crossfiret

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä mopedi, 19/1/06.

  1. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Vs: crossfiret

    Eikhän tuo oo sama mies...
     
  2. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Löytyykö crossfireen tarvikepohjapanssaria ?

    Itse en ole löytänyt vielä. Sumekolta löytyisi toki tuo peruspanssari ja sitten tuo suojaava = hyvä panssari . Tuo suojaava panssari on vaan kohtuu arvokas.
    http://www.arcticcat.fi/kelkka-lisavarusteet ja tuosta numerolla 5639-223 löytys tuo panssari jota kelkkaani katselin. Toki jos jollain tuollainen roikkuu tallin seinällä niin saa tarjota yv:llä ;D
     
  3. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Ite tein suorasta muovista omani. Se tosin ei suojaa keulaa - ainoastaan pohjan. Niitä alkuperäsiä panssareita on kahta kokoa. Se pienempi ei suojaa variaattoreita joten jos pistät semmosen, niin tee muovilevystä suoja variaattorien alle ja voihan sen pakarin puolellekki tekasta. Varien puoli kuitenki on tärkein ko ne on niin alhaalla näissä kelkoissa.
     
  4. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: crossfiret

    Onhan sielä pakarin puolella jarrut aika kriittisellä paikalla.

    Uudemmissa on kuiten jo pikkusen viisastuttu tuon variaattorin alla olevan muovin kanssa. Erillinen palanen ja huomattavasti paksumpaa/jäykempää ku se muu pohjamuovi. Vaan ei se lisä suoja kyl haittais sinne... mieki olen kertaalleen sen muovipalan joutunu vaihtaa.
     
  5. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Itsekin vähän tuota katellu, että reunat on pahimmat paikat. Keulastahan catti on suht korkee, joten tuo ns. sumekon vakiopanssari on melkein turha kapistus.
    Ehkä se on sitten jossain vaiheessa tässä syksyn aikana pistettävä eurot tiskiin ja tilattava tuo iso vakiopanssari.

    Sen verran tulee kuitenkin kaikennäköisissä kannokoissa rymyttyä, että lienee halvempaa ennakoida kuin ajaa variaattorit solmuun
     
  6. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: crossfiret

    Tuota mie ihmettelen noissa panssareissa.

    Tuossa pienemmässä on tuo "pahka" koneen alla joka ottaa koput joustaen vastaan ilman että iskua kohistuu runkoon. Isommassa ei tuota ole ollenkaan. Tai ainaki näyttää vaan tasaselta muovilta.
    Tämä patti on itellä ainakin sen näkönen etten haluas tietää miltä runko näyttäs jos sitä olis ryystetty samallailla. :-X
     
  7. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Onkohan kellään kokemuksia tästä kytkin kitistä? On meinaan todella erikoiset kulmat heliksissä :O Alussa melkeen nolla ja lopussa 90, eli just päin vastoin mitä normisti. Jousi on tuollanen iskarin jousen kokonen mörkö ;D Sanovat että tuolla ylös ja alas vaihto on todella räväkkä. Nuo kulmat herättää suurta ihmetystä itellä... ja tuo jousiki. Oikeastaan koko setti :)

    http://www.formulax-1.com/clutch-kits.php
     
  8. Ultimate

    Ultimate AC M6 153''x2,5"

    Vs: crossfiret

    Näyttää kyllä melko hurjalta tuo jousi :eek:
     
  9. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Vs: crossfiret

    No johan on ;D
     
  10. Antsa

    Antsa 900Ace expe LE & 600 AceT Rene 154"

    Vs: crossfiret

    aika mielenkiintosta myyntipuhetta koko sivut täynnä :), mutta ei muutako otappa sie kokkeeksi :D
     
  11. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Huomasin tuossa kelkastani , että käynnistäessä semmonen "kiintoavaimen" kuva vilahtaa muutaman kerran mittaristossa.
    Onkohan tuossa jokin vikakoodi vai vilkkuuko muuten vain ?

    Eikös näistä pystynyt jotenkin lukemaan ne ECU:n koodit mittaristosta, jos pystyy niin miten? ja toki se koodien tulkintakarttakin ois hyvä olla.

