vm.-97-> Vmaxit

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä XTRacing, 31/1/06.

  1. Lahtinen

    Lahtinen cf8 -11

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Ainakin meidän porukan kelkoista on ne heitelty pois ja vois kuvitella sen jopa jäähtyvän paremmin ilman niitä.
     
  2. miikak

    miikak Vmax 700 144"

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Okei, pitääpä ruuvailla ne irti seuraavan kerran ku käyn pajalla.. Olkoot nyt siihen asti kiinni.
     
  3. audisti

    audisti Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Yamaha asiantuntijoille ois muutama kysymys:) Eli tarkotus ois laittaa tuommonen vmax 700sx -97,ja tietoa kaipailisin käykö tuohon kytkin ja variaattori esim. 500 tai 600 koneesta vai onko eroja. Onko tuommonen alustaltaan samanlainen kun tämänhetkinen kulkine eli 500 xtc-97? Mitäs tuommosessa on muuten tehoa,eli huomaako paljonki eroa muutako bensan syönnissä?:)
     
  4. jutila

    jutila Jamaha ei pamaha

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Kytkin käy kyllä kampuraan, mutta vähän eri hilut siellä on sisässä. Vari taitaa olla suht sama kaikissa? Alusta on periaatteessa sama poro-äksäni, mutta xt:ssä (ensiasennuksena) mehupumput keulassa+alustassa.
    Teho tais olla 120-130, syönnissäki pitäs olla eroa, mutta positiivisempään suuntaan vrt. viissatku.
    Vähän ku hakua käyttää tai kahlaa tämän topikin läpi niin löytyy kyllä paljon faktaa. ;)
     
  5. audisti

    audisti Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Kiitti jutila:) tuossa jo selailinki tätä topikkia ja oli että tuossa sx:ssä ois lyhytjoustonen se alusta?Onko se paljonki huonompi ajaa ku tuo xtc:n alusta vai menetteleekö tämmösellä sunnuntai ajelijalla...:)
     
  6. Hipper

    Hipper Yamaha EX570 ST

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Joo SX oli todellakin lyhytjoustoalustalla. Niitä oli tuo 700-kuutioinen 3-pyttyinen ja 600:nen 2-pyttyinen. Suomeen tuli ilmeisesti reilusti enemmän (ainoastaan?) 700-kuutioisia, koska vaihtomarkkinoillakin niitä on enemmän. Luin taannoin vuoden '96 Kelkkalehteä, jossa mainittiin SX:n tuotavan Suomeen Öhlinsit suksissaan, mutta hyvin harvoin ne siellä noissa vaihtolaitteissa ovat. Liekö ollut lopulta uutenakaan. Kaikissa tuoduissa yksilöissä ainakaan.

    Kyllähän tasaisella reitillä ja jäällä tuolla SX:lläkin varmasti pärjää, mutta patikossa se on tietysti eri juttu. Yamaha taisi tarjota SX:ää etupäässä Jenkkimarkkinoille silloisena muskelipelinään. XT/XTC-mallit ovat luonnollisesti pitkäjoustoisina parempi vaihtoehto, jos on tarkoitus ajella reiteillä joilla patikkoakin esiintyy. Kuitenkin itse etsisin sellaisen jossa on ne purettavat kaasuiskarit jo valmiina, ne kun ovat hinnakkaat hankkia jälkeenpäin. Moottoriltaan tuo 700:nen lienee yksi aikansa kestävimpiä.
     
  7. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    115hv tais olla vakiona. Eron huomaa kyllä.
     
  8. Komposti

    Komposti Active Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Nyt kävi niin että V-max 99 500 leikkas, voiko nuita pyttyjä yhtään hoonata? Tuleeko halvemmaksi ostaa jostain uusi pytty vai putkittaa/pinnoittaa vanha? Käykö minkään muun pytyt tuohon, esim. SRX tai SX tai vaikka suuremman v-maxin tai vanhemman vuosimallin?
     
