crossfiret

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä mopedi, 19/1/06.

  1. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: crossfiret

    Menihän se huollonkin jälkeen yks tulppa. Revin siinä tulpan vaihdon yhteydessä sen turvakytkimen liittimen irti ja nyt on rokannut täysiä :)
    Pitää vissii öljyn kulutus laskia. Kovin on lumi mustana, vaikka lyö vauhista kaasun pohjaan.

    Ja laitetaas vielä kuva etupukista.
    [​IMG]

    Vaikka kissat on parhaita niin on näissäkin suunniteluvikoja. Missäköhän ne on aikanaan noita katteja testannut, kun kovin helposti meni lumet hihnalle.
    Ja PPt toimii keulalla pirun hyvin. :)
     
  2. Karpo

    Karpo Member

    Vs: crossfiret

    Morjens,

    Ajattelinpa kysästä teiltä viisaammilta seuraavaa.

    Härveli on Crossfire8 -07, jossa pakki tuppaa jäämään päälle. Elikkäs Pakki toimii ihan normaalisti, mutta jää välillä vaan päälle ja sitähän ei meinaa saada sitten millään pois.
    Viimeksi kun pakki alko kenkkuilemaan, niin piippi-ääni meni sekasin ja se piippas vaikka ei ollu pakki päällä. Noh, laitoin pakin takas ja vaihdoin taas, nii pakkihan jäi sit päälle ja ei meinannu millään lähtee pois. Nostin perän tukin päälle, varmaan puolisen tuntia pyöritin konetta, painelin pakkinappulaa ja kaskummaa matto lähti pyörimään oikeaan suuntaa, mutta piippaus jäi. Noh, piippaus lähti ku sammutti koneen ja käynnisti uudestaan. Nyt en ole pakkia sen koommin päälle laittanu.. :)

    Mikähän mahtaa olla hätänä?
     
  3. Wainajala

    Wainajala Hardcore

    Vs: crossfiret

    Ne muuten on kertakaikkiaan loistavat siinä! Varsinki niillä soppelisti kulutetuilla raudoilla niin eivät ole turhan raskaat...
     
  4. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Kantsii käyttää DiamondDrive pöydällä ja tutkia suurennuslasin kans se :) Toivottavasti on ok.
     
  5. Karpo

    Karpo Member

    Vs: crossfiret

    No, sitä vähän pelkäsin. Mietin kyllä että, jos koittas tämän talven mennä ilman pakkia ja kesällä purkais DD:n.

    Varmaan pitäis pakkinappula kytkeä pois päältä, että ei tule vahingossa painettua. Tietäiskö joku miten sen sais helposti pois pelistä, joku johto irti?
     
  6. aczr600

    aczr600 crossfire

    Vs: crossfiret

    ota sinne servolle menevät piuhat irti. siellä on liitin aika lähellä sitä servoa.
     
  7. Karpo

    Karpo Member

    Vs: crossfiret

    Selvä homma.
    Kiitos vinkistä.
     
  8. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: crossfiret

     
  9. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: crossfiret

    Se pakin käyttämättä jättäminen ei pelasta lootaa jos sielä on jo mekaanista vauriota. Ainoostaan pahentaa tilannetta kun irto hilut silppuaa kaikki rattaat pashaksi.
     
  10. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Näytti olevan omassa kelkassa vakio osat voimansiirrossa. Tuli kuitenkin asennettua shift assist kakkosvariaattoriin. Alkuperäinen muovilevy oli 3,7 mm paksu ja tuo SKF axk 4565 laakeri + kaksi as 4565 painelevyä yhteensä 5mm. Eli hitusen tuli esijännitystä lisää kakkosen jouseen, mutta tuntuu silti vaihtavan paremmin niin ylös kuin alaspäinkin.

    Lisäksi pieni roiskeläpän lyhennys tuntui parantavan ummenkulkukykyä merkittävästi. Sitten tuli huomattua, että tuo pieni pätkiminen ummessa ( jos kaasun lyö pohjaan) johtunee siitä, että kun turistelee hiljalleen ja pysähtelee niin kone ei oo vissiin semmosessa ajossa riittävän lämmin. Jos antaa vähän aikaa hanaa niin toimii ilman pätkimisiä sen jälkeen.

    Oon myös huomannu semmosen, että osittain tuo kovahko kulutus johtuu siitä, että tuolla kelkalla pyörii niin mieluusti umpisessa, että kulutus nousee sitä kautta. Nyt tosin semmonen keli, että tuo 345cm matto vakiolla 32mm harjalla ei pidä oikein riittävästi. Kulkee kyllä, mutta kovalla kaasulla ja syvällä. Jossain puunkierrossa on jo aika herkästi jumissa.
     
  11. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: crossfiret

    se servo jättää helposti puolipakille ja silloin voi alkaa metallisorvi toimimaan.jos alkaa rutisemaan tai menemään vapaalle .heti purkuun ettei tuletäys tuho niinkun mulle kävi.
     
