M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000) <--2011

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä HemmoX, 11/1/06.

  1. Juice

    Juice Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    mistä löytyis halvalla m7 se pakoputken donitsi tiiviste pakosarjan ja putken väliin 30€ olivat liikkeessä semmosesta vailla :mad:
     
  2. Antsa

    Antsa 900Ace expe LE & 600 AceT Rene 154"

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    jos vanhasta on jotain jälellä niin vanha mukaan ja pakoputkia myyvään autovaraosaliikkeeseen kyseleen sopivaa.
     
  3. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Kattele tyyppejä kellä on Firecatteja tai F-sarjalaisia osina myytävänä. 600-800cc kuutioisista ainaki pitäs passata se donitsi. Pienemmistä en tiedä eikä muista tonnisen donitsin kokoakaan näin äkkiseltään...
     
  4. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    eipä tuo vielä ainakaan tuntunu pohjailevan..ku eilen ajelin vähän sissään tuota uutta ämmää..sopivaa pikku mättäikköä ja pari vesillä olevan ojan yli hyppäystä.hyvin pelitti alusta :D
     
  5. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Kattelin tuolta americaanojen sivulta änkkäri- ja ilmanputsarihommia uuden M8 800 HO suhteen. Ilmeisesti tää uus kone on vieläki himpun rikkaalla tehtaalta tullessa. Super Q änkkäri kuulemma pelaa tosi hyvin, jopa paremmin mitä vakio. Sinänsä hyvä juttu, koska tuo superi on 7 kiloa vakiota keveämpi. Vakiossa on myös sellainen ikävä puoli että se nostaa kuomun sisuksen lämpöä paljon. Näin ensimmäisten testien perusteella ei välttämättä ois huono hankinta tuo Super Q.

    Sitte tuon änkkärin kans ovat ajelleet modatuilla ilmanputsareilla ja tämäki on ollu selkeästi parannusta vakioon nähen. Osa on laittanu SLP:n ilmanputsari modin, osa modaillu ite isomminki. Tuo pikkusen rikkaan puolella oleva ruiskukartta on tässä tapauksessa positiivinen juttu jotta voidaan tehdä painon kevennystä simppeleillä hommilla. Ite saattasin koittaa ottaa kuomun sisältä ne putket pois ja pistää jotaki messhi kangasta siihen vakio torven päälle. Ehkä jokunen lisä reikä siinä putsarin kannessa ei ois pahitteeksi (esim SLP myy sellasia 2" pyöreitä settejä)? Jättäsin sen keulassa olevan ilmanputsarin paikalleen koska se vaimentaa ääntä todela tehokkaasti. Se mahtaa olla joku resonaattori?

    Kummatki modit on ajettu siis ilman lisäbensoja tms. Vaikuttas siltä että nää on hyviä juttuja tälle uudelle koneelle. Mutta takuuhan varmastikkaan ei tykkää siitä jos aletaan muutteleen ilmanputsareita ja änkkäreitä... Mutta jos takuu ei oo tärkiä - ei muuta ko kokeileen. Mutta saattaa se kone siitä kärvähtääkki ;D On siellä kuitenki naku ja pakolämpö tunnistimet onneksi suojelemassa konetta. Silti kone saattaa lervoa jos huonosti käy.

    Mitenkähän voimalinja pelaa uudella vanhalla jousella -11 mallissa? Eli kytkimessä pitäs taas olla se vanha kelta-valkonen jousi joka oli aiemmissa malleissa. -10 malliin pysty laittaan löysemmän jousen ja kone jakso silti jauhaa hyvin.
     
  6. jjmartti

    jjmartti Active Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Nonniin.. Minkähänlaisia suksia tuohon mäen kiipiämisen kisaajaan rupiais tilaamaan? Mitä ne nuo isot poijjat tykkää käyttää näissä?
    Onko kokemuksia? Puskaradion kautta? Kaikki mielipiteet esiin..
     
