Yamaha Exciter

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä t.k, 7/1/06.

  1. J.J.A

    J.J.A Well-Known Member

    Vs: Yamaha Exciter

    Kone käytetty hajallee monta kertaa,joka paikka koluttu.Kaasareitaki vaiheltu ja ei mikään auta.niin ja aina ku pysähtyy nii kuuluu sellanen jännä kolahus variaattorista ja sit taas ottaa kunnola kieroksia.
     
  2. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha Exciter

    Kytkin jumittaa? Vari jumittaa? Sähköpuolella vikaa? Joku se nuista sitten on jos ei kaasarit ja moottorissa muuten teknista vikaa ole.
     
  3. janituo

    janituo Active Member

    Vs: Yamaha Exciter

    osaako joku sanoa exciter kakkosen telaston iskarien mittoja? ajattelin jos jollaki sattus olemaan telasto levällään niin kertois? tai saapi muutenki kertoo jos sattuu tietämään. tietäs vähä minkälaisia keppejä sinne alkaa ettimään, kun nuo on jo parhaat päivänsä nähny :'(
     
  4. _anttik

    _anttik Active Member

    Vs: Yamaha Exciter

    Mites tuota exciterin alustaa saisi etes pikkusen paremmaksi? Vai kannattaako etes yrittää?
     
  5. hhpp93

    hhpp93 Member

    Vs: Yamaha Exciter

    elikkäs mistä johtuis ku esim hangessa ajaa ja tulee tielle ni kelkka niinku puutuu (ei ota kiekkoja) eikä välttämättä tarvii edes hangessa ajaa. konehuoneeseen eikä variaattorille mene lunta.
     
  6. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha Exciter

    Kaasuiskareilla saa vähän paremmaksi, tosin parempi vaihtaa suoraan joku parempi alusta sinne, saa jotain jousitusta edes. :) Mittoja en ulkomuistista muista, kaverilla on yhet enganssit irrallaan, mittaan jos muistan..

    Kytkimestä kattosin rullat ja käpälät ja puslat läpi, sitten vois tarkistella kaasarit, suuttimet irtiasti ja bensapinnat kattoa.. Eipä tosin ole koskaan ollu nuinpäin vikaa ettei kovalla ole pelannu, yleensä sielä pehmeällä ollu ongelmaa ja kovalla jotenki edes pelannu. ???
     
  7. aki86

    aki86 Well-Known Member

    Vs: Yamaha Exciter

    Millasia kokemuksia mokoman tuorevoitelusta teillä on? Voiko siihen luottaa? ite oon laittanu 0.5-1% tankkiin lisäks, ihan sen takia että jos tuorevoitelu sanoo sopimuksen irti, niin saattas vaikka kone säilyä.. ::) mitä siirappia ootte mokomalle juottanu.. Ite oon juottanu Motulin 2-T snow poweria, kuulema ihan hyvää litkua?, ainakin kylmä juoksevuus on hyvä, mutta kun sekottaa kanisteriin 1% seoksen, niin näyttää siltä että ei sekoitu hyvin pensan kanssa (shell v-power)...... olisko yamalube parempaa? tahi joku muu?
    Kertokaa kokemuksia niin tyhmätkin vois oppia jotain, niinku minä ;D
     
  8. aki86

    aki86 Well-Known Member

    Vs: Yamaha Exciter

    ite lähtisin ekana kahtomaan variaattoreita.. tarkista käpälät, rullat ja puslat, 2varista kato kuormitussäädin(helix) ja onko liukunastoja kateissa..
     
  9. janzka

    janzka -24 Ski-Doo Freeride 146" TurboR, SW 162"

    Vs: Yamaha Exciter

    Minkä kokosta suutinta kannattee lähteä kokeilee Deckerin valmistaman tehoputken kans Exciterissa? Niin ja mitä kannattee alkaa kytkimelle ja varille tekee jos meinaa lähtöjä ja herkkyyttä parantaa?
     
