crossfiret

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä mopedi, 19/1/06.

  1. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: crossfiret

    Ja vauhtia tarpeeksi :)
    Mutta eikö tuollasesta voi periaatteessa laittaa joku vastuuseen? Siinähän olisi voinut pahemminkin käydä. Ja miten sitten, kun/jos joku teloo ittensä siinä.
     
  2. JartsaCF6

    JartsaCF6 Polaris 600RR

    Vs: crossfiret

    Sekin on vain ajan kysymys ja ennnenpitkää joku siihen vielä ittensä teloo.
     
  3. JartsaCF6

    JartsaCF6 Polaris 600RR

    Vs: crossfiret

    Tais sittekki lasahtaa oikein kunnolla :-X
    [​IMG]
     
  4. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: crossfiret

    Mulla meni samasta kohasta, jos kiinnostaa niin uusi 280e
    Toivottavasti ei löydy enään uusia vaurioita. :-X

    [​IMG]
     
  5. JartsaCF6

    JartsaCF6 Polaris 600RR

    Vs: crossfiret

    Sulattelen tuon alustan tässä ja sitte kyllä katon löytyykö lissää vikkaa vikkaa. Toivottavasti ei. Hyvä että sanoit tuon hinnan jos se lohduttais yhtään mieltä ;D
     
  6. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: crossfiret

    laita koko alusta float mallia.tulee hyvä
     
  7. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Olipa tänään lysti puotella menemään. Pakkasta oli vajaa -20 astetta, mutta kyllähän tuolla hiki irtosi..

    Kelkkakin toimi ok, tosin tuossa pihassa sitten siirrin sitä niin meinas jäätää tms. Ei kärsinyt kaasua laittaa ja tyhjäkäynti jäin jonnekin 3000-3500 rpm toviksi huitelemaan. Minuutin parin tyhjäkäynnin jälkeen laski kiekat normaali tyhjäkäyntikiekoiksi ja alkoi taas pelittää normaalisti. Tässä vaiheessa tosin pakkasta oli jo lähemmäs -25.

    Onko muilla tehny tommosta ja jos on niin mistä johtuu. Tuli vaan mieleen, että tuommonen jäätämistyyppinen episodi ei oo kovin kiva jossain keskellä korpea.
     
  8. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Onko muilla esiintynyt tuota jäätämistä vai mitä se nyt sitten lienee ?
    Tänäänkin teki kahdesti ja taas pakkasta oli jotain -20-25 kun tuota ilmeni.

    Eli esim. ekan kerran. Ajoin huoltoasemalla, tankkasin ja siirsin kelkan pihan reunaan. Kävin sisällä maksamassa bensat ja takaisin kelkan luo. Kelkka seisoi ehkä 5 minuuttia ja kun pistin käyntiin niin toimi ok, mutta kun ehdit ajaa 50-100m niin hyytyy ( kuin ei saisi bensaa). Tyhjäkäyntiä kyllä käy, mutta liian kovilla kierroksilla(3000-3500 rpm) kun tuon tekee eli jostain syystä menee laihalle. "Vian" ollessa päällä ei kärsi kaasua kuin vähän laittaa. Sitten kun aikansa paikallaan lipsuttelee kaasua niin tyhjäkäynti laskee normaaliksi ja kelkkakin alkaa toimimaan normalisti. Toisen kerran teki kun oli seissy ajon jälkeen tuossa pihassa jo 1,5 h ja pistin lämpenemään niin kävi varmaan 5 min ja kun lähdin ajamaan niin 100m jälkeen taas hyytyy kuin bensa loppuisi.
    Tätä ei ole ilmennyt koskaan aiemmin kun pakkasta on ollut vähemmän.

    Lisäksi nyt katsoin tuota öljynmenekkiä. Vaihdoin välillä öljymerkkiä ja nyt tällä Motul Snowpowerilla laskeskelin, että öljyä ois menny noin 2,3 % seoksella. En sitten tiedä onko kovilla pakkasilla vaikutusta öljynkulutukseen, mutta näyttäisi, että tätä Motulia menee vähän vähemmän. Mutta meneekö jo liian vähän ?
    Bensaa taas kyllä palaa. Nytkin oli tankatessa keskikulutus 29l / 100km. Tosin noin 30-40km umpista tuossa ajettu, mutta ei tuohon lukemaan nyt oo tarvinnu kovin paljoo konetta ees rasittaa. Lähinnä ajelen semmosella keskikaasulla( 6000-7500 rpm), kun en tykkää huudattaa lippi tiskissä.
     
