2-variaattori/termari

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä eeberhaus, 13/2/12.

  1. eeberhaus

    eeberhaus New Member

    mitens ku jammu (srx 700) kiertää 10,000 jenkkaa.ja jotenkin tuntuu ettei vaiha alemmas.onkohan se tuossa 2-variaattorissa vika vai??? kytkin ottaa kiini noin 4000 jengassa(ja siinä on heel clikker painosarja) ja sit mökillä jumi termari>>>tohtiiko ajaa 20km kotia ilman termaria.>>>joku "viisas"sanoi ettei muka sais ajaa ilman termiskaa,lämpiää yks pytty liikaa... oisko kellään neuvoja???
     
  2. jaskap

    jaskap AC m800,RX1, Venture700, Exciter2 ja Esla

    Vs: 2-variaattori/termari

    Terve !

    Jumiko termari kiinni asentoon vai ?

    Jos se jumi kiinni asentoon, lukita se niin, että pysyy auki asennossa tai vaikka poista sisäosat, siten että termari olisi ikään kuin auki (vaikka poraa reikä siihen). Sitten termari paikalleen ja sen jälkeen voi ajella turvallisesti kohteeseen.

    En nyt tuosta koneesta tiedä ja ei se välttämättä mitään rikkoisi. Mutta nesteen kierto voi tosiaan mennä sekaisin, jos järjestelmästä puuttuu nesteen kiertoa kuristava komponentti. Joten kyllä tuo "viisas" on oikeilla jäljillä ja varmempi keino voi olla myös halvempi.
     
  3. Kawamasa

    Kawamasa Well-Known Member

    Vs: 2-variaattori/termari

    Jollakin viisaalla on tainnu lämmetä ohimoissa jotakin, ku tommosta juttelee ;D ;D
    Senku ajelet vaikka maailman tappiin ilman termostaattia. Lämpenee tietty hitaampaa mutta sen jälkeen sillä ei ole mitään virkaa. Ajon aikana pysyy varmasti lämmöt kondiksessa.
     
  4. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: 2-variaattori/termari

    Olekkos varma?

    Onpahan semmoneki kone aukastu joka ilma termaria kylmäleikkas ku reitti huuatuksesta hyökkäytti umpiselle.
     
  5. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: 2-variaattori/termari

    Joo, kyllä se termari on hyvä olla, mutta kyllä sen ilman sitäkin uskaltaa kotio ajaa, kun ajaa varovasti, pumppaa kaasua ja välttää juuri tuota että reitiltä vauhdilla umpiseen.
     

Suosittele tätä sivua