  12. joge

    joge Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Nonninnunnannii. Tuli tarkasteltua alustaa rymyreissun jäliltä.
    [​IMG]

    Toinen kiskokin oli jo murtunu pikkusen.
    [​IMG]

    [​IMG]

    Nii, yhen remminki sain poltettua kuopalle. Pitää vissiin hommata ne lyhyemmät välitykset heti...
     
  13. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Tuollaista aiemmin itse kirjoittelin ja tänään huomasin, että ei tuo pätkiminen johdu välttämättä kylmästä koneesta. Ilmenee myös siten, että ajoin umpista varmaan 10 km putkeen ja kone oli varmasti ihan riittävän lämmin. Tällaisen jälkeen kun pysähtyy minuutiksi pariksi tyhjäkäynnille niin törisee pari kolme sekuntia( siis toimii kyllä, mutta ei ota kierroksia ihan niin virkeästi kuin normaalisti) ja sitten taas toimii. Jos pysähtyy vain hetkeksi niin ei taas turise liikkeelle lähtiessä. Onko tuo normaalia näissä vai herjaileeko mulla tuo pakolämpöanturi jotenkin?
     
  14. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Kuinka hiljaa ajoit sitä umpista? Sitä ominaisuutta on ollu näissä että pikku kierroksilla kerää bensaa koneeseen ja ei lähe laakista vetään ko pistää kaasun pohjaan. Tarvii eka "puhdistaa" ylimääränen bensa ennen ku reagoi. Käytännössä tarvii vähä heristellä kaasulla ensin ennen ku lähtee pingaan.
     
  15. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Kyllä siellä umpisessa oli vauhtia 60-80km/h mittarin mukaan eli ihan reilulla kaasulla tultiin. Ja hyvin se siellä ummessa ajaessa toimi.
    Ilmeisesti tuo siis vain on tyhjäkäynnillä niin rikkaalla, että kun se pari minsaa käy tyhjäkäyntiä niin se tosiaan jo ehtii kerätä sitä bensaa tuonne koneeseen, jos kerran muillakin on tuollaista ominaisuutta. Eipä tuo sinällään haittaa.

    Tuossa uutta kelkkalehteä lukiessa tuli mieleen, että oiskohan tuohonkin 600cc koneeseen saatavina 2011 mallinen ohjelma maahantuojan kautta. 800 kuutioisessahan ainakin oli tuon testin mukaan terävyys nyt kohdillaan ja kulutuskin tippunut reilusti aiemmasta. Tuota 600cc crossfireahan myydään edelleen ameriikassa vaikka ei suomessa 2008 jälkeen taida olla mallistossa ollutkaan. Ei tuossa nykyisessäkään ohjelmassa tosin muuta valittamista ole kuin tuo ihan alakierrosalue ( alle 5000 rpm), jossa röpöttää aikalailla.
     
  16. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Se 600cc konehan on ihan sama ollu vissiin ihan alusta asti (F6 siis). Mutta en tiedä onko se ECU boxi muuttunu silleen ettei siihen sais sitä uutta softaa asennettua? Kantsis kysästä jostain jos on mahollista. Siinä uudessa 600:ssa on nimittäin eniten heppoja kaikista vakio 600:sta (yli 130) ;) Jos koneessa ei oo mitään muutoksia, niin sillonhan nuo hepat on kaivettu ihan softaa optimoimalla.

    Tonnisissa ainaki oli silleen että -08 boxiin pysty laittaan uudemman softan mutta vanhempiin ei. Se boxin rakenne on jotenki muuttunu vuosien saatossa. Voi olla sama homma pienemmissäki.
     
  17. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Vs: crossfiret

    Joo kyllä se tekee ihan normaalisti mulla ainakin samaa.. ja vika on tosiaan siinä ett tyrkkää "tyhjäkäynnillä" niin paljon soppaa koneeseen että menee hetki kun kone taas selkiää! Itellä huomasin nyt kun laitoin bb:tä ootellessa commanderin kiinni tuohon kusiaiseen ja alapäästä tiukkasin syöttöjä nii ei tee enää samaa röttäystä liikkeelle lähtiessä. :-*
     
  18. JartsaCF6

    JartsaCF6 Polaris 600RR

    Vs: crossfiret

    Fiksut ihmiset hei. mikä nyt neuvoksi ::) mikä ois fiksuin tapa korjata tuo. Reitillä oli näemmä joku motokuski ajanu reitin yli...

    [​IMG]
     
  19. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: crossfiret

    Oisko vakuutus ollu mitää :-\
    Onko nämä noin heikkoja :-X
     
  20. JartsaCF6

    JartsaCF6 Polaris 600RR

    Vs: crossfiret

    mikäs siinä ku puolenmetrin yhtäkkiseen monttuun pamahuttaa niin asia on nakki ::)
     

Suosittele tätä sivua