  9. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    97 -->Vmax 500cc + sxr 500cc pytyt ainoastaan. Pytyt on kortilla noihin ja hinnat on yleensä 250-350€ riippuen kysynnän määrästä ;D
     
  10. Komposti

    Komposti Active Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Hmh. Melekosen kallista kieltämättä, kun nuita kelkkoja kuitenkin jo tonnin pintaan irtoaa :(

    Miten tuollaisen 600cc koneen istutus? Meneekö kytkimet ja muut härpäkkeet suoraan paikalleen, tai mikä parempaa... Uppoaisko samaan alakertaan suoraan 600 yamahan sylinterit ja männät?
     
  11. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    mites toi takavariaattorin säätö tehdään 700cc sx:ssä? mulla on hihnan selkä aavistuksen lautasten alapuolella, eikös se pitänyt olla tasalla tai pikkasen yli?eli vissiin pitäs saada lautasia hieman lähemmäs toisiaan. hihna on uusi ja yamahan alkuperäinen...liekkö joku loitontanu nuita lautasia erilaiselle hihnalle. ::)
     
  12. yamahahihhuli

    yamahahihhuli ski-doo mxzx800r-13

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    minusta hihna on kyll kohillaa silloin kun tulee yli millin tai pari. ;) ;)
     
  13. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    tuosta mukavasta -30 pakkasesta johtuen en vielä irrottanu tota varia :) mut kuikin siitä välistä ja ei siellä näy niitä rikkoja olevan niissä kolmessa(?) 8 millin pultissa. pitääkö siihen nyt hommata pidemmät vai lyhemmät pultit? mitenhän kranttu tuo variaattori on sille säädölle kun ei se hihnan selkä ole kun ehkä 2milliä niitten lautasten yläkohdan alapuolella??pelaa kuitenkin ihan hyvin nuinkin...ajattelin vaan ettei viittis tuota uutta hihnaa väärillä säädöillä pilalle ajaa.... siitähän se selkiytys kun rupeis purkaa mut ei hirveenä kiihota tuo ilma tuolla pihalla, kyselenpähän täällä lämpimässä valmiiksi kun tuntuu tietoo hyvin löytyvän 8)
     
  14. Jukzz

    Jukzz XP

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Minusta kai manuaalissa lukee että hihnan on oltava joko lautasten reunan tasalla tai enintään 2mm alle lautasten, sillon ei tarvi säätöön koskea.
     
  15. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    joo...itsellä ei tullu tota manuaalia mukana... mut taidan vielä sit antaa sen olla jos kerran manuaali niin kertoo kun tuo kyllä menee just siihen 2millin toleranssiin...säädellään sit kesällä 8)
     
  16. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Katselin tässä tän keskustelun vanhoja juttuja ja täältä löyty että rikat kun laittaa niin lautasten väli kapenee-->remmi nousee. ketähän mun kannattas uskoo ;)
     
  17. rieban

    rieban sxr 700-01

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Prikkoja lisää->lautasten väli pienenee.Ne pultit pitävät lautasia erillään.
     
  18. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    kiitos ja kumarrus :) hommahan meni näin helpompaan suuntaan...laitanpa sinne rikat alle kun keli lauhtuu niin hihna on just kohdillaan.
     
  19. audisti

    audisti Member

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

    Tulipas sitte laitettua tuommonen vmax 700-97 ja onhan tuo ihan mukava laite 500 maxiin verrattuna,ainut vaan tuo alusta ei kyllä paras mahollinen oo(lyhytjousto). Millä kierroksilla muilla lähtee vetämään paikoltaan tuommonen 700? Ihmetyttää vähä tuo oma ku jo kierrosten ollessa n.2500 nii on jo veto päällä? Kytkimen painot on kyllä mielestäni vähän omituisen muotoset,3 semmosta lovia tasasiin välein ja se painon kärki on ihan terävä?(verrattuna 500 koko paino oli ihan tasanen,kaarevan muotonen)
     
  20. Vanahanaama

    Vanahanaama 04Evo600&Lynx rave 150&Evinrude

    Vs: vm.-97-> Vmaxit

     

Suosittele tätä sivua