Lynx RE 600 07´ & 08´

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä kop-O-nen, 7/8/06.

  1. John_K

    John_K Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Oliko näihin 07 malleihin jotain jäykempiä shimmikarttoja tehtaan puolesta mitä vois kysellä merkkikorjaamosta?

    Nyt on vakiot ja pohjaa melkein joka patissa etupukki ;D Nupit on käännetty kiinni jo aikaa sitten. Oon mie kyllä ajanu öljyillä yli tuhat km eli varmasti ne on ohentunu vrt uudet. Alkutalvesta kyllä tuntui hyvälle mutta nyt kun alkaa reitit olla melko kovia ja pattisia niin ei vaan kanna. Oon kai ajanu melko reippaasti. Harvoin tulee istuttua muuta kun järvenselät ylittäessä.

    Ei malttas lähetellä iskareita mihikää maailman ääriin niin siksi pitäs turvautua merkkikorjaamoon.
     
  2. tek

    tek Lynx RE E-Tec -15

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´


    Kyllä sieltä on mehut karannu. Huolto vaan.
    Jos ne on kunnossa vakiosimmeillä niin ei ne helposti pohjaa. Varsinkaan jos klikkerit kiinni.
    ( tai pohjaahan ne jos painat 200kg tai hyppäät kerrostalon katolta)
     
  3. 1tas

    1tas Lynx RS 600 -14

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Varinsuojasta on muovireunus poistettu ja 288 loppuinen remmi. Saattaapi olla, et kelkka päivittyy uudemman malliseen, mikäli -12 mallit näyttävät hyvältä. En siis välttämättä viitsi kytkin kittiä ruveta väsäämään, ellen sitten päädy pitämään tuota nykyistä. Reikiä voisin kyllä tehdä lisää. Läytyisikö kuvia toteutuksista? Oiva laitehan tuo muuten on kyllä ollut.

    Täältä kanssa ääni pelkälle huollolle. Ei todellakaan pohjaile -07 vakio shimmeillä joka patissa, varsinkaan nupit kiinni.
     
  4. John_K

    John_K Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Ehkä vähän liioittelin että joka patissa, mutta kuitenkin kovassa ajossa & patissa helposti. Ei pohjaa kovin vaan silleen että juuri tuntee että nyt tukea otettiin. Ei se ainakaan ulospäin ole vuotanut mutta voihan se öljy olla siirtynyt välimännän taakse. Korjaamon apumies kyllä lupaili että niillä on jämäkämpiä säätöjä valmiina mutta tiiä sitte.. lienee selviää kunha iskarihuoltomies tulee töihin.

    Jotain parannusta tuohon pitäs kyllä keksiä koska mielestäni herkkyys ja nopean puristuksen kantavuus ei ole oikein suhteessa.
     
  5. 1tas

    1tas Lynx RS 600 -14

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´


    [/quote

    Tokihan sille on hyvä jotain tehdä, jos liikaa pohjii. Tosin huolto ja jämymmät shimmit saattaa muuttaa sitä kerralla liiankin paljon kovemmaksi.

    Ymmärtääkseni tuossa -08 mallissa olisi vähän pehmeämpi alusta. Kyllä sillä kestää vetää vakio shimmeillä (huolletuilla iskareilla) sikapattiin lappu auki. Kyllähän se pahimmissa pateissa joskus pohjailee, mutta niinhän sen kuuluu tehdäkin.


    Edittiä: meni lainaukset ketuilleen
     
  6. skubbe

    skubbe pim.

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Oottakos huomanneet tuosta käyttöohjekirjasta kun käsketään avaamaan toi kaasarien lämmitinventtiili ajettaessa alle -20 ja sitten myös -5 - +5 kelillä? Olettako ottaneet neuvosta vaarin tuohon suojakeleillä ajoon ja mikä tuossa on se taika sitten just tuohon suojakelleillä ajoon?

    Ite täytyy myöntää etten ole kertaakaan koko hanaan koskenutkaan, kiinni se on ollu jo kolmatta vuotta...
     
  7. SvaR

    SvaR Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Pahin jäätämis kelihän on siinä pikkasen lämpösen puolella...suuri ilmankosteus ja kova ilman virtaus niin jäähän karahtaa. Kovemmilla pakkasilla taas voi jäätää jos ajat esim. kaverin lumipölyssä.
    Mutta eipä nuo motit/kelkat ollu herkkiä jäätämään eli itsellä ei ollu nuitten kanssa ikinä jäätämis ongelmia eli hana oli kiinni aina.
     
  8. Beagle

    Beagle Lynx Adventure 600sdi -07

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Mulla taas on lämpöhana ollut aina auki, en ole eroa huomannut onko auki tai kiinni.



    Minulla sama juttu, narusta lähti pinta irti. Haen ensi viikolla uuden käynnistinnarun joten tarviiko purkaa muuta kuin äänenvaimentimen edestä pois ja käynnistinmekanismista kannen irti? Sittenk vain pyöritellään uusi naru sinne tilalle, jos ei kannata jousia irrottaa?
     