  9. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Ootko varma että menee laihalle? Jos se ei saakkaan ilmaa? Ite uskosin ennemmin tähän. Koitappa seuraavalla kerralla ko hyytyy niin ottaa vaikka se kumi tötterö siitä ilmanputsarista pois. Jos auttaa, niin se ei saa happea.
     
  10. yama500

    yama500 AC M 1100T HCR -12

    Vs: crossfiret

    Löysimpäs tänää reitiltä mukavan kiven. Pohjassa 5cm syvä ja 10 cm leviä painauma tukivarresta mattoon asti. Onkos kellään kokemuksia mitä kustantaa korjaus? Toki yhtiön hommia eikä nyt välittömästi näyttäis ajamista haittaavan ellei siellä koneen alla ole jotaki letkua mikä ois läjässä.

    [​IMG]

    [​IMG]
    samulin tyylinäyte.

    ps. rolloon lissää lunta kiitos!
     
  11. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Kantsii laittaa suorasta muovista pohjaan panssari. Itellä on 6mm levyä, paksumpiki varmasti vois olla.
     
  12. yama500

    yama500 AC M 1100T HCR -12

    Vs: crossfiret

    Arvaappa onko ollu mielessä... Sie oot käyttäny koneen pois niin tiiät onko siellä koneen alla mitään semmosta putkia/letkua? Tuosta oikian tukivarren pultin kohalta suoraan kohti liukurunkoa tuli vekki mutta tunnelin puolelta katottuna ei etusyyläriin osunu.
     
  13. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Mulla on putki siellä etusyylärin ja koneen välissä, mutta mulla on tuo pikkulohko moottori. En tuosta kasisatkusta tiiä, varsinkaan tästä uudesta? Ei uskalla mennä sanomaan siis... mutta äkkiseltään sanosiin ettei alla ainakaan oo mitään. Ja oishan se tiputtanu nestettä jos ois osunu?
     
  14. yama500

    yama500 AC M 1100T HCR -12

    Vs: crossfiret

    Eipä se mitään erikoista ilmotellu... normi vikakoodit ecu 17 ja 1 heh...
     
  15. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Joo non niitä pakoanturihommia. Normihommia siis ;D
     
  16. yama500

    yama500 AC M 1100T HCR -12

    Vs: crossfiret

    Ja suutin. Pikkukierroksilla tuntuu että sammuu ku sopivasti herkuttelee.. Teki sitä kyllä heti ku huoltovalo sytty ennen ku ehti ees vikakoodia pukata.
     
  17. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Joo voi se olla noinkin, että ei saa ilmaa. Tuntuma on vaan samanlainen kuin esim. kaasutinautossa jossa ei kiihtytyspumppu toimi.

    Mutta jos ei saa ilmaa niin onko tuo joku ns. normiominaisuus näissä vai mistä mahdollisesti johtuisi tuollainen ? Pölynluntahan tuo ei ainakaan ajessa pitäisi sinne koteloon vetää kun nuo MESH- kankaat on jo vakiona noissa ilmanotoissa.
     
  18. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: crossfiret

    Meneehän siellä koneen alla Keke sullaki se läppärunkojen lämmitysletku. ;)
     
  19. joge

    joge Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Minulla tuli samanlaista ongelmaa+ huippukierrosten tippumista kovilla pakkasilla höttölumessa ajaessa.

    Pähkäilin tämän johtuvan ku lunta meni kuomun aukoista sisään, höyrystyi pakoputkessa ja höyry nousi reijistä nuihin koneen ilmanottoihin, tuo höyry sitten jäätyi nuihin kankaisiin ja teki siihen kalvon josta ei ilma pääse läpi.
     
  20. L4t3

    L4t3 AC CF/M 800 141" -11

    Vs: crossfiret

    Mulla oli vähän aikaa sitten pohja auki eikä sillon sattunu silmään ihmeempiä vaaranpaikkoja. Ainoastaan jos kivi tekee uraa sinne jäähyttimen kohtaan asti, voi se letkun ja jäähyttimen liitos olla melko ottavalla kohti (muistaakseni). Siellä oikeella takana oli tosiaan etujäähyttimen ja koneen välinen vesiletku, jonka ympärillä oli oikeaoppinen muovisuojus.
     

Suosittele tätä sivua