Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. mava

    mava Ski-doo Summit 550f

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tänään kolmen miehen voimin käytiin heittää lenkki Iiksenjoki - Reijola - Hammaslahti - Kiihtelysvaara - Heinävaara - Iiksenjoki.
    Reitit Iiksenjoelta Hammaslahteen asti tosi hyvät sekä kiihtelyksestä Heinävaaraan. Muilla pätkillä hiukan pattia esiinty.
     
  2. Ratox

    Ratox Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Nyt on useemman kelkan voimin ajettu Kontiolahelta Uimaharjuun ja takas ja pusikot vesuroitu. Enoon kans aukastu paril kelkal,mutta pusikkoo voi jonku verra olla..Mertsi se vesuri reppuun! ;D Eikun tampparia liikkeelle.

    Ja se Huhmari-Ylämylly väli kans auki,puut poistettu? Jos siel päin huomen kävis ajelee...
     
  3. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Eipä ollu Yly-Huhmari-välillä puita reitillä kun tänään siellä pyörähdin..
     
  4. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Eihän siellä enää puita ole. 6.2. eli maanantaina kertoilin asiasta tuossa muutama sivu aikaisemmin.


    Tänään tuli nojailtua sahaan Huhhu-Polkka -välillä.



    Nyt on puut kaadettu. Olkkeepa hyvä. Jos arvon neidit eivät pääse tuosta yli, voihan karahkat vaikka heittää mettään. Ihan miten vaan ;)

    [​IMG]
     
  5. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    Ratox: Mertsi se vesuri reppuun ;D

    juu tuli niin kiire lähtö et ei kerinny ottaa kättä pitempää mukaan.mie jo vähä aattelin ku läksin kontiolahti-uimaharju-eno risteyksestä enoon ajaa koskematonta baanaa et oonko mie jossain sademetsässä/amazoonissa ku puuta oli reitillä meinaa enempi ku vähä.yleensä urkkalampi-enon seo välin reiluun varttiin ni nyt meni puoltoista tuntia mut ei luovuteta ihan helpolla.kelkka kauppaan on lähettävä summit tai renegane ostamaan ku ei noilla pätkillä umpista pysty avaamaan,menee kuin puskutraktori :D
     
  6. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tulipa sittenkin ajallattuun Jns - Heinäväärä - Kiihtelysvaara - Tohmajärvi - Värtsilä - Kovero - Jns. Trippimittariin tuli 240 km. Viimevuonna tankkasin Pollea yli satkulla samalla reissulla ja nyt riitti lynkeröön yks tankillinen... Onneks bensan kulutus on tipppunut kelkoissakin.
    Oli reitit vähä paremmassa kunnossa, kun aikaakin meni puolet siitä mitä edellisellä kerralla. On se tämä talvin kyllä ihmisen parasta aikaa :)
     
  7. mertsi

    mertsi rmk 144"

    Vs: Joensuun ympäristö

    käyhän ruupanen kato youtubesta yks video vaikka ei liity kelkkailuun millään tavalla mut oot vissiin moottoripyörä miehiä kelkkailun lisäksi ni sellainen kuin jokke vs police..elä ota mallii mut siinä on pojalla hiekka tiellä suhkot kiire kotia ku vissiin jääny potut kattilaan kiehumaan ;D
     
  8. panther oku

    panther oku Ilves BD 800 ;), Ogelbo 800 L,80

    Vs: Joensuun ympäristö

    Hakusessa vuokralle 2-11.03 Tila-autoo tai Matkailuautoa, väh 7 hlö pitäs olla paikat. Suuntana pohjoinen, ja miel peräkärryn koukku viel autossa.

    Jos tiedossa ni laitatko YV:llä tietoa.
     
  9. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Joo, tuleehan sitä kesät mopolla ajeltuun. Jokkella oli tosiaan hiekalla aika kiirus. Erikoinen valinta pakoreitiks soratie. Pyöräkin kun tais olla joku kyykky? Ei prkl noilla kyykyillä kyllä soralla ajamista tule mitään. Ihan sama mikä vaihe niin sutii vain.
     
  10. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tuolla sahaillessa ihmettelin että onpas kankee olo, kun kahlasin vyötäröä myöten kelkkakamat ja selkäpanssari päällä hangessa nostelemassa pöllejä. Vai johtuiko se sittenkään kamppeista...


    [​IMG]
     
  11. H-enkka

    H-enkka Polaris SwitchBack 600

    Vs: Joensuun ympäristö

    Olivat jo merkanneet kolin satamasta reitin pieliselle kelvälle päin ja lomakolille ja siitä lieksan suuntaan 8). Hattusaaren suuntaan ei vielä tikkuja näkynyt eikä myöskään savilahesta juuan suuntaan. Vähän matkaa kävin savilahesta ajamassa juuan suuntaan mutta käännyin kun ei merkkejä näkynyt. :-\
     
  12. aki86

    aki86 Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Onko kenelläkään mitään tietoa tuosta höytiäisen jää tilanteesta? Ainaski siellä on ajeltu kelkoilla aikas paljon.
     
