku kipee tänään, saas nähdä onko joku tavan vai sikatautii lopuks. Muuten meni hyvin. Mukaan tarttui pakollista muotitekstiiliä. Hieno kalenterikin löytyi pojilta. Tietysti tuli Edgen tekemä raiseri. Taisin päätyä Sipolan kuviinkin ko jostain kumman syystä olin juuri istunu sohvalle huilaamaan ja kattomaan leffaa, ku yks nappas kameran käteen alkaen kuvaamaan. :)
     
  10. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Vuosi pari sitten tai parivuotta sitten Sodankylän oma duudsoni uhkas hypätä siellä jonkinlaisen piruetin, lumenpuute ainakin esti sen eli ei ollut lunta/ramppia.
     
  11. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Pohdiskeltiinki siinä pihalla pikkuporukassa että ois se lumitykki saanu laulaa koko ajan kiinteistömiehille tekemistä, edes mallin vuoksi lumetettu vähän aluetta.. Tai oikeastaan se idea tuli siitä että tohottas päivän sinne parkkipaikale ja rupeais myymään lumiharjoja sitten siinä parkkiksella... ;D
     
  12. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Nää veriset paskiaiset tais shöytä tosiaan puuhata. Makiaa ois Larsmon tapasta äksöniä saaha kelekkapuolle.
     
  13. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Niinpä ...

    Edith,

    BB Mihkali, tai ihan sama, taitaa olla nyt Armenian Harmaissa joten ei voi kommentoida moista asiaa.
     
  14. JaSa

    JaSa Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    OT:na Kelekkamessun lieveilmiöistä sen verran että henk.kohtaisesti "kiitän" vielä kerran niitä 4 apinaa jotka sotkivat ja yrittivät häipyä harmaasta tilataksista maksamatta kyytiä..
    Toivottavasti tunnistatte tästä itsenne; minä ainakin tunnistin osan teistä foorumilaisiksi...
     
  15. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Noniin,

    Nyt meikä alkaa vihdoin olla takaisin ihmisten kirjoissa. Eilinen meni aika tehokkaasti makoillessa ja palautuessa viikon mittaisesta hässäkästä. Messut meni kyllä erittäin hienosti. Kuten viimevuonnakin, oli Kelkkalehden osasto jälleen yksi messujen suosituimmista. Ride free avenuen kokonaisuus toimi loistavasti ja kun samassa yhteydesä oli vielä Blink blink factory sekä Aaria51, oli kulmauksessa nähtävää ja koettavaa roppakaupalla. Area51 osasto kyllä häiritsi meikäläistä ajoittain... Lähinnä siksi että olis haluttanu käydä nykäsemässä Yamppan Polaris käymään, jotta olis kuullu ne äänet ;D Iso kiitos menee Rockin pojille avunannosta osaston rakentamisesta sekä luonnollisesti elokuvan esittämisestä. Kiitos myös Mer väelle yhteistyöstä ja elokuvasta, joka ainakin sunnuntaina alkoi toimia normaalisti. Kiitos myös Snogearille ja kelkkakuumeelle. Kiitokset lähtee myös Kitisen sahalle puutavaratoimituksesta sekä joustavista toimitusajoista ;)

    http://www.lapinmessut.fi/Moottorikelkkamessut.htm Yleisöennätys tuli jälleen. Mielestäni näillä messuilla oli paras henki vuosikausiin. Porukka oli liikkeellä aidosti kiinnostuneena kelkoista ja muusta oheistoiminnasta. Enkä pistä tuota sikanuhaakaan pahaksi, sillä se karsi näköjään känniääliöt ja muut tyhjän inttäjät pois porukasta. Teimme useiden näytteilleasettajien kanssa havainnon että humalaiset loistivat poissaolollaan. Joitakin paikalla oli, mutta nämä eivät häirinneet käytöksellään muita

