Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

  1. p.i.t

    p.i.t Kiilakotelo 08

    Vs: Oulun reitit

    Madekoskelta(uusi reitti)-hiukkavaaran reitille on myös lanattu.
     
  2. HeCe

    HeCe Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    se oli reitin päälle (reunaan kylläkin) laitettu ja nyt siihen oli jo joku ajanu sen verran rullalle oli lanka menny, toivottavasti ei oo käyny pahemmin, käy vaihtaan se siimaan ja toiseen päähän kans niin ei ole niin suurta kiusausta ajaa tasasella pellolla ja jos vaikka näkys vähän selkeemmin kun tuo piikkilanka
     
  3. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Yk Utajärvi reittiä kävin pätkän kurvaileen niin meinas kylmä tulla. Oli kyl reitit mahtavassa kunnossa. Varmaan 600 okkelillaki vois ajaa suurinta sallittua nopeutta reitillä ihan helposti ;D
     
  4. J

    J Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Sais nyt sen käsityksen että hiukkavaara/YK lanattu???
    Menikö se näin...

    Jos meni..niin on kyllä tänä talvena tämä lanaus kalusto mahtavasti liikkeellä.
     
  5. jarppaa

    jarppaa Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Näinhän se meni, on lanattu.
     
  6. MikaPu

    MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

    Vs: Oulun reitit

    Tällä vkolla lanailtu/lanataan Oulujokivarren reittejä varsin kattavasti. Energialaitokselta tuli vinkkiä että joen jäät on nyt todella nopeasti heikkenemässä (virtaukset nousseet). Olkaa tarkkana siellä jäillä tai varmaan kohta parempi pysyä pois jollei ole ihan varma jäistä.

    HUOM! Nyt kun keskeneräisellä reitillä Isosuo-Madekoski-Ouluntulli kelkkailu on sallittu, niin muistakaa että joen ylittäminenki on sitten omalla vastuulla. Tosin heikon jäätilanteen aikana on lupa joki ylittää siltaa pitkin, ajoradan reunassa (ei kevaria). Nyt kun reitti on vielä keskeneräinen ei rantapenkoilla ole vielä kylttiä "kiertotie" mahdollisuudesta.

    Isosuo-Ouluntulli reitti lanautettiin "koeluontoisesti" eilen, nähdään mitä reitille pitää vielä tehdä jotta lanauksetkin sujuis kivutta.
     
  7. MattiW124

    MattiW124 Trail Touring

    Vs: Oulun reitit

    Eilen oli pollellakin mukava ajella kun baanat oli loistavat. Sitä tuossa mietin että missä majailee nyt se foorumissakin esitelty pikkulana? Yrittäisin tasata tuota reittiä oulujoki-ylikiiminki reitin siirtymää. Ja voisihan sitä samalla lanailla tuota oulujoen eteläpuolta esim maikkulan nesteelle. ( Itse kun maikkulassa asustan niin näitä väyliä käytän)

    Näköhavaintoja pikkulanasta voi laittaa tänne tai suoraan Puh 0408301819 T Matti
     
  8. paramedic-kai

    paramedic-kai Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Sonmoro!
    Ilmoittaudun uudeksi saittilaiseksi ja samalla heti kysyisinkin, millaisessa kunnossa reitit Ouluntulli - Muhos (Montta) ja Hiukkavaara - Muhos (pohjoispuoli)? Pitäis mamman kanssa käydä ajelemassa vkl uudella hankinnalla :D Miten tuolla sanginjoella reittiylitykset, onko jo pahasti vesillä?
    Kiitos jo näin etukäteen vastauksesta ja foorumin pitäjille isoa kättä hienosta sivustosta!
     
  9. aaaltonen

    aaaltonen Skippa Doo mx z 600 -98

    Vs: Oulun reitit

    Viimo viikolla ajelin itte pohjois puolen kautta, lana oli edellisenä yönä kulkenu hiukkavaarasta yk:n suuntaan niin ennen muhoksen risteystä meinasi palella. Muhoksen risteyksen jälkeen oli paikoitellen "tärinäpattia" ja paikoitellen pätkälle ihan mukavaa ajeltavaa, joten kylmä ei enää vaivannut.
     
  10. Waari

    Waari Lynx Ranger V-800

    Vs: Oulun reitit

    Pikku lana meni "päreiksi" mutta olen toimittanut Xtremelle tarpeet järeämpään ja odotellaan tuloksia.

    Hyvä valinta, täällä saa kattavasti tietoa Oulunseudun reitistöistä,
    kuten vain pari postausta aiemmin tulee vastaus tuohon kysymykseen.