    Ja oisko kellään linkkiä Owners Manualiin tuollaiseen 2007 crossfireen.
     
  12. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: crossfiret

    se noissa vilkauttaa aina sitä jakari valoa kun käynnistää. Tais liittyä siihen että testaa aina startissa että APV:t pelaa.

    Ei tietääkseni jää vikahistoriaa muistiin mihinkään.

    Se vikakoodi taulukko löytyy kuomun alta. Jos ei ole kukaan repiny pois sitä tarraa. Jos ei löydy sieltä niin manuskasta sitten.

    Opus löytyy ihan kotimaisella tuolta: http://www.arcticcat.fi/kayttohjeet
     
  13. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Kiitti.

    Eipä tullu sitten mieleen etsiä tuota ohjekirjaa Suomen maahantuojan sivuilta ;D.. Tuli vaan kateltua jotain ameriikan foorumeja yms... no joskus löytyy lähempää kuin arvaakaan.
     
  14. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Kokeillaanpa kuvan linkitystä omasta profiilista tähän
    [​IMG]

    [​IMG]

    Ei nuo nyt kovin messevät astinlautavahvikkeet oo, mutta ehkä niillä tuo tunnelin kylki pikkasen jäykkenee... ois varmaan kestäny mun ajossa ilmankin ;D
     
  15. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Ite ruuvasin tuossa sun kuvassa takapukin kohalla näkyvän vahvikkeen etupukin kohalle tunnelin sisäpuolelle. Tuossa takapukin kohalla se vahvike mahtaa olla melko turha. Tai jos kantaa paljon romua renikalla, ehkä sitte siitä on jotaki hyötyä... mutten usko sitäkään.
     
  16. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Itse katselin, että ehkä toi vahvike tuossa takapukin kohdalla saa olla. Tiedä vaikka joskus jonkulaista vetokoukkua joutuu virittämään tuohon.
    Tarvikkeena myytäviä astinlautavahvikkeita etsin ensin tuohon, mutta mistään ei oikein löytynyt sellaisia, joita ei olisi joutunu muokkaamaan.
    Ois kait tuohon catiltakin löytyny toki jotain vahvikepaloja. esim. -08 mallisen astinlaudassa olevat "kulmaraudat". Mielenkiinnosta piti kuitenkin taas itse päästä kokeilemaan. :)


    Nyt ois myös Redshockin huoltamat ja simmittämät iskarit tulossa alle. Keulan Floatit jäivät vielä vakiosäätöön, mutta etupukki meni puristuspuolelta täysin uusiksi ja takapukkiin tehtiin pientä säätöä. Lisäksi etupukin iskarista poistatutin sen 1/2" rajoittimen. En oikein käsittänyt miksi siellä sellainen edes on kun maksimikorkeus pitää kuitenkin mänttiremmeillä säätää.
     
  17. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: crossfiret

    kuinka säädetään cf8 öljypumppua ja mikä on tehtaan asetus?
     
  18. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Ruiskurunkojen välistä lähtee semmonen about 10cm pitkä tappi alaspäin jossa on mustat muoviset pallonivelet päissä. Se tanko otetaan irti ja pyöritetään pidemmäksi niin öljyn kulutus pienenee. Lyhennettäessä tappia öljyn syönti isonee. Tuo vipuun on vain kohtuu veemäinen päästä käsiksi, joutuu purkaan pakarin ja ehkä y-haaranki pois eestä. Toinen vaihtoehto on ottaa pohjamuovi irti ja ronkkia sitä kautta...

    Kantsii tehä se säätö laskemalla öljyn kulutus. Laskee paljoko menee esim 100km matkalla tms ja pienentää kierros kerrallaan. Joku 3% vois olla sopiva säätö.
     
  19. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: crossfiret

    ok. kiitos
     
  20. JartsaCF6

    JartsaCF6 Polaris 600RR

    Vs: crossfiret

    hmm. ehkä täällä osattas vastata. mikä ihme kun painaa kaasun pohjaan niin kone hyytyy ja tuntuu siltä että alkas käymään yhelä pytyllä. onko kaasukahvassa semmosta turvahommaa jos kaasu hirttää pohjaan, että värkkäiskö se ?
     

Suosittele tätä sivua