    Toivottavasti emme aiheuttaneet kenellekkään parantumattomia traumoja soittessamme musiikkia elokuvien yhteydessä. Kahdelle näytteilleasettajalle tämä oli aiheuttanut mieletöntä päänsärkyä ja ahdistusta, toinen näistä tuli sanomaan aiheesta, jolloin pienensimme voluumia, toinen puhui aiheesta vain muille messuvieraille ja esilleasettajille. Ihan vaan vinkkinä vastaisuuteen: jos musiikki ahdistaa tai on muuta sanomista, käy sanomassa päin naamaa, älä puhu paskaa selän takana, sillä jutut tulee mun korviin kyllä nanosekunnissa. Kantsii miettiä että kenelle roskaansa suoltaa. ;D ;D

    Itsellä oli niin kammottava kiire, että en ehtinyt oikeastaan juttelemaankaan juuri kenenkään kanssa. Eli jos en ehtinyt jäädä porisemaan en tehnyt sitä leuhkuuttani tai piruuttani, se johtui puhtaasta kiireestä.

    Laitelkaapa vielä kommettia Kelkkalehden osastosta. Teimme ROCK:in poikain kanssa kohtalaisen työn rakentaessamme osaston puitteet. Seinät yms olivat ihan hand made, joten osasto poikkesi hieman harmaasta massasta. Tokihan sitä voisi ottaa Messupalvelulta jonku valkoisen pöntön ja pöjöttää siinä viikonlopun, mutta se ei ole oikeen meidän juttu. Osastoa rakentaessa oli tärkeimpänä halu tarjota vieraille mahdollisuus kokea jotain ja saada ainakin meidän osalta vastinetta 10 euron lipulle.

    Ensi vuonna sitten taas uudelleen. Sama osasto on jo varattuna. ;)
     
  16. edge 340

    edge 340 Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Olihan se teidän osasto "vähän" tuunatumman näköinen verrattuna kilpailevaan lehteen :D :eek:
    Musiikki ei häirinny ainakaan meidän osastoa vaikka ihan vieressä oltiin.
     
  17. make91

    make91 Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    joo oli se kieltämättä aika vaatimattoman näköinen ku vertas kelkkalehen osastoon :D olihan tuolla naamakuva jo puoliksi esillä
     
  18. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Kyllä koko "näyttelyn" helmi oli jätkien paikalle raahaamat tuunatut pelit. Mukava katella mitä äijjät on pimeissä talleissa värkkäilleet! Noita rakenneltuja pelejä (jaritapanin catti mukaanlukien) mahtuis mun mielestä tonne enempiki! Vesikelkkoja ei ollu yhtään paikalla, varmasti aiheuttais ihmettelyä normi-ihmisten silmissä, kun taustalle vielä editois jonkunlaisen koosteen kesän kisoista jne. Uusia vehkeitä näkee jo keväällä, ne ei hirveitä munansojotuksia aiheuttanu, onhan ne siistejä mutta niin.

    Ridefreeavenue toimi!! Jos joku nillittää musiikista niin ens kerralla vaan eareita jakoon näille. Kyllä messuhumussa pitää rokki soida ja kelkat huutaa pillit punasena ja videot pyöriä! Totta sinne mennään katteleen kelekkoja ja kelekkailua eikä sovitteleen alekorin hanskoja.
     
  19. Larduunki

    Larduunki ski-doo nordik 300

    Vs: Kelekkamessut 2010

     
  20. Sonekin

    Sonekin Well-Known Member

    Vs: Kelekkamessut 2010

    Mites tämmönen musiikin soitto niinkun tarkalleen ottaen menee? Saako niitä nyt nuin isolle porukalle soittaa ihan ilmatteeksi vai joutuuko maksamaan Teosto ynnä muut maksut? Ei tarvi vetää herneitä nenään. Monen ihmisen ihmettelyt kantautu ainakin allekirjoittaneen korvaan...
     

Suosittele tätä sivua