Lynx Endurot 2001-2004

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä tek, 29/10/06.

  1. monivamma

    monivamma RMK

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    ei tarvi säätää liukurunkoja mihinkään suuntaan...kyllähän se tela siellä jonninverran tieten elää että katkoo ehkä jotain niittejä mutta paikkansa hakee kyllä..yhet takapukin yläpään kiinnityspultit kantsii kääntää toisinpäin ettei telam harjat hakkaa pultin päähän...
     
  2. hirvosenpentti

    hirvosenpentti lynx enduro 600 h.o -04 ja lynx st 550 -05

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Mitä tuolla putken tyngällä oli merkitys joka meni lohkosta läpi? Siinä on semmonen muovituppo päässä. Niinku tukittu putki. Ku se putki meni poikki ja siitä johtuen alko vetämään ilmaa. No siihen on nyt hitsattu 6mm pultti. Että oliko sillä jottain merkitystäki? hyvinhä tuo pelitti ainakin ku 50 metriä sillä ajjoin en oo sen kauenpana joutanu vielä käymään.
     
  3. heikki h.o

    heikki h.o Member

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Porukkahan on vaihellu nuita stefoja kampiakselille niin minkälainen homma? Kone irti ja pöydälle. Kytkin irti ja mangneetto. Millaisella työkalulla olette mangneeton irrottanut? Pääseekö sit jo halkaseen lohkon. Pitääkö halkasussa kiinnittää johonkin erityistä tarkkuutta? Pulttien aukasu järjestys? Sit kai stefojen vaihto, laakerirasvaa sinne johonkin väliin. Kasasus ja pultit momenttiin. Onko jollakin mielessä et älä tee vain niin tai näin? ::) Ja koneena 500 -02:sesta
     
  4. samujeti

    samujeti Ski-oo summit T3 154", Ski-doo Cheyenne

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    magneetto lähti omatekosella ulosvetäjällä näpäkästi irti. ja ne käämit irti sieltä. ja ei sole sitte ku lohkot auki ne on aika tiukat mutta mie veittellä varovasti lähin raotteleen sitä auki ja sittehän se aukeski pulttien momentteja kyllä en muista ja en kyllä käyttänykkään ku vääntelin ranne momentilla ne silleen sopivasti kiinni. ja kasatessa tietenki lohkojen väliin tiivistesilikoonit löin.
     
  5. heikki h.o

    heikki h.o Member

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Ok! Jospa sitä rohkenis sit aukaseen tuon lohkonkin kun pytyt on jo irti niin samalla sit vaihtais ne kampuran stefatkin.
     
  6. skubbe

    skubbe pim.

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Onkos kellään jotain toimivaa ja kokeiltua reseptiä tollaseen -01 500 special enduroon tohon voimalinjaan? Ei nappais lähteä hilukilu-kauppaan repun kanssa osteleen rattaita ja jousia kun luulisi jo jonkun tämän ikäiseen tehneen jo toimivia temppuja.

    Taidettu jo jotku aavikkovälitykset tuonne tehdä kun kovalla jäljellä merenjäällä nappaa vauhtia niin maan pertanasti (lue: paljon enemmän kun oma vanha 500 polaris) vaan sitten kun lähdet vähän reitin sivulle kikkailemaan niin "hyytyy" jo melkeen nilkkasyvyseen (eikä varmasti johdu voimanpuutteesta, köh ::) )

    Sivakat vaihtuu PP:ksi ja tuo 21mm RÄPYLÄmatto siirtyy eläkkeelle 38mm ripsawin tieltä (joka nyt ilmeisesti mahtuu pyörimään)

    Ei tosiaan haittaa vaikka ne nuo huiput kärsis kun saisi vähän tuota vääntöä ja vaikka sitä keulaa jonkunverran kevennettyä peukaloliikkeellä.
     
  7. Methanolic

    Methanolic Well-Known Member

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004


    http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=31861.0



    Kyseles tuolta oisko mitään tehtävissä.... Penalta omaan Lynxiinki hommasin kitin, ja muuten toimii !!! 8)
     
  8. jmmm

    jmmm Lynx Rave sdi -08

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Kaverin kone tuossa just laitettiin kasaan. Mieleen tuli tuo pumppujen akselin voitelu. Eli sinne menee siis 2T öljyä ja letku taitaa tulla öljysäiliön yläosasta, jos oikein muistan? Täytetäänkö öljy säiliö normaalisti täyteen ja öljyä menee näin tuonne akselille(akselin "kammioon"? Ei tarvitse öljyä millään ruutalla ym tunkee sitä letkua pitkin, kun kone on ollut levällään? Öljypumpun ilmausruuvi on ilmeisesti pumpun kyljessä oleva? Se vaan auki ja antaa ilmojen tulla pois? Onko vaaraa että esim. pumpulta suoraan kampikammioon lähteviin öljyletkuihin jää ilmaa? Luultavasti ei kun ovat "painepuolella"??
     