  7. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    SLP Powder Pro toimii tosi hyvin. Keväällä sitte hankikeleille vaihda takas vakiot. PP:t muuttuu kovilla keleilla saakelin raskaiksi.

    Jos haluat lisätä Powder Proiden kiikkeryyttä/kallistelun helppoutta, leikkaa ulkoreunasta takaosat pois. Toimii 8)
    [​IMG]
     
  8. jjmartti

    jjmartti Active Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Minkähänlaisia sivakoita nuo slydogit ois? Toinen ois C&A. Haluttas koittaa.. eikö kellään ois kokemuksia?
     
  9. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Slydogista ei oo kokemusta, mutta noista C&A:sta on. Ne oli tosi mellevät kanttailla jossain jängillä yms, mutta ne aliohjaa aika paljon. Sitte kantatessa sisäsuksi painuu syvälle hankeen joka tietenki tekee kanttailusta iisiä, mutta toisaalta se suksi löytää sitte helpommin kantoja/kiviä yms. Ite tykkään eniten noista leikatuista PP:stä: ne kantaa hyvin, mutta silti kanttailuissa suksi painuu hankeen hyvin.

    Jottei menis ihan porinaksi, pistetään väliaikaa viihdettä kuvan merkeissä kehiin 8) C&A sukset alla ja foto by JiiÄssä.
    [​IMG]
     
  10. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Mulla oli noitten Slydoggejen kans mielessä jo että laitanko vakio sukset takaisin. Pelaa joka paikan ajossa paremmin.

    Tuo powderhoundi pelaa niin kauan hyvin ku lumi on puuteria. Pikkusenkaan ku kovettuu niin alkaa ongelmat.
    Reitillä puskee ja umpisessa hakee. Kanttailessa kevät lumessa vänkää väkisin ohjauksen linkkuun.

    Katotaan nyt että paraneeko kun muutin kiinnitystä eri kohtaan ja otin takaa reunan veks kuten noissa Bearin PP:ssä.

    Mut jos vertaa niitä mitä mulla on ollu niin järjestys olis seuraava: 1.PP 2.Vakio 3.Slydog
     
  11. -JKM-

    -JKM- Renegade

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Moro vaan kaikille!!!!! Mulla alla Powder prot ja minusta ne toimii pirun hyvin lähes joka tilanteesta mutta kylläkin hanki kelillä menee aika raskaaksi käännellä. Umpis ajeluissa ainakin kääntyy sinne minne pitääkin toisin kuin vakiot rimpulat :D
     
  12. Juice

    Juice Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    mikä vois olla m7 vikana kun ei kierrä kaasu pohjassa ajaessa kuin 7300-7400rpm eikö pitäis kiertää 8000?
    voisko olla variaattoreiden jousissa olla väsymistä? remmi on kuiten hyvä.. ite ainaki kallistun nuiden jousien väsymiseen..
    minkälaisia jousia oletta laittanu semmoiseen umpisajeluun?
     
  13. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    M7:han on tehty umpisille, joten kyllä se vakio setupillaki kulkee siellä ihan ok. Ootko huoltanu variaattoreita milloin viimeksi? Sitte yks hyvä syy vois olla kans pakoventtiilien toimimattomuus, niiden pitäs aueta 7100 rpm kohalla. Eli tsekkaa vaijerit ja niiden säätö (34.5mm).

    Sitte tarkista voimalinjan palikat että on oikeat. Mulle oli kaupassa vaihdettu 5gr liian painavat painot (80gr, ois pitäny olla 75gr) ja koneesta uupu just tuo 500-600 rpm mitä sullaki. Tarkista myös molempien variaattoreiden rullien kunto.
     
  14. Juice

    Juice Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    kytkimen korjaussarjan oon tilannu mutta ei oo viela kuulunu.. miten nuo pakoventtiilit niin eikö siinä pitäis syttyä jotain valoa mittaristoon jos ne ei pelaa?
    painot pitää kattoa kans kuhan vaan pääsee takas kelkan luo..
     
