nivala- ylivieska

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ilecat, 25/2/06.

  1. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Perhana, tulitteko te eilen vastaan mua joskus 1 maissa siinä huhmarin kohdalla jäällä?
     
  2. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: nivala- ylivieska

    Huomenna tarkotus ajaa Oulainen-Ylivieska-Alavieska-Oulainen.
     
  3. AAKE

    AAKE F8-09 F 6 -06

    Vs: nivala- ylivieska

    joo tultiin vastaan
     
  4. aaaltonen

    aaaltonen Skippa Doo mx z 600 -98

    Vs: nivala- ylivieska

    En tainnu olla tänään ainoa joka oli vähän hukassa Ylivieska-Oulainen välillä, yks mutka/risteys oli työnnetty ennen minua jo suoraksi linjan jälkeen ja kappas, sinnehän se itelläki meni. Porukkaa tuli jossaki vaiheessa vastaan, Paratiisista taisivat sanoa lähteneensä, kehuivat mettäautotien pätkää joka oli ihan sepelillä ja kyselivät ovathan kantokylän reitillä. Paratiisin risteyksen jäläkeen oli käännytty sinne jollekki järvelle vaan laavulle, itekkin sinne ajelin ja siinä pari kelkkaa ohitin rannassa, ajelin sitten jälkiä pitkin, mutta huomasin että ne kääntyikin takasi tuloreitille, niin piti hetki arpoa mihis täällä pitikään ajella. Löysin sitten kuiteski ajamattoman reitin joka lähti kohti Oulaisia ja pääsin sitä puhkomaan ainakin jonkin matkaa. Paluumatkan sai turrata rauhassa, kun ei muita näkynytkään, ainoastaan huomasin että linjalle oli ilmestynyt jäljet siihen risteykseen, meneekös se reitti nyt sitten sinne Nivalaan, vai Haapavedelle? Linjalta kohti Ylivieskaa laavulla näytti vielä noutiosta jotai nousevan, joten kai siinä joku oli käyny.
    Reitti oli ihan hyvässä kunnossa ja nyt uskalsi jopa kaasua painaa useamminkin kuin kerran matkan aikana, toki joissakin paikoissa vielä kivet kolisi suksiin ja se mettäautotien sepeli pätkä ei ollu kiva ajettava..
     
  5. Mankii

    Mankii Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    Olipa makia päästellä nuita nivalan reittejä ku lanat liikkunu ei oo sitte monneen talveen ollu nuin makia ajella :p Makiasti lunta tuiskuttanu jokipenkoillekki :p
     
  6. -Mätky

    -Mätky Ski-doo MXZ 500 -98

    Vs: nivala- ylivieska

    Vähänkankaan suunnalla tuli käytyä ja reittiä pitkin laukkupalon montuilla, ei sen kauempana kuitenkaan. Parhaat huvit taas sai joen penkoilla. Muutaman kerran oltiin kiinni ja syvällä! 8)
    En ole varma, kuka kuvassa esiintyy, mutta oli kyllä päivän hienoin hyppy ja alastulo. ;D
    [​IMG]
     
  7. TomB!

    TomB! Kamera & Rev440 räppikelekka

    Vs: nivala- ylivieska

    Saaterin hieno keliki!
     
  8. -Mätky

    -Mätky Ski-doo MXZ 500 -98

    Vs: nivala- ylivieska

    Kyllä oli keli kohallaan! Muutama aste pakkasta ja aurinko paistoi. 8)
     
  9. Markku.S

    Markku.S Kelkaton kelkkailija

    Vs: nivala- ylivieska

    Keli oli kyllä kerrassaan magee :p

    Poijan kans ajeltiin haapavedelle mummulaan, ja takasin ajelin sitten ihan yksikseen..

    Olipahan mahtava ajaa Yka-Hvesi väliä, pattiahan siellä on, mutta niinhän sitä pitää ollakkin ;D Toki ei haittais jos lana kävis ajamassa nyt kun siellä on lanattavaa lunta.. olishan se näin huonokuntoiselle helpompi ku sais välillä hengähtää tasaisella pohjalla ;D ;D

    Mutta kyllä siellä melkein täysi keli on reitillä.

    Ja nyt se sitten loppui tuo ajaminen tuossa muuttolantie-korjaamontie seudulla. Eli sain siinä reilun satkun sakkoa kun ajelin laitonta siirtymää kotipihalle (vauhtia oli 20km/h). Kiitokset heille arvoisille stanan kuspäille jotka ovat saaneet tuon pätkän syyniin, yksistää sen vuoksi että ei stana jakseta ajaa nätisti sinne reitille asti jossa vois ajaa niin lujaa ku jokainen uskaltaa. Toivotin pojat tervetulleeksi seurailemaan tuota epäviralista crossirataa tuohon korjaamontien varteen, jotta saavat nyt nämä pari persnaamaa sitä kaipaamaansa huomiota. Nämä kyseiset pallopäät ei ainakaan tietääkseni osallistu tälle forumille... kuten ei kai yleisestikkään tuon alalajin edustajat.

    Yritetään nyt välttää häiritsemästä tätä koskipuhdon seutua, että hiukan rauhoittuisi tuo tilanne. Ja kannattaa varoa sen siirtymisen kanssa kun siinä oikeesti on nyt seuranta päällä, koska siittä "rallista" on Poliisien mukaan tullut älyttömästi ilmoituksia.
     