  9. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Laita eka tankilliseen öljyä niin ehtii tulla pumpusta kaikki ilma pois, pumppuhan pumppaa ilmaa samalla nopeudella kuin öljyäkin eli aika nopeasti tulee ilma pois niistä letkuista
     
  10. Hippo

    Hippo Well-Known Member

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Korjausmanuskan "virallinen" ohje oli että konetta kasattaessa 50 ml öljyä sinne vesipumpun akselille jonka jälkeen lohkot kasaan, pumpun ilmaus siitä ilmaruuvista ennen kuin kone käyntiin ja tämän jälkeen mosa tyhjäkäynnille ja jollain rautalangasta väännetyllä koukulla vetää pumpun syötöt täysille pariksi minuutiksi.

    Käytännössä siis öljysäiliö täyteen että se ölppä menee letkua pitkin sinne vesipumpun akselille ja eka tankkiin öljyä sekaan :p
     
  11. jmmm

    jmmm Lynx Rave sdi -08

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Näin oli tarkoitus tehdä kuten Hippo sanoitkin. Öljypumpussa laitettiin merkit kohilleen, ennen remppaa merkit olivat aavistuksen "syöttö pienemmällä". Eihän tuo pumpun vivun ole tarkoitus täysi kaasulla ylettää aivan ääriasentoonsa eli toppariin asti? Ja eikös tuossa mene syöttö täysille jos vaijeri katkeaa? Vaikka vaijerin katkeamisesta johtuen vipu meneekin toiseen suuntaan kuin täysikaasulla.
     
  12. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Säädittehän kaasuvaijerin ennen pumpun vaijerin säätöä?
     
  13. jmmm

    jmmm Lynx Rave sdi -08

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    No eihän semmosia siinä tohittu miettiä! Sekö vaikuttaa siellä haarottajan sisällä toiseenkin vaijeriin? Kaasuvaijeria hieman löysättiin pumpun säädön jälkeen.
     
  14. Jii.Pee

    Jii.Pee Kelkaton.

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Mistä johtuu että käynnistyslaite ei aina kelaa narua kunnolla sisään? Kerran kelkka sammui ja yritin nykiä sitä käyntiin niin naru alkoi koko ajan vaan huonommin kelaan sisään. En saanut sitte kelkkaa käyntiin. Jonku tunnin päästä alkoin kokeileen niin toimi normaalisti ja lähti heti käymään. Yleensä kyllä toimii ihan hyvin. Onko vaikea homma vaihtaa uudet sisälmykset käynnityslaitteeseen jos se siitä on kiinni?
     
  15. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Käynnistinlaitteen palautinjousessa ei oo tarpeeksi pänninkiä, että jaksais kelata löysän narun sisään. Käynnistinlaite irti ja kokeilemalla selviää, montako kierrosta pitää antaa lisäjännitystä jouselle.

    Tuo toisaalta viittaa johonki muuhun, kuin palautinjouseen. Käynnistinlaitteen purkamalla näet vasta, mitä se on syöny.
     
  16. tommi

    tommi Lynx x-trim re 800 -17

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Kysytäänpä nyt täältäkin...onko joku saanu pelaamaan tuolla uudella -383 loppusella remmillä tai uuden sarjan -127 (valkoiset tekstit) remmillä ???
     
  17. TeroK

    TeroK Snouros

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Mulla on 500 enskassa -383 loppunen ja pelaa hyvin!
     
  18. Lynxi

    Lynxi Lynx GL 250-89, Lynx adventure 550f-09.

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Nyt on hyvät neuvot kullan kalliita. ;)
    Enduro 600 sp -01 ja telaston iskareista kysymyksiä. Alkuperäiset valkoisella jousella. (WP?)
    Aikomus on jättää iskarit huoltoon. Tiivisteet ,öljy ja kaasu vaihdetaan.

    Onko etu- ja takaiskari eri pituisia, vai muita eroja, ja mitenkä ne erottuu toisistaan?
    Varaosaluettelon mukaan numerot eroavat jousissa ja muissa osissa.
    Voiko niitä ereyksessä sekoittaa keskenään? :-[

    Minkä vahvuista öljyä niihin suositellaan, ja kannattaako harkita hieman vahvempaa öljyä, sen eestä että vaihtaa simmejä?
    Onko mahdollista asentaa muita Lynxin iskareita esim. evo -04 tähän telastoon ilman suurempia muutostöitä? ???
     
  19. karhu

    karhu ruma mutta hidas

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Kybit siellä on ainakin uutena ollu.
    Etu pukissa lyhyempi keppi.
    Simmitä vaan, siihen hyviä simmi karttoja löytyy jo vaikka mitenkä paljo jos vain tiedät mitä haluat.
    04 iskarit sinne menee mutta ne on lisäsäiliölliset että joutuu ne säiliöt köyttämään kiinni tai hommaamaan ne telineet. . .
     
  20. JKK

    JKK Polaris IQ 700cfi dragon -07

    Vs: Lynx Endurot 2001-2004

    Minkäslaista ongelmaa on ollut?
     

Suosittele tätä sivua