SnoPro 600, CC/Stock/Open

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä wolle, 23/5/08.

  1. kolli

    kolli Arctic Cat SNO PRO 440-05 HONDA CRF 450R -10

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    onko tää vaan 09:n ongelma?
     
  2. heikki aikio

    heikki aikio Guest

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    uskosin että myös 08 version letku on samassa paikassa

    HOX muistakaa kattoa myös 1 varin pultti sieltä ristikon alta , voi olla että ameriikan pojat on säästäneet liimassa ;D ::)
     
  3. 1.

    1. mäntytutka

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    niin ja leikata takarunko poikki takapuskurin etupään kohdalta.
     
  4. MT

    MT -Kelkaton-

    Jees, tuo samainen vesiletkun "päällystys" kumimatolla + kaapelisuojalla (kurttumuovi, letkunsuoja) itselläkin menossa. En kerennyt ajamaan omalla kelkalla kuin ~40km:a ennenkuin kelit loppuivat, ja omassakin vesiletkussa oli jo pientä hiertymää. Otin kuviakin kyseisestä operaatiosta, mutta kun olen "aloittelija", niin eihän foorumihan anna minun postata tänne mitään. ;D

    Sama ominaisuus on myös `08 kelkoissa. Löytyneekö `10 kelkoista myös? ::)
     
  5. oopee

    oopee Well-Known Member

    Eipä taida olla enään uudessa nuita. Ainaskin vahvistettu/muutettu parista kohdasta jotka Catti kuskit tietävät että täytyy muuttaa/vahvistaa. Vaimennin, takarunko ja etuakseli eli eteenpäin on uusi mennyt taas ja eipä ne jenkeissä samaa virhettä kahta kertaa tee. Tosin jossain muualta voi löytyä vastaava, kuka tietää.
     
  6. Åkerman

    Åkerman Sledless

    Jos jossakin niin jenkeissä ne sen tekee kahdesti
     
  7. Jiiriviksi

    Jiiriviksi Well-Known Member

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Onko muilla ollut ongelmia mittarin kanssa CC:ssä? Minulle vaihdettiin juuri mittari ja nopeusanturi, mut siltikään ei mittari toimi...
     
  8. rossiossi

    rossiossi RS & Sno Pro

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Tässä tuli puhetta toisen CC kuskin kans turistua joku aika sitte ja keskustelu pääty remmeihin. Alunperinhän CC:ssä oli 066 loppunen numero remmillä, sitte kevään viimisien ajokelien jälkeen kuulin jälleenmyyjän kautta että kannattaa käyttää 073 loppusta remmiä joka ois kestävämpi. Onkohan muut kuullu tästä jo viime talvena vai liekö vielä ollenkaan? Ainaki informoinnissa voisi sumeko petrata..
     
  9. MT

    MT -Kelkaton-

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Jees, minähän se Ossille soittelin. Siinä jossain vaiheessa puhelua keskustelu tosiaan kääntyi remmeihin ja Ossi sanoikin jälleenmyyjän vinkanneen vaihtoehtoisesta remmistä CC:hen. Eli se vaihtoehtoinen remmi siis on tuo 073 loppuinen malli. Voisihan tuollaisen koekaniinin ostaa testimielessä. ???

    Onko pojat ja tytöt tehneet kytkinmuutoksia näihin CC:hin? Onko kukaan vaihtanut noita vakio lähtökuopilla olevia kytkimen painoja samanpainoisiin, mutta suoraselkäisiin malleihin? Jos on, niin muuttuiko paljonkin tasaisemmaksi kytkimen toiminnalta?

    Onko kukaan vaihdellut pitempiä välityksiä näihin?

    Oletteko ottaneet tuosta kakkosen kiinteästä lautasesta sen muutaman millin pois? (Ossi postasi kuvan tuosta operaatiosta aikaisemmin) Kts. aikaisemmat postaukset tästä topic:ista.

    Siinäpä sitä näin alkuun! :D

    EDIT: Näytti muuten olevan maailmanlaajuisesti noteerattu tuo 073- loppuinen remmi tuohon 066- remmiin nähden.

    "Arctic Cat part number 0627-073 (superceded from and interchangeable with 0627-066), 43" x 1-29/64", high performance top cog belt with high coefficient of friction compound."
     
  10. rampulat

    rampulat Active Member

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Kytkimen painnoissa olevat liukupinnat eiät pysy paikoillaan, vaan lähtevät liukumaan ja seurauksena painot alkavat jumittaa.
    Tämä taas saattaa olla hihnan kestävyydelle myrkkyä!
    Korjauksena liukupinnat irti ja vaikka sikamassalla takaisin.. Uskoisin tämän olevan suurin syy hihnojen särkymisille, nimittäin ensimmäinen hihna kesti yli tuhat kilsaa ja sen jälkeen hihnoja alkoi menemään urakalla..
     
