Lynx RE 800R E-tec vm.2011

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Ghost, 14/12/10.

  1. PPE

    PPE New Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    samanmoisen tarjouskierroksen tein keväällä mönkijän kanssa, ei vaan jaksais lähteä siihen sähköpostiralliin.. laittakaa vaikka yv:nä jos ei julkisesti malta kertoa.. ;)
     
  2. Dreamer

    Dreamer A 51

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Siellä on ilmeisesti sama vika kuin RS 600:ssa eli takapukin iskarin kiinnityskohdassa, korvakossa on "kylmästi" hitsattu sauma tai joku hitsisauma puuttuu jopa kokonaan. Tammikuun aikana tulee uusis pukkeja. En tiedä koskeeko kansanmalleja vaikkkin pukki on sama.
     
  3. JVRE800

    JVRE800 LYNX RE 800R E-TEC

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Ainakin itse mitä tuossa 300km aikana saanut kokemuksia (800 vrt. 600 kaasari tai Tecci) niin varovaisempi saa olla tuon kaasulirpukan kanssa tässä 800 kuutioisessa... Vaikkakin kauppiaat kovasti vakuutteli, että eroa 600 ja 800 välillä ei huomaa kuin 100km/h jälkeen niin itse ainakin koin 600 Tecin olevan hiukan helpompi ajaa tuollaisessa hiljaisessa puunkierrossa rauhallisemman luonteensa takia.

    Tänään reitillä harmittomassa kohdassa jäältä noustessa heitti kelkki koivunkannosta suoraan nokan kohti puuta ja ainakin alatukivarsi solmussa. Ylätukivarsi näyttäisi silmämääräisesti myös ottaneen aavistuksen osumaa. Tukivarsien edessä olevaan runkoon pamahti kanssa sivusta mutta ei näyttänyt olevan painunut yhtään... (hope so).

    On nuo alkuperäiset sukset+ohjurit aika kuraa... tuntuu, että kelkka vie miestä sinne minne viedä halajaa..?
     
  4. tyly

    tyly Lynx RE 800R

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Samoilla linjoilla jjtykin kanssa. 800 todella herkkä kaasu ainakin verrattuna nytroon. Varovainen saa puun kierrossa olla ettei ampaise puuhun kaasun avatessa.
    Kannattaa nyt ensin kysellä kellä yleensä on 800 varastossa ja tiedustella heiltä sitten hintaa. Jossain vaiheessa oli ainakin melko kortilla kyseiset laitteet.
     
  5. viperi

    viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    On nää vaan himeleitä .. se ois taas kerran iskari kiinni tukivarressa kuten oli jo 3 kertaa tossa xp:ssä ja nyt otti käännössä hiukan reitin pohjalla olevaan kiveen suksi kiinni ja linttas tangon käsistä ja kas iskari kiinni tukivarteen :-\ .. noo varaosa menekki on taattu kun tommosesta pellistä tekevät kelkat
     
  6. Puke

    Puke Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    onkos kukaan päivitelly näistä suksia, orkkikset ei tunnu kääntyvän minnekkään ja slp pp:t kun laittoi alle niin ohjaus meni todella raskaaksi.

    olisko mitään suksea joka toimis hyvin tuossa vehkeessä vähän joka kelillä?
     
  7. Ilves-kissa

    Ilves-kissa Lynx X-trim Commander 800 E-tec -14

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    No on kokemusta ainakn hieman. Ite laitoin PP:t ja ohjaus tuli todella huonoksi. Erittäin raskas kääntää ja kevaisen jäisellä reitillä aivan mahdottoman ärkky ohjaus. Umpisellakin kun ajoi jäällä toisen kelkan jälkien yli hieman viistosti niin meinas haukata mukaan. Ajamiseen väsyi ja se ei ole homman tarkoitus. Hyvät ainoastaan runsaan lumisateen jälkeen. Hain vaikka mitä säätöjä mutta en saanu mieleiseksi.

    Itsellä nyt seuraava resepti: Kaikki iskarit, jouset ja rajoitinremmi säädetty Mika Korsumäki- endurosäädöin. Suksina vakiot vakioraudoilla. Mielestäni kelkka muuttui aivan eri laitteeksi kuin alkuperäinen + PP:t.

    Reittiajossa ohjaus on miellyttävä ja riittävän tarkka. Umpisella kääntyvyys ei tarkka mutta ite kun ajaa valtaosan reiteillä jotka on auki, niin ei haittaa.
    Pienoisella pehmeydelläkin on hyvä ohjaus. Seuraavat raudat otan astetta ottavammat, muuten pysyn näissä.

    Kelkka on -09 800 Power Tek.
     
  8. Puke

    Puke Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    pitää koittaa taikinoida soppelia setuppia jousien ja paineiden kanssa tovi nuiden powderien kans.on niissä kuitenki enemmän kantokykyä ummella vakiohin verrattuna. eli perse edellä puuhun :) jos ei pelaa, niin laittaa vakiot alle ja alkaa taas taikinoimaan.
     
  9. Snowskier

    Snowskier KIVENKOLISTAJA

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Itselläni kanssa -09 800 powertek ja vakiosuksilla (totaltekin racing raudoilla) kääntyi reitillä hyvin kun ei ollut irtolunta. Sitten kun reitillä irtolunta, kurveissa alkoi puskemaan. Umpisessa ne ei toimineet lainkaan.
    Viime talveksi hankin sitten Slp:n SLT sukset ja kyllä parani etenemiskyky, jo mukana tulevilla raudoilla oli varmemman tuntuiset reitillä kuin vakiot ja kun vaihdoin vielä Jarlan enduro raudat, oli ohjaus vähintäänkin tarkka. Irtolumisella reitillä ne on jo sitten eri planeetalta kuin vakiot. Umpisellakin kantokyky on huomattavasti parempi ja ohjaus toimii kohtuullisen hyvin. Ohjaus ei myöskään muutu jäykäksi, eikä tuiki minne sattuu.