  15. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Kyllä siitä vaijerien toimimattomuudesta pitäs check engineä vilkutella. Mutta kantsii tarkistaa enivei :)
     
  16. thepolle

    thepolle M8 -10/BD 3700 600 -13

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Tuli tänään korjaamolla puhetta M8 kulutuksesta.
    No, pitihän se sitten tarkistaa kun viime vuoden lukuja muisteltiin. Pari edestakaista matkaa Kiilopää/Ivalo -välillä. Eli hyvää reittiä tuo väli on. Kulutukseksi tuli 16,2 L/100km. Ihan kelpoisa suoritus ok vauhdikkaassa reittiajossa.
     
  17. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Ohoh, yllättävän pienellä on kyllä menny. Hyvää baanaa varmaanki ollu? -11 malleihin ruiskukarttaa on ilmeisesti laihennettu koska ne toimii vielä -10 mallia paremmin. Jenkit oli testailleet ja huomanneet että -11 malli liikkuu kiihareissa joutusammin mitä vanhempi eikä ole niin rikkaalla mitä vanhempi. M8 alkaa oleen vakio säädössään todella hyvässä kuosissa :)
     
  18. thepolle

    thepolle M8 -10/BD 3700 600 -13

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Juu, olen kyllä itsekin yllättynyt (ihan positiivisesti siis). Eikä tuossa ihan pintakaasulla tule ajeltua. Reitit on kyllä kovia, joten eipä tuo lego yhtään siihen uppoa. Välillä joutuu ajaan penkoille tai ojaan, kun lämmöt nousee, mutta muuten ollut pari päivää ihan vain reittiajoa .. joista tuon kalutuksen laskin. Laskeskelin tuossa, että mun nelari kuluttaa saman verran ja sitä tulee käskettyä vähemmin kuin tuota ämmää.

    Oikein kiva noille -11 omistajille, jos kulutus on entisestään parantunut. Empäs nyt heti muista miten oli tuon CF8 -09 kulutus. Ei minusta ihan näille litroille tainnut päästä. Ei tuu vuosittain pelkästään tehoja lisää, vaan pientä iloa kulutuksen laskemisen kautta. Pääsee tankillisella entistä kauemmas.
     
  19. N.Opee

    N.Opee Well-Known Member

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Mulla 18 l sataselle pienin kulutus tuommoselle -09 CF 8:lle, mutta en ole kyllä koskaan ajanu reittiä niin pitkästi samalla tankillisella, että sais luotettavia lukemia. Tämäki 18 l sataselle oli noin 40 km siirtymää jäätä pitkin ja loput enempi vähempi umpista. Tuo CF kyllä melko mukavan keveästi rullaa alkuperäisellä matolla semmosta pikkunäppärää reittivauhtia (jos malttais nätisti ajella), että varmasti menis vähälläki bensalla. CFR 8 -09 menee kuulemma todistettavasti 14 l pintaan :eek:
     
  20. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Vs: M Catit (5, 6, 7 ja 8 ja 1000)

    Mennee teillä meleko vähällä. :eek: Ei kai tommosia voi saaha muuta ku kovalla?? En oo vielä tankilla käyny Ruottin reissun jälkeen mut 50km ja tankki on tyhjä(ei toki ihan kokonaan loppunu mut ei sinne paljoa jääny ;D) Ei sillä että mua haittais tommonen, tohonki kuiten kerkesi 8 tuntia poorata. :p Muuten kampe kyllä tuntuu tosi makosalta. Tottelee painonsiirtoa tosi nätisti ja menee just sinne mihin sen haluaa menevän. Voimaa tuntuu olevan vakiovehkeeksi ihan mukavasti, tulis vain lisää lunta ni pääsis testaamaan lisää...
     

Suosittele tätä sivua