Lynx Endurot 2001-2004

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä tek, 29/10/06.

  1. tinppa

    tinppa revox

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    oisko jollaki telasto irti ::) tarvis tietää vetoakselin ja etupukin kiinnitysreijän väli
     
  2. Hippo

    Hippo Well-Known Member

  3. Pehri

    Pehri Polaris 700 Dragon SwitchBack -08 (154")

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Paljonkohan pitäs olla liikkeellelähtökierrokset -01 500 Specialissa kun tällä hetkellä liikahtaa vasta noin 4500-5000 rpm:n kohdilla. Voiko tuota säätää jostain vai millä vaikutetaan / mikä vaikuttaa tuohon? Ja lisäksi kuinka leveä on vakio remmi uutena tuohon kelkkaan ?

    -Pete
     
  4. jmmm

    jmmm Lynx Rave sdi -08

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Kai ne siellä 4500 hujakoilla pitäs olla. Ihteenikkin kiinnostais mistä saa teknisiä tietoja. Kaverin polarikseen (99) etin niin löyty kaikkee mahollista. Hihna leveydet, pituudet, kulmat....
     
  5. dieseltuning

    dieseltuning Guest

  6. Toyotaman

    Toyotaman Guest

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Enska taas tulilla telakalla olon jälkeen :)

    Mut pientä huolta, alkumatka ajettiin huonolla lumella eli kuluneella reitillä suht hiljakseen, ja moottorin lämpövalo syttyi aina tuon tuosta, sit kun jäällä päästeli kunnolla tai hangen puolella niin hävis valo aina mut kohta taas kun pysähtyi niin syttyi uudelleen. Tulomatka tultiin kovempaa haipakkaa ja silloin ei lämpöongelmia ollut.

    Mut mikä tuossa lämpöjä niin herkästi nostaa? Lunta ei nyt ollu kaikkialla hirveesti mutta ajettiin kolmella kelkalla porukassa ja muille ei mitään ongelmia omissaan (muita merkkejä). Onko tuo Enska herkkä nostaa lämpöjä vai mistä johtuu? Nestettä on säiliössä jne.
     
  7. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Ihte oon huomannu saman että tosi herkästi nousee viissatasessa lämmöt, ei tarvi pitkää pätkää olla aurattua tietä niin valo syttyy
     
  8. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Ei mulla vain ole lämmöt noussu vielä kertaakaa.
    Vaikka ajanu aurattua tietä ja hankikelillä.
     
  9. Methanolic

    Methanolic Well-Known Member

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004


    Termostaatissa häikkää... Mulla teki samoin aikanaan...
     
  10. Toyotaman

    Toyotaman Guest

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Mitäs teit sille sit?
     
  11. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Epäilen jotta uutta termostaattia kaupasta, ei pitäsi olla kallis?
     
  12. Habis

    Habis Enskalla mennään.......

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Tuolla aikaisemmin oli juttua tuosta kaasuttimen nestekierron negatiivisista vaikutuksista päällä ollessaan. Jostain toisaalta olin lukevinani, että sen päällä pitäminen nostaa kulutusta aika huimasti. Itselläni en vielä kerennyt kokeilemaan, mutta tämän talven ajoilla se on puuterilla päällä ollut ja kulutus on pyörinyt tuolla 30L kantturoissa. Pyöräytin sen pois päältä, mutta kerkes bensa loppumaan kesken ;D testin niin en osaa omakohtaista tietoa antaa. Pailakkana siis -04 600H.O. (Kelkki piti hakea kärryllä pois kun hinatessa hajos johtosarja ja valot katos, mut nyt taas iskussa 8))
     
  13. Toyotaman

    Toyotaman Guest

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Helppo vaihtaa? Mistä löytyy pannuhuoneesta?

    Aavistuksen voisi ehket nesteitäkin lisäillä, onks tähän jotkin "spesial enduro" -aineet vai ihan mitä vaan jäähdytysnestettä?

    Tiedoksi tosiaan kaikille että meikäläinen ei oo mikään kelkkatekniikan spesialisti niin saattaa tulla tyhmiä kyssäreitä, kelkkailussa kiinnostaisi ainoastaan vaan ajut :)
     
  14. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Itse asiassa aika hankala vaihtaa, pitää se kannesta alaspäin lähtevä letku irrottaa ja sen alta löytyy termari.
     
  15. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Tere!

    Kato vaan, että jäähytinnesteen väri on samanlaista kuin vanhastaan (jos siniset nesteet, lisäät sinistä, jos punaset, lisäät punasta)
    Suosittelen myös jäähytinnesteen lämpömittarin asennusta jos vaan kehtaat upottaa sen kuomuun :D Antaapahan ainakin varmaa tietoa todellisesta nesteen lämpötilasta ja tietää palaako varoitusvalo miten sattuu. Itellä tuli mittarille + sähköosille hintaa sellaset 13€ kun Biltsusta hain.
     
  16. Toyotaman

    Toyotaman Guest

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Eipä ole tullut ilmailtua, niinkuin sanoin ettei tuo tekniikka puoli ole vahvinta alaa :=
    Mut joo ihan selkeelle vaikutti nuo ohjeet. Pitää nyt siitä alottaa että ettii oikeen väristä jäähdystysnestettä säiliöön lisukkeeksi.

    Äsken tuli vielä käytyä ajelulla, kovavauhtista ajoa patikolla ja jäällä, ei mitään ongelmaa. Sit tien ylityksessä jouduin oottelee n. 1 minuutin niin varoitusvalo syttyi, siitä kovaa ajoa taas ja sammui aika nopeasti.
     
  17. jmmm

    jmmm Lynx Rave sdi -08

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    heinrich, mistä otit sähkön tuolle mittarille ja minne anturin laitoit? Missä on muuten koko ilmaus ruuvi? Ite mäntien vaihdon jälkeen en mitenkään ilmannu ja on pelittäny. Joissain rotaxeissahan on kannen lähössä ilmaus ruuvi, mutta tässä menee siitä letku suoraan siitä säiliöön, joten ilmaako ite ihtesä? Ei oo itelläni tosiaan ikinä tuota lämpövaloa vilkutellut, joten joku häikkä on.
     
  18. jompsa

    jompsa Active Member

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Minuakin kiinnostaa tuo sähköjuttu. Siis onko tässä mallissa jo tasavirtaa vaikkei akkua olekaan? Jos on, niin pystyykö jotenkin rakentelemaan pienen akun vaikkapa gepsiä varten? Siinähän on joku virtapistoke siinä ryyppyvivun alla, mutta näin maalaisjärjellä ajateltuna siihen jos akun liittää valot tyhjentää akun joka kerta kun kelkan sammuttaa. Auttaisko joku diodi tai relejuttu, jotta akun saisi rakenneltua? Pistäkääs ideoita!
     
  19. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Tasavirtavehkeitä ovat, minä otin lämpömittarin sähköt kiekkamittarin valojen piuhoista, gepsissä on yleensä akku sisäänrakennettuna joten ei sammu pikkutaukojen aikana
     
  20. Toyotaman

    Toyotaman Guest

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Sinertävä nesteet siellä on, pitää hakee semmoista jostain. Mikä on muuten tason indikaattori missä kohdassa sen pinnan pitää olla? Vaikee ottaa selvää missä siinä säiliössä on merkki... Äkksiltään näytti aika alhaiselle.
     

Suosittele tätä sivua