Ilmajoen kunnanalue (päivitys: 2018)

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kamppi, 13/1/10.

  1. Markor

    Markor Skiittoni

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Nesteeltä jos lähtee kurikan suuntaan niin siellä on joku kaivuu työmaa menossa rengonharju-ilmajoki tien varressa, pääseekö sieltä jostain sinne reitille? ???
    Paikka on lähellä sitä hevosaitausta.
     
  2. StiiTTauS

    StiiTTauS Well-Known Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Ei ainakaan ole virallista reittiä sille kohtaa.
     
  3. miskax

    miskax Well-Known Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Moro!
    onko porukka vielä availlu reittejä.
    lauantaina ajattelin lähtee j-järvi-p.joki suuntaan. onko sinne suuntaan reitti käytössä?
     
  4. StiiTTauS

    StiiTTauS Well-Known Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Keskustasta huissille on reitti poikki. Moto kaatanut puita 500m matkalta.
     
  5. Baggio00

    Baggio00 Ski-doo MX Z X 600 -04

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Moroo,

    Onko tuosta Ilmajoki-Ylistaro välisestä uudesta urasta jotain tietoa? Merkattu? Pääseekö ajamaan?
     
  6. Hape73

    Hape73 Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    viime lauantaina ainakin kiikerinkylässä merkkailtu uutta reittiä.
     
  7. Asemapäällikkö

    Asemapäällikkö Ski-Doo Gran Tournig ACE 600 Sport vm2016

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Moro!

    Ilmajoki-Ylistaro väli on ainakin Ylistaron puolelta jokinlaisessa ajokunnossa, paitsi yksi ojan ylitys ison sähkölinjan alla on syytä ajaa varoen, oikoa ei kannata kummaltakaan puolelta, ojassa on virtaava vesi vielä keskiviikkona kun tuotiin siihen muutama trukkilava, Ilmajoen puolesta en tiedä.

    Kuinkahan tuo tämänpäiväinen lumituisku on tehnyt kinoksia reitille muualla, ainakin Ylistarosta Tervajoelle radan vieressä kulkeva osuus on kinosta tosi paljon.
     
  8. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Onko havaintoja mikä mahtaas olla jää tilanne Kyrönjoessa? Pystyykö hakkuun kiertämään yhtään vai onko toivoton lähteä ylitte ajamaan?
     
  9. miskax

    miskax Well-Known Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    lana oli liikkunut tuuliaan asti, tuli käytyy kattelees josko löytyis lisää lunts muta ei.

    ilmajoki-pojanluoma välille pitäis mennä moottorisahann kans tunniksi pariksi, oli sen "neva-aukon" ilmajoen puolella 5n. 5 isoa puuta kumossa, ei oikeen päässy kiertään.

    lunta pitäis tulla lisää...
     
  10. jyppi

    jyppi MX-Z Rev 600 sdi

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Ei taira tuo joenjää kylän kohdalta olla vielä ajokunnos, tai oli siellä vissiin joku rohkia käyny jo kelkalla kun oli jäljet namituvan kohdasta jäälle :) Onko muuten tuo reitti suomulan riippusillalta imon laavulle enää käytös? jos ei kerta saa konnanmontulle päin ajaa :( Lunta sais tulla vähän enemmän niin pääsis oikeen kunnolla kurmoottamahan kelekkaa.
     
  11. t_j_k

    t_j_k Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Nyt lisättynä keskustelupalsta myös Ilmajoen Moottorikelkkaijoiden omille sivuillekin. Toivottavasti tulee ahkerampaan käyttöön kuin tämä ;)
     
  12. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Ehdottomasti tätä topic:ia kannattaa käyttää informaation levittämiseen. Ei tuota kerhon sivua. No toki sinnekin jos ei tarvitte rekisteröityä. Tätä kautta tieto leviää huomattavasti paremmin. Varsinkin ulkopaikkakuntalaiset löytävät tämä paremmin mikäli haluavat tulla vieraisille. Tämä on juuri niin ahkerassa käytössä kuin tänne informaation antajat/kirjoittajat mahdollistavat.

    Tuosta Konnanmontusta ja sen kiertämisestä.... Mistä kohdin se on poikki?? Itse olen yleensä ajanut jokia pitkin riippusillalle (joskus kauemmaskin jos jäät mahdollistavat) ja sitten rantaa pitkin sen lepikon lävitte ja kesanto rinnettäpitkin jonkin matkaa. Viime talvena olivat ajaneet väärästä paikkaa yleensä. Konnanmontulla ei ole yleensäkkään ole sallittua ajaa kelkalla vaan sen on päässy kiertämään sieltä takaa. Joka talvi siitä jään ylitte vaan ajetaan...... ??? Pitääpä soittaa pirauttaa pj:lle ja täydentää tietoani.