  9. re vittälä

    re vittälä Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    koppa ja vaimennin pois narun vedät pitkäs ja uus naru pesään
     
  10. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    jep mulla oli 3 vuotta hana auki ja hyvin pelas aina
     
  11. John_K

    John_K Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Nyt on telaston iskareissa uudet simmit. Korjaamolla puhuttiin jäykemmästä korsumäestä. Nupit oletuksessa. Mukava ajaa istuvaltaan mutta isossa patissa pohjaa vieläkin liian helposti. Täytyy kokeilla pyörittää nupeja tiukemmalle. Pitää varmaan seuraavaksi kokeilla fixtremen kovaa enduro säätöä. zzracingilla tais olla niistä kokemusta?
     
  12. Black re

    Black re Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    onko kellään tietoa miksi lynx re 600 röpisee alakierroksilla ja vie pensaa ihan hulluna tulpat on mustat ja märän oloiset kovemmilla kierroksilla käy ok putsari koppa tarkistettu kaikki vakio suuttimet ja säädöt vakiot ei vuoda pensaa , myös vedot tallessa kaverilla samanlainen mihin verrata ei väljä puristukset on kunnossa
     
  13. re vittälä

    re vittälä Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    saa vain liikaa soppaa pistä 360:set suuttimet ja seos ruuvit vajaa pari kierrosta auki
     
  14. Black re

    Black re Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    miksi kaverilla on samanlainen ja se ei käy rikkaalla samat säädöt . . onko tosi että neulassa ei ole säätömahdollisuutta vai ? koska omassa ei ollu kun yksi paikka prikalle
     
  15. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Neulaa saa ainaki ylemmäs ko laittaa rikkaa alle. Olihan varmasti tyhjäkäyntisuutin samanlainen? Neulaventtiili vois vuotaa, samoten joku tiiviste. Bensapinnan korkeus kannattaa kans tarkistaa jos unohtu.

    Laita suosiolla vain klikkereitä tiukemmalle, niissä on aika mukavasti säätövaraa. Kokeilin tuota Korsun enskasimmiä vähän kevennettynä ja se toimi reittiturrauksessa oikeinki mainiosti. Isompaa pattia sillä ei oikein voinu vastaanottaa mutta ei se kyllä yllättänykkään. Vielä mukavempi oli Dreamerin herkkä säätö ja eka kertaa sai mutkasta lähteä kiihyttään ajoissa vaikka alla oli reilumpaaki pyykkilautapattia tai oikein terävää turistia(mattona 348/51 ja sillä on vaikutusta). Silläkään ei toki ojanpenkkoja paukuteltu eikä isommassa patissa voinu hyppyyttää mutta mukava se oli. Sitte alla oli -07 re:n simmit, ne kun oli iskareissa paikallaan ko ostin ne, huolsin ne ja ajelin menemään ja tykkäsin. Ei ne ihan kuplavolkkaria kestäny mutta hyvältä ne tuntu. Jarrupateissa ei toki auttanu nukkua muttei niissä ongelmaakaan ollu, se vain muistutti peräpää jos unohti pitää kelkan suorassa. Sulla on varmaan sama ongelma ko mullaki, ite en ainakaan koskaan oo mistään enskasimmeistä kostunu muutako huolletut iskarit. Omaan ajoon oon tarttenu reilusti jäykempää säätöä ennenku oon saanu varmuutta ajoon. Pps toimii ihan mukavasti vaikka sielä onki reilummat simmit reilumpaan ajoon.
     
  16. Black re

    Black re Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    on katottu ja kunnossa on neuloissa ei oo minkään laista säätö mahdollisuutta :S oiskohan tohon vaihdettu jotku eri neulat
     
  17. Muumi

    Muumi RE 600 -13, Racing 440 -04, Gls 3300”r” -89

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Mulla on neuloissa 3-asentoa ja luulen että ne on originaalit.
     
  18. Hoo

    Hoo Active Member

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Joo kolme lovia on alkuperäisissä.
     
  19. Jakelfin

    Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Kai siitä neulasta näkee sen kirjainyhistelmän? Eiku tihrustaan..
     
  20. zzracing

    zzracing Lynx RE 850 -19, E-Tec 600 3300

    Vs: Lynx RE 600 07´ & 08´

    Jep noilla simmeillä mentiin 2 vuotta. Isoon pattiin oikeasti ajettaessa etupukki pohjasi edelleenkin mutta parantui tuntuvasti normi Korsumäki simmeistä, tuli huomattavasti tiukempi pohjasta eli jyrkemmin progressiivinen vaimennus. Joka tapauksessa noilla simmeillä/6000km enduroa ja harrastecrossia niin ei mennyt yhtää pukkia tai pulttia poikki. Eli ei se ainakaan jatkuvasti pohjille napsinut tai muutoinkaan hallitsemattomasti.
    Omaan makuun oli hiukan liian pehmeä edelleen, mutta niin vähän että ei viitsinyt alkaa asialle mitään tekemään. Ajattelin vaan että joskus se on vain opeteltava ajamaankin ;D

    T, Teemu
     

Suosittele tätä sivua