  10. metanolman

    metanolman Active Member

    Vs: Yamaha Exciter

    miten tuota exciter 1 hakaneulajousitusta säädetään? en ole tutustunut ollenkaan alustaan ja vielä tällä hetkellä siellä on niin paljon jäätäkin ettei näe juuri mitään..ilmeisesti säätöhomma ei pitäisi olla kovin vaikea? pitäisi saada alustaa löysemmälle ettei paikat tipu hampaista ;D saan pomppia "vetokoukun" päällä ja alusta ei jousta oikeastaan yhtään..eli voitte arvata millainen peli on patikossa
     
  11. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha Exciter

    Oisko sulla iskari jumissa? Putsaa ne jäät ekaksi pois.. Kyllä se pitäs jämäkkänäki jokusen sentin painahtaa ellei joku alle 30 kilonen kaveri töki pikkurillillä puskuria.. Jousen lyhempää päätä vasten on kuitenki se neliskanttinen muovikalikka, siitä pyörität mitä ilmeisimmin tulppa-avaimella ohuempaa laitaa jousta vasten molemmin puolin niin jousen esijännitys pitäs pehmentyä. Etupukissa taas se säätörengas jousta vasten, sitä pyörittää silleen että jousi löysää elikkä mitä syvemmässä urassa toppari on sitä löysemmällä jousiki on. Toivottavasti auttaa..
     
  12. antsajtp

    antsajtp Yamaha Exciter 570 vm.87

    Vs: Yamaha Exciter

    Missäköhän vika, kun Exciterini (vm.87) alkoi yht'äkkiä käymään yhdellä pytyllä; kytkimen puoleisen tulpanhatun voi ottaa pois paikoiltaan sen vaikuttamatta käyntiin.

    *Kipinää kyllä tulee, ja olen kokeillut kahdella eri tulpallakin.
    *Kaasuttimet on avattu ja puhdistettu paineilmalla, ryyppyvaijerit voideltu. Toinen ryyppyvaijeri saattaa hieman jumittaa, mutta olen koneen lämmettyä avannut "ryypyn hahlon" kaasuttimesta ja käsin varmistanut että ryyppy lähtee pois päältä: -->Ei vaikutusta.
    *Polttoainettakin kaasuttimet saavat pumpulta.
    *Puristukset ovat molemmissa sylintereissä samat=hyvät.

    Välillä kelkka kyllä käy kahdella pytyllä, mutta pätkii silloin-tällöin toista. ???
    Olisikohan kyseessä sähkövika? Tyhmä kysymys sytytyspuolasta, eli mistä se tietää milloin iskeä millekin pytylle kipinä? Kun puolaan tulee yksi johto +maa? :-[
     
  13. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Yamaha Exciter

    Ei se puola tiedäkkään kummalle se kipinää antaa, se antaa tasapuolisesti molemmille. :) Kokeile vielä uuella tulpalla, veikkaan kuitenkin että imukurkku, stefa tai alapään tiiviste huonona, ne ei vaikuta puristuksiin. Puhistitko ryypyn/imun luistit?
     
  14. Nykänen

    Nykänen Well-Known Member

    Vs: Yamaha Exciter

    mikäs mahtaa olla kun exaitteri hytyy umpisella mutta kovalla jäljellä lähtee kuin tykin suusta, missä vika? ai niin tuo on sitte exaiter 2
     
  15. Ronkainen

    Ronkainen Yamaha RS Vector -05 Ja Yamaha Exciter Deluxe -89

    Vs: Yamaha Exciter

    onko exciterissä sama jako kun rx-1 ? eli siis käykö rx-1 matto exciteriin:D
     
  16. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Vs: Yamaha Exciter

    Käy!
     
  17. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Vs: Yamaha Exciter

    Paitsi että ei sovi 32mm harjalla heittämällä pyörimään.
     
  18. paikkari

    paikkari Kelkat on myyty!

    Vs: Yamaha Exciter

    Poitsin romuun laitoin 44 maton 7 hampasilla rattailla. ;)
     
  19. maxu84

    maxu84 rev 700ho 141"/2,25" lynx RE -11

    Vs: Yamaha Exciter

    omassa ainankin tuore voitelu on toiminu ihan hyvin (ajettu n,10000) ja öljynä oon käyttäny sitä mitä käteen on tarttunu ;D
     
  20. maxu84

    maxu84 rev 700ho 141"/2,25" lynx RE -11

    Vs: Yamaha Exciter

    nii ja tuoho hyytymiseen vielä oma kone teki samaa jos anto reilusti happee ja rupes hölläämään niin alko puutumaan, sattumalta kerran kurkkasin ajossa samaisen tempun aikana konehuoneeseen niin kytkin tai vari jumi, puhdistin molemmat ja rupes toimimaan
     

Suosittele tätä sivua