    Kelkkaan on vaihdettu jäykemmät etujouset ja etupukin jousi ja iskareissa tehtaan endurosimmit vähän modattuna pehmeämmäksi alkupäästä.
     
  10. Ghost

    Ghost Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Ajotunteja nyt yli 20h ja kilometrejä yli 800km ja eipä ole kone muuksi muuttunut. Ei ole tullut mitään ilmoituksia näytölle että sisäänajo olisi ohi, vai lähteekö se ns. huomaamatta pois? Kierroksia ottaa nyt sen max. 8000-8100rpm. Öljynkulutus edelleen aika RUNSASTA, 175km ja yli puoli säiliötä öljyä!!! Keskikulutus polttoaineessa 15,5 l/100km.
    Onkos takapukin vaihdosta ja etupukin iskarin lisäsäiliön liukurunkoon kiinniottamisongelmista tullut mitään lisätietoa?
     
  11. Puke

    Puke Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    tänään pitää pajalle kiikuttaa ekahuoltoon ja takapukin vaihtoon oma tekele, tunteja kertynyt 9.8h ja kilsoja vain vajaat 400km. pitää samalla kysässä tuosta etupukin säiliöstä.
     
  12. JVRE800

    JVRE800 LYNX RE 800R E-TEC

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Itselläni väläytteli kahteen otteeseen käynnistettäessä jotain "eeprom-2" koodia ja kilometrejä vasta 300km. Tarkoittanee, että sisäänajomoodi poistunut päältä..??
     
  13. 10+

    10+ Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Nyt ei kaikki ole kyllä kunnossa. Tarkista heti se käynnistinnarun kulkureitti ettei ole hingannut öljyputkia poikki. Mulla meni eilen 600:ssa 175km matkalla 1/4 osa öljyä joka on minun mielestä ok keskikulutuksen ollessa 950km matkalla 19L.
    Minä en myöskään ole huomannut milläänlailla että sisäänajo ohjelma ois lähtenyt päältä. On kiertänyt uudesta asti noin 8200rpm ja ei oo tullu mitään tekstejä mittariin. Tunteja on varmaan noin 25 mitä tuolla on ajettu (muistaakseni).
     
  14. Puke

    Puke Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    jo se osaa vastustaa näiden kelkkojen kanssa. eka huoltoon vein pulkan aamusta ja vasta soittelivat että ketjukopasa oli n.1dl verran öljyä.. ketjut, rattaat ja kiristin pasana,mitään vuotoja ei kuitenkaan ollu.ite pitäs aina tehä kaikki prkl. ja torstaina pitäs leville lähteä ajeleen, _ittu sanon minä.. edellinen pulkka oli kans takuuaikana enemmän huollossa ku ajossa. pitää vissii lopettaa kelkkailu kun mikään ei kestä. :mad:
     
  15. viperi

    viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Tossa parit kuvat mistä syystä niitä takapukkeja vaihellaan (sori känny kuvat) .. eli ylempi on tehas asennettu ja alempi on uus pukki ja parit saumat uupu tehas pukista tosta korvakon sisäpuolelta .. nii ja muuten olivat jo valmiis saumat ruosteessa eli taitaa vietnamin poijat sotakorvaukses tehä noita ja laatu sen mukasta ;D :p

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  16. tyly

    tyly Lynx RE 800R

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Siis pitäiskö tästä nyt olla tullu jotain kutsuja pukkien vaihtoon. Itellä ainakaan ole kuulunut mitään ja kelkan hain jo joulukuun alussa. :D :D
     
  17. viperi

    viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Ei mullekkaan mitään kutsua tullu vaan kun pyörähin pajalla niin tuumasivat et pukki menee vaihtoon .. käyppäs myyjäliikkeessä tiedustelemassa asiaa niin osaavat tilata osat sulle ja varata ajan vaihtoo varten
     
  18. viperi

    viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Ja lisää huoltotiedotteita eli toi klemmari pitää tarkistaa et on oikeessa kohin eli joissain on klemmari jäänny letkun päähän tai jopa niin että letkun pää on klemmarin alla .. eli letkun pään pitää olla näkyvillä noin 3mm klemmarista ja tossa omassa (kuva) näyttäs olevan noin 1mm joten eiköhän tuo tuossa pysy mut tarkistakaa nyt kuiteskii et on oikein ja että se letku on edes oikeella kohin ettei muljaha pois paikoiltaan .. tossa epämääräinen kuva aiheesta, koittakaa saaha selvää ;D :-X

    [​IMG]
     
  19. viperi

    viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Ja lisää pukkaa huoltokohteita eli nyt sitten ravet meinaa lähtee omille teilleen.. oli omasta kaikki kiinnityspultit löysällä ja oli sit välistä sylkennä öljyt konehuoneeseen, eli vilkaskaa ne torx ruuvit et on kunnolla kiinni

    [​IMG]
     
  20. Ghost

    Ghost Member

    Vs: Lynx RE 800R E-tec vm.2011

    Onko muiden korviin tullut viitteitä uusista päivityksistä kasisatkuun mm. öljynkulutuksen suhteen? Minulla öljynkulutus suhteessa bensaan nyt yli 5%.
     

Suosittele tätä sivua