  13. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    Eikös tuolla lie se n.30cm ku kerran pyhäselällä on 33cm ja pielisessä 28cm. Ainaki tän mukaan: http://wwwi3.ymparisto.fi/i3/tilanne/fin/Jaanpaksuus/Jaanpaksuus.htm
     
  14. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kairakin oli kyydissä, mutta enpä tajunnut Höytiäistä puhkoa :-[

    Päätin taas antaa ittelleni vapaapäivän ja kävin keräämässä hieman punaa poskiin ja nenään tuolla Huhmarilla. Hakkailin kirveellä vähän puskia ja pikku puita pois. Vaikka lauantaina päätin, että nyt saa riittää metsurileikit ja ihan vaan ajella vaihteeksi.

    Tein tuollaisen 10 m lentokentän pari km Huhmarista Polkkaan päin olevalle pikkulammelle. Kelpaa tampparin ajella :)

    Lammessa on 45 cm teräsjäätä! Ei siis tarvitse pelätä ko. lammen jään kestävyyttä. Varmaankin loppuviikolla nuo seudut on tampattu.

    [​IMG]
     
  15. Kärppä013

    Kärppä013 Active Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kävin pikku lenkin Deltalta Uuroon ajamassa ja tamppari tuli vastaan siinä risteyksessä jossa kääntyy uuroon ja Kontiolahteen.Deltalle päin lähti menemään.Onko tietoa onko Iiksenjoki-heinävaara-kiihtelysvaara reitti missä kunnossa.Pitäis tällä viikolla sinnepäin suunnistaa ja voiko Iiksenjokea jo ajaa?
     
  16. Ratox

    Ratox Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Joo,tamppari on lähteny aamul Enon suunnalta matkaan ja näkyy ajaneen nää Uuro-Kontiolahti-Eno ja toivottavasti Uimaharju reitit. Jos nyt maltettais pari yötä pitää reitit rauhassa et kovettuis vähä,kun näyttäs olevan pakkastakin. Ja jos on aivan pakko ajaa,ni ajaa vaik vähä "rauhallisemmin". Oli tampparikuski tuskaillu vielä sitä pusikko-osuutta siel sataman,St1:en risteyksen tietämil,missä Uurosta tulles sitä istutuskoivikkoa. Kai ne pitäs käydä reitin vierukset sahaamas kokonaan puhtaax. Vaikka Aki86 jo siel urakoikin,mutta tykkylumi painanu uusia puita. Oisko joutavia vaik täl viikol,ite joutasin kahen jälkee,näkkeehän siinä jonku tunnin. Saattais tampparikuski olla paremmal päällä...Ja tulla vaik uudestaakin! ;)

    Sunnuntaina ajoin Höytiäisen yli Huhmariin,jututin Kontiolahen sataman edustal jtn verkkoukkoja. Sanovat jotta tässä mis heil verkot,ni 20cm on jäätä. Ja olihan tonne viehkoja&aurausviittoja ilmestyny,mutta aika oudot reitit oli... Ja verkottajia oli kyl joka puolel,eiköhän tuo kestä ajella.
     
  17. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Iiksenjoelta Heinävaaraan päin alkupätkä on patikolla, mutta ekan isomma järven jälkeen alkaa tampparin jälki, eli jo ennen Heinävaaraa. Sama tampparin jälki olikin sitten Koveroon asti. Muistaakseni myös Valkeasuolle asti oli tamppari ajanut. Näin ainakin lauantaina. Tiedä sitten miten paljon sunnuntaina on ollut liikennettä.
     
  18. aki86

    aki86 Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Voin lähteä itekkii sahan kanssa heilumaan to/pe kävis mulle, siihen saapi auton aika tarosalleen, voipi laskea pyllymäkeä sahan kanssa paikalle. ;D

    Sillä kyselin tuosta höytiäisen jäästä, kun mulle saattaa tulla vaihtokaupoissa kelekka, niin piäsöö ainaki pilikille.. Ei varmaan kehtaa tourinkiin uralupaa ottaa, ei viitti tavarajunalla patikkoon mennä, ajelen vaikka järvellä ympyrää ;D
     
  19. RELYNX

    RELYNX Lynx Re 600

    Vs: Joensuun ympäristö

    Hieno juttu kun tamppari viimein liikenteessä tällä välillä.Loppu viikosta joku ilta käydä testimässä Uh-Kontiolahti väli.
     
  20. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    olen lomalla joten "joutavana" ollaan. to-pe oli tarkotus touhuilla muuta hommaa mulle käy parhaiten siis ti tai ke soitalla jos tarvitse apua voin ottaa stilhin messiin. 050-5146985.
     

Suosittele tätä sivua