Nyt loppuu se huurtuminen

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Fazeristi, 31/1/10.

  1. limppari

    limppari Member

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    -olipa hyvä ettei tuota videota nähny ennen omaa leikkausta. Ois varmaan pupu hypänny pöksyyn vielä enemmän ja kärsittäis vielä elämästä silmälasien kanssa.

    Maailman paras ratkaisu oli tuo silmäleikkaus, lompakossa kirpaisi kummasti mutta on se vaan nyt mukavaa. :D
     
  2. vepe1

    vepe1 Yamaha rs venture -06- , Polaris xlt 600 1993

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen


    Offina: Paljokoha kirpasi lompakkoa?? Itse käytän noita piilareita, jotka on yötäpäivää silmissä, mutta alkaa kyllästyttää piilarit pikkuhiljaa.
     
  3. mikniemi

    mikniemi AC M8000 HC evo -18, RX-1 -06 162 PPS

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Tuossapa HJC:n kaupallinen versio. Langat menee poikittain ylä ja alareunassa.

    [​IMG]
     
  4. limppari

    limppari Member

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    -Meni siihen noin 3000 euroa kun ei alettu leikkaustekniikassa säästämään. Mutta nyt ei tarvitse sijoittaa parin vuoden välein muutamaa satasta uusiin laseihin. (Paitsi nyt menee rahaa kun joka huoltsikalta pitää arskat ostaa kun ei ennen ole sellaista päässy tekemään ;D)
     
  5. Deep Snow

    Deep Snow Polaris SKS

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Iso summahan tuo on kerralla rykästä vaan monen mielestä elämän parhaita sijoituksia mihin rahansa pistäny. Ja tosiaan säästäähän noissa laseissa/piilareissa pikkuhiljaa. Ei sitä oikein huomaa kuin paljo ne lasit tai piilareitten kans puljaaminen loppupeleissä haittaa, ennenko pääsee kokeileen elämää iliman. :-*
     
  6. Fazeristi

    Fazeristi AC M6000 Sno Pro

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Laserkorjaus: jos ikää 20-35 ok. Jos ikää lähemmäs 40 tai yli ei enää kannata... ikänäkö kuitenkin pukkaa päälle ja lasit oottaa kuitenkin :p
     
  7. ISOX

    ISOX 2xPolle ja Cat

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Se on tuo laserleikkaus monelle aika lyhytaikainen ilo, tässä olen katellu kun syyskuussa Femto-laserleikattu neitonen laittoi taas silmälasit päähänsä ja laskeskeli, että 1.000,- Euroa per kuukausi tuli lysti maksamaan ja nyt on taas lasit nenällä aamusta iltaan, silmien kuivuminen tuli kaupan päälle! Oli kolmas ihminen tuttavapiirissä, joka sai laseroinnin jälkeen lasit käyttöön ja kaikilla alle puolitoista vuotta leikkauksesta. Mainokset eivät tätä kertoneet :(
     
  8. Mr Cool

    Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Hei--- oli leikkaus pienempi taI ISOMPI... mahdollisuus epäonnistumiseen on aina. JA kun on kysymys silmistä, en ainakaan alkaisi koekaniiniksi, koska leikkauksien lopputulos muutaman vuoden jälkeen on vielä epäselvää... tai lyhyemmän ajan sisällä.

    Otan osaa

    Mr Cool
     
  9. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Duunikaveri kävi Femtossa kans. About 3vko sitten. Sillä ainakin vielä ihan ok. miinusta sillä oli about 10 joten ihan perusteltu. Mulla on -3 ja -1,5 joten leikkaus ei kannata. Riskeistä johtuen vasta isommilla miinuksilla vasta.

    Hankin piilarit ja kävin kelkkaileen ekan kerran niiden kanssa. Loistava juttu ei huurru enää! Ihan eri fiilis ajaa kun ei tarvinnut huurun kanssa tuhlata aikaa. Ne joille piilarit käy niin rohkeasti vaan optikolle. Kyllä siihen silmän tökkimiseen tottuu. Kynnys mulla oli kova. Moottorikelkkailu vasta pakotti ne hankkimaan. Eli kyllä harrastuksessamme imua on!
     
  10. T-Cat

    T-Cat Well-Known Member

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Tottuu joo, samoin kuin tottuu silmälaseihin.

    nimimerkki "tulee tökittyä laseja sormella ylemmäs vaikka on piilarit päässä" ;D
     
  11. -Otto-

    -Otto- Active Member

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Itse asiassa tuo HJC:n sähkövisiiri ei ole aivan noin yksinkertainen, visiirin pinnassa on läpinäkyvä ohut metallikalvo ja nuo ylä- ja alareunan langat vain jakavat sähkön tasaisesti kalvoon. Lämpenevä osa on tuo noiden lankojen väliin jäävä osa. Toimii mainiosti jopa räntäsateella.
     
  12. Cruiser

    Cruiser Well-Known Member

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Tänä viikonloppuna tuli testattua ylläolevat Smithit ja olihan ne hyvät. Lähtökohdat ja olosuhteet oli haastavat. Olis tarvinnut myös tuulilasinpyyhkijät laseihin vielä ;)

    Eli ostin Smithit ilman voimakkuuksia ja käytin normaalien vanhojen naarmuisten silmälasien kanssa. Patikkoa tahkosin sata kilsaa +4 asteessa ajokamppeissa jotka ois passannut -10 keleille. Ja vettä tuli taivaalta vielä kaiken lisäksi. Mulla oli laseissa niihin tuleva kohtuu iso nenämaski kiinni, mutta ei kypärässä olevaa kuonokoppaa.

    Puhallin pitää nuo lasien omat linssit hyvin selkeänä ja puhallusta riitti tavallisillekin laseille. Huuruahan tulee kun oikein puuskuttaa rankan patikon jälkeen, mutta tuon systeemin paras puoli on se, että se mahdollinen huuru poistuu laseista nopsaan. Ei tartte ihan heti laseja irrotella ja liinalla pyyhkiä.
     
  13. assen

    assen Lynx 600cc ekotykki -13

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    No äiti on nyt 45 ja sille tehtii 3v sitte tuo leikkaus ja eipä oo laseja tarvinnu että taitaa olla tuoki vähä nii ja näin ::)
     
  14. Deep Snow

    Deep Snow Polaris SKS

    Vs: Nyt loppuu se huurtuminen

    Käsittääkseni ensimmäisiä leikkauksia on tehty maailmalla jo 80-luvulla ja 90-luvun puolellahan Suomessakin ties kuin paljon. Että se siitä koekaniinina olemisesta. Eihän vain ole oma lehmä ojassa kuten optikoilla/muilla silmälasien yms näköasioiden kans puljaavilla.. ;)

    Muutama kk itellä nyt leikkauksesta, näkö tarkempi kuin laseilla korjattuna ja tippapullotki jossain jemmassa kun ei juurikaan kuiva simmut enää. Elämänlaatu varsinki näi liikkuvana ihimisenä parantunu abaut pirusti. Toivotaan että samoissa merkeissä jatketaan. :)
     

Suosittele tätä sivua