  10. -Mätky

    -Mätky Ski-doo MXZ 500 -98

    Vs: nivala- ylivieska

    Ajelitko meidän ohi sunnuntaina? Oltiin siinä joella Vähänkankaan sillasta hiukan Nivalaan päin. Revittiin kaverin kelkkaa penkasta irti. Puolisen tuntia sitä kaivettiin irti, niin olin katsovinani, että ajelit ohi. Meitä oli kolme siinä.
     
  11. Markku.S

    Markku.S Kelkaton kelkkailija

    Vs: nivala- ylivieska

    Jep, lapa pystöllään ajelin :D
     
  12. Markku.S

    Markku.S Kelkaton kelkkailija

    Vs: nivala- ylivieska

    Voi kristuus poijjaat, että osaa olla paikat jumissa ensimmäisen kunnon vedon jälkeen ;D

    Just tulin nyrkkeilemästä niin voin kyllä sanoa, että oli mies treeneissä "notkea kuin täytetty puuma" tuon sunnuntaisen ajon jäljiltä ;D
     
  13. janne_87

    janne_87 Yamaha RX-1 er 136" ja Yamaha RX-1 "pätkä"

    Vs: nivala- ylivieska

    onko kukaan lähössä lauantaina nivalasta tai haapaveeltä oulaisiin katsoon kiihytyskisoja? itse ainakin meinasin kelkalla raahautua sinne suuntaan
     
  14. mopedi

    mopedi Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    mahd. ois mutta miten oulaisista pääsee piipsjärvelle.. ei kuulema mee virallista reittiä ???
     
  15. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: nivala- ylivieska

    En ole menossa mutta sen verran kommentoin että kannattaa katsoa tarkkaan niitä merkkejä ku Oulaisiin ajan Nivalasta tai haapavedeltä, eilen käytiin illalla ja pimeässä ei ainakaan meinannu nähdä merkkejä millään. Muutamat oli hortoillu pistoja sinne sun tänne ja ne ei ainakaan helpottanu reirin etsintää :) Nyt kyllä pitäs mennä tuoreet jäljet ku 5 kelkan kans eilen se väli ajettiin, Siis Nivala-Oulainen.

    Vielä kysymys mihin kaipaisin vastauksen eli onko jo Maasydämmeltä ajetty Sykäräisiin tai Sieviin? Alkuvuodesta kokeiltiin mennä Sykäräisiin mutta eihän siellä oltu tehty mitään. Puita reitillä poikittain ja risut oli raivaamatta. Se Sykäräisiin menevä reitti on niin vauhdikas että sinne ois kyllä jo kiva päästä pikkuhiljaa.
     
  16. aaaltonen

    aaaltonen Skippa Doo mx z 600 -98

    Vs: nivala- ylivieska

    Kimmo oli käyny tänään ajamassa mönkijällä lana perässä reittiä tasaseksi Yybervieskan suunnilla, ite ajattelin huomenissa lähteä käymään lopultakin siellä Haapavetellä tai sitten Oulaisissa mutkin. Onko muita joita huomenna päiväseltään kiinnostaa lähteä liikenteeseen?
     
  17. jakey

    jakey Lynx enduro

    Vs: nivala- ylivieska

    Käsittääkseni sievi-maasydän on polettu ja lanattu viime sunnuntaina!
     
  18. aaaltonen

    aaaltonen Skippa Doo mx z 600 -98

    Vs: nivala- ylivieska

    Haapavesi saavutettu ja viimeiset kelkkailut luultavasti tälle talvea näillä nurkilla tehty. Lentokentäntien ylityksen jälkeen alkoi lanattu pätkä reitillä, Nivalan ja Haapaveden pistot oli lanattu ja ilmkeisesti sitten kohti Oulaista(menin eka risteyksestä niin en tietä tarkemmin). Keli ei ollut oikein otollinen kelkkailuun, osaksi syytän sitä kahteen kiinnijäämiseen, joista tuossa kuva toisesta: (http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=8212.msg570515#msg570515) eli haapavedeltä päin tultaessa oulaistentien ylityksen kohdalla mun tekemä kuoppa. Toinen kuoppa löytyy myös ojasta, metsärannantien ylityksen jälkeen, ennen kuin mennään Isolle Rytkynjärvelle. Lunta oli siinäki pellolla niin kivasti tuiskuttanu ja ajolasit ei ollu oikeen hyvät päässä niin imasi kivasti ojaan, jossa oli lunta sitten enemmänkin..
    Hyviä kelkkakelejä kaikille tämän seudun kelkkaalijoille, tämä muuttaa kimpsut ja kampsut Ouluun.
     
  19. TomB!

    TomB! Kamera & Rev440 räppikelekka

    Vs: nivala- ylivieska

    Oliko Markku.S tänää Alavieskasa liikenteesä?
     
  20. Markku.S

    Markku.S Kelkaton kelkkailija

    Vs: nivala- ylivieska

    En... (järkyttävässä krapulassa nukkumassa kunnes aurinko laskee)

    Ilma olis viissiin ollu aika hieno ja olihan tuo kaveri yritelly aamulla soittaa kelkkaileen, mutta ei kyllä millään olis pystyny..
     

Suosittele tätä sivua