    Huissilla on kivasti lunta. Enempi kuin kylällä. Jäljen ajoin Huissin lakian lävitte ja sehän on merkattu yhdestä kohdin uuteen paikkaan. Kodalle en suoraan ajanut vaan ajoin radan kautta. Radalle jäljet on nyt sieltä takakautta ajettuna ja pitkin merkattua paikkaa. Noh, yhdessä kohdin haahuilin kun en kesältä muistanut mistä kohdin se menee (seuraavalla kertaan täytyy ajaa oikiasta kohdin). Tätä etappia en ole itse ajanut koskaan ennemmin. Voisi sanoa jotta yksi parhaimmista pätkistä. Hyvin pääsi. Yhdessä kohdin on helekatin pehmiää. Letakko ei ole yhtään jäässä joten varovaisuutta siinä kohdin. Ite jouduin hiukan taisteleen ;D ja kohtashan siinä lyne ja koivukin toisensa. Koivulle piti antaa tuomio fiskarssin "monitoimikoneella" jotta pääsin jatkamaan tamuamista.

    Kynnöspellot kaipaa lisää lunta. Hiukan hakkaa mutta ei enää kun vauhdin nostaa kolminumeroisille lukemille. Piti vasiten kokeella. Kodalta kirkolle, pääväylä, on kohtuu kondiksessa. Muutama oli ajanut. Lähes kaikki mettäojat on sulina joten varokaa ettei sukset sukella vastapenkan uumeniin. Likempänä kirkonkylää on mettätyömaa jossa kaksi motoa riehuu. Varokaa siinä ja tarvittaessa pinot pääsee kiertämään kylälle mennessä vasemmalta (siitä kierrin itte lauantaina).

    Se reitti Suomulan riippusillalta pitääs olla voimassa oleva. Sitä ei vain ole ajettu moneen vuoteen. Eikä kovin moni sitä enää osaja / tierä mistä se on tarkoitettu menevän. Ite ajelin viime talvena melko pitkälle, oikeastaan niin pitkälle kun löysin ojasiltoja ja merkkejä. Melkein kaikki löysinkin. Pahin siinä välissä on se vanha silta sen luoman ylitte. Se täytyys tarkistaa.
     
  13. jyppi

    jyppi MX-Z Rev 600 sdi

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Siitä luoman ylitte menevästä sillasta ei oo kukaan ajanu varmaan viiteen vuoteen ;) reitti oli ainakin viime vuonna merkattu karttaan kulkemaan rahnastonkujaa luoman yli ja siitä heti lakian reunasta piti kääntyä sinne kyläkoululle päin.
     
  14. Hape73

    Hape73 Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    konnanmontun pääsee kiertämään sieltä radan puolelta mettän läpi polkua pitkin.just mahtuu kelkalla menemään.
     
  15. P.M.P.

    P.M.P. Active Member

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Tuli mieleen kun luin tätä Ilmajoen kunnanalueen keskustelua, niin kesällä, kun samoilin tuolta crossiradalta kelkkareittiä pitkin laihialle päin (sutikkaa kohden) niin siinä oli reitillä aika väkevä kuusi reitillä poikittain. Onko ketään käynyt avaamassa/sahaamasa reitin auki? Kun puhkottiin reitti Laihia-Tipuli -Niinistö niin kierrettin silloin tosiaan Tipulin kautta, eikä ole tietoa onko reitti auki ?
     
  16. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Onko kukaan ajanut keskustasta reittiä pitkin Kurikkaan??jos niin,minkälaises kunnos on?
     
  17. SamppaVaa

    SamppaVaa Ski-Doo RS 600-08

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    On ajettavas kunnos.. nyt kun luntakin tuli lisää.. Kurikasta ku jatkaa jurvaa kohti nii rupee luntaki olemaan aika paljo enemmän ja mukavaa pattia! ;D
     
  18. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Thanks,hyvä tietää. Kurikka-Jurva väli tuli täs ajeltua yks viikonloppu.Jurvan päässä on lunta kyl jo aiva kohtuu hyvin.
     
  19. SamppaVaa

    SamppaVaa Ski-Doo RS 600-08

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Joo se niinistön kohta on kummaa paikkaa, ku sielä on aina paljo enemmän lunta ku muualla..
     
  20. Kimbe81

    Kimbe81 Lynx Rave RC600sdi 06vm "pps edition"

    Vs: Ilmajoen kunnanalue

    Olis tarkoitus ens lauantaina tehdä pieni retki,Teuva-Jurva-Kurikka-kauhajoki..Mitäs meinaatte mitä tulee kilometrejä tuolla välillä?? Ja kuinkas se reitti Kurikan shelliltä jatkuu Kauhajoelle päin? Meneekö se siitä joen yli ja vanhan puska-jussin takaa jostain? ::) :D
     

Suosittele tätä sivua