    Waari kävi pellolla toteamassa että maanviljelijän huoli on aiheellinen ja piikkilanka on asiallisesti laitettu pellon reunaan joten se siitä. Laitoin lippusiimaa kaveriksi.
    Yritetään ajaa tuo siirtymä patikosta huolimatta pellon reunaa pitkin, murheelliseksi vetää nämä turhat työt, jotka lohkaisevat työaikaa, tuonkin ajan olisi voinut käyttää vaikka pellonreunauran lanaamiseen tasaiseksi.
    Miettikääpä sitä, tuumii Waari.
     
  11. ihietala

    ihietala Member

    Vs: Oulun reitit

    Uusi palstalainen olen minäkin. Ensinnäkin isot kiitokset aktiivisille palstalaisille - aloitin kelkkailun uudella Lynxillä tammikuussa ja aika pitkälti olen teidän koordinaattien avulla päässyt alkuun :)

    Kävin eilen Otulli-Muhos reitin edestakas ja loistavassa kunnossa oli - pikkupattia oli niin ettei kylmä tullut. Tuo Muhoksen risteys näyttää aina houkuttelevalta, reitti sinne on lähestulkoon aina erinomaisessa kunnossa.
     
  12. HeCe

    HeCe Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    ehän mää väittänytkään että ei olis pellolla ajettu, meinasin vain että se piikkilanka joka toissapäivänä oli laitettu oli reitin päällä ulkokurvissa ja siihen oli joku eilen pasauttanu pahki kun ei sitä piikkilankaa varsinkaan pimeässä näe, tänään oli ennen waaria sitä lankaa joku korjaillut pellon puolelle

    meinasin vain että siinä "oikasu" kohdassa on niin helppo mennä patittomalle puolelle ettei se ajaminen pellolla lopu jos ei siihen laiteta selkeitä näkyviä merkkejä
     
  13. Anttimi

    Anttimi Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Käytiin eilen ajaan hailuoto EK. vähän toiselle sataa tuli kilometrejä. Merellä ei ainakaan eilen enää humpsahdellut sinne väli vesille. Hailuodon puolella reitti vaihtelevassa kunnossa. Ihan hyvä oli pääosin ajaa, muutamat pätkät enempi patilla.
     
  14. razer

    razer Nytro Rtx

    Vs: Oulun reitit

    Hiukkavaara-Ylikiiminki oli aivan loistavassa kunnossa :p Sai kyllä yammulla posottaa ihan mukavia vauhteja ;D
     
  15. F3

    F3 Vaimikäseoli...?

    Vs: Oulun reitit

    Onkos kellään tietoo missä kunnossa on väli Ouluntulli-Muhos-Rokua...?Mahdollisesti huomenna pitäs tuolla suunnalla pärrätä...
     
  16. Kilu

    Kilu Active Member

    Vs: Oulun reitit

    Eilen ajettiin emännän kans Muhos-Rokua_Utajärvi-Muhos. Muhos-Rokua-Utajärvi lanattu vasta ja Utajärvi-Muhos tasanainen, välillä pikku kiharaa. Tasaista baanaa oli, oikeat lentokelit :)
     
  17. TherocK

    TherocK XC 500 SP Race -05 XCR 600 -95

    Vs: Oulun reitit

    Hyvässä iltalenkkikunnossa oli Otulli-Muhos. Ei pahastikaan patilla.
     
  18. paramedic-kai

    paramedic-kai Well-Known Member

    Vs: Oulun reitit

    Onko liikkujia ollut Hiukavaara - Muhos välillä pohjoispuolella? Reitit joskus ollut umpisella kun yritellyt pätkällä tuloksettomasti. Linjan alla muutama paha ojitus josta työläs ylitys. Miten lie nyt, onko reittiä esim monttaan asti? Missä kunnossa sanginjoki? Huomenna menoksi...
     
  19. viihde

    viihde Member

    Vs: Oulun reitit

    Keskiviikkona ajoin rokua-ouluntulli ja oli juuri lanattu... tasasta.
     
  20. A-J

    A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

    Vs: Oulun reitit

    Käytiin tänään Oulun lähistöllä vähän kelkkailemassa ja kyllä kaipaisi lanausta pari siirtymää, muuten reitistö oli oikein mukavassa kunnossa. Oulujoki-Hiukkavaara(maikkulan kohdalta menevä 3km pätkä) ja Oulujoki-Maikkulan Neste oli kyllä kunnon patilla.
     

Suosittele tätä sivua