  11. rampulat

    rampulat Active Member

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Muistaa sitten, että painojen muttereita ei kärsi laittaa kovin tiukalle, muuten menee poikki....
     
  12. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Ei samperi - tässä racerissako on vielä nuo vanhan mallin painot käytössä? :eek:

    Nuo puslathan kuluu reilun tonnin ajon jälkeen, eli noita kantsii vaihdella tiuhaan. Race hommissa voi kulua tiuhempaankin ko kaasun käyttö on pumppaavampaa? Sitte kantsii jättää se mutteri löysälle, eli ei vedä edes pohjaan asti ja pistää liimalla kii. Tuo pidentää sitä pultin elinikää himppusen. Kantsii hankkia niitä korjaussarjoja muutama varastoon. Ennen ne oli about rapian 30e ja sisälti pultit+mutterit, lasikuituholkit ja ne shimmilevyt. En tiä mitä nykyään maksaa?
     
  13. rossiossi

    rossiossi RS & Sno Pro

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Ei helekatti, mulla kävi just nuin että eka remmi kesti pitkään ja sen jälkeen alko syömään ko leipää. Voisko se kytkimen kolahteleva ääni johtua kans siitä? Pitäskö ne liukupinnat jotenki liimata että ne pysyis koko ajan samalla paikalla?
     
  14. heikki aikio

    heikki aikio Guest

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    puslia ym. hilppeitä ei saa sumekolta korjaus-sarjana !!!
    kokonaiset varit vaan ilman painoja , jousia ...
     
  15. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Amerikan maalta saa. Hintaa vajaa 10$/kpl
     
  16. ACpro

    ACpro Well-Known Member

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Tarkennetaanpa että kytkimen painoihin saa pelkiä puslia ja korjaus sarjoja jossa tulee puslat,simmit, pultit ja mutut. Liikkuvaan lautaseen ja kanteen ei saa puslia erikseen
     
  17. heikki aikio

    heikki aikio Guest

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    "oikeasta" kaupasta niitä kuulemma löytyy ???
     
  18. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Liikkuvanlautasen ja ristikon osatki lyötyy, kun katselee AC kuvastosta vähän vanhempia malleja. Niissä oli vielä ristikot ja lautaset huollettavia ja nuo osat passaa uusiinki kytkimiin. Ainaki osa osista passaa. En vain muista nyt että mitkä vuosimallit oli mitkä passas... mutta se joka osia kaipaa, varmaan kaivelee tiedon netin syövereistä :)

    Itse kasasin viime talven viimeselle reissulle kytkimen omaan kelkkaan risteyttämällä kelkan (CFSP7-06) oman kiinteän lautasen ja Bearcat 440 -97 liikkuvan lautasen. Eli siinä oli ristissä uus 6 pulttinen ja vanha 9 pulttinen. Kelkka kyllä liikku tuolla, mutta ei se sama ollu ko oikea kytkin :) Mutta 9 pulttisen liikkuvan lautasen keskilaakeri/pusla on samalla sisähalkaisijalla mitä uusissaki. Se passas just eikä melkeen tuon uuden kytkimen kans. En mitannu vain puslan ulkokehää, eli en tiedä onko puslien materiaalipaksuuksissa eroa. Voi olla ettei, voi olla että on? Jos ei oo, sillon 9 pulttisen liukulaakeri sopii myös uusiin kytkimiin.

    Ristikot ei ole samanlaiset uusissa ja vanhoissa. Suurin ero on rullien etäisyys kytkimen keskikohdasta. Eli ne oli muistaakseni kauempana mitä uusissa kytkimissä. Tämähän on sellanen juttu joka vaikuttaa variaattorin toimintaan joten varin säädöt menee uusiksi jos pistää 9 pulttisen ristikon uuteen 6 pulttiseen. Tätäki on tullut kokeiltua :)
     
  19. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Tuossa pari vuotta sitten meinasin vaihdattaa spiderin liukunastat -97 mallisesta Thunderin kytkimestä nykyään paikallaan olevaan joka on ilm. -98 mallia, eipä käyneet. Tarkemmin itse ja huollossa tutkittuamme totesimme paikallan olevat osat olevan oikeasti ok. Eikä noita painojen "kiiskisiäkään" ole tarvinnut vaihtaa tonnin välein, säännöllinen puhdistus ja vastoin huolto-ohjeita kuivavoiteluaineella teflonilla tms voitelu aina puhdistuksen jälkeen, kyllä fiiberi ja pultti tykkää ;)
     
  20. MT

    MT -Kelkaton-

    Vs: SnoPro 600, CC/Stock/Open

    Oletteko käyttäneet jäätymisen estoa (tenttua) minkälaisilla seoksilla? 1% tankilliseen? ???
     

Suosittele tätä sivua