Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä Zeta, 18/10/11.

Vs: MM Snowcross Russia 2012-2015

Paras mies voitti. Kelkkaki oli toki ihan hyvä. ;)

2. sleded

sleded Lynx RS 600

Tietääkö kukaan Hongan tilanteesta enempää, millanen paikka oli missä sattu ja onko mies missä kunnossa? Tosi harmi kun oli kuitenkin alussa ihan hyvässä vauhdissa, harmin paikka myös Öhmanin kanssa. Muuten näytti olevan onnistuneet kisat, radalla kuskien erot tuli esille niinkuin pitääkin!

3. jarkko85

jarkko85 Guest

Kyllä kyllä se catti vaan on kova ja Hibbert vielä kovempi ;D Joo kyllä paras voitti ja täysin suvereenisti.

4. Monster

Monster Active Member

Hibbertti ja catti on ylivoimaa!

5. vesse

vesse Well-Known Member

Jokos siellä on kaikki skapat ajettu?? Just pääsin koneen ääreen ja oon pihalla ku lumiukko ;D

6. Hampuus1

Hampuus1 Well-Known Member

Hienot kisat. Tommonen kuuluu snowcross radan olla. yli kilometrin pitkä ,pattia ja haastetta niin mahdottomasti . Eikä mikään 300 metrin mittanen ovaali mitä jenkkien kisoissa usein näkee. Ei varmasti jää mitään epäselväksi kuka on nopein kuski radalla. Hibbertin ajo kyllä hivelee silmää. Aina yhtä sulavan ja helpon näköistä oli rata missä kunnossa vaan.

7. vesse

niin että vieläkö siellä ajetaan vai joko homma on paketissa??

hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

uskon että huomenna on ISO RAPULAPÄIVÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ :-\ :-X :-[ ??? ;D

10. stm

stm Well-Known Member

Yli-Ville vetas komeesti 5. sijalle! Hyvä hyvä!

T-traini ilmeisen kovassa vedossa, ass usual.

Hongan Jussilla tuntuu tosiaan nuot MM:t vastustavan :( Toivottavasti ei mitään pahempaa sattunu!?

Jos jostain pääsee kattomaan uusintoina noita eriä niin linkkiä tulemaan.

11. vesse

meinaako hekuli ottaa kännit catin kunniaksi ;D reposeen vetään aikuista naista 8)

12. SV

Tarkistettu ja korjattu MM-taulukko. Joihinki tasapistetilanteisiin tuli muutoksia. Oli väärät asetukset käytössä aluksi.

13. Solaris

Minun mielestä suomipoijaat pärjäsi hyvin,

Pihlaja tietysti kovaluu mutta näyttäähän nuo Villet, Viktor + Pietikin sieltä kasvavan kovien jätkien joukkoon!

Hienoa.

14. Vauhtiveikko

Vauhtiveikko Well-Known Member

Havaintoja Snowcross mm 2012-kisan tuloslistoista.

Finaalierien kärkipään nopeimmat kierrosajat ja suomalaiskisaajan nopein kierrosaika:
    1.erä - 1.Nårsa 1:31.702, 2.Eriksson P 1:33.761, 6. Ylianttila 1:35.963
    2.erä - 1.Hibbert 1:33.501, 3.Nårsa 1:33.884, 5. Ylianttila 1:36.736
    3.erä - 1.Hibbert 1:33.802, 2.Nårsa 1:34.434 6. Pihlaja 1:40.120

Finaalierien voittajan kokonaisajoaika ja parhaan suomalaiskisaajan sijoitus ja aikaero voittajaan:
    1.erä - 1.Nårsa 19:28.052, 6. Ylianttila +37.269 sek
    2.erä - 1.Hibbert 19:34.849, 5. Ylianttila +40.477 sek
    3.erä - 1.Hibbert 19:42.090, 5. V Herten +1 min 00 sek

Kisapäivän erissä 1 ja 2 suomalaisilla oli hyvä ajovauhti erävoittajaan verrattuna.
    Pitkän kisapäivän 3.erässä aikaero kärkeen suureni.

15. Vauhtiveikko

Vuoden 2012 snowcrossin mm-kisa oli hieno, jännittävä ja hyvin järjestetty kisatapahtuma!

Maailman paras kelkkakuski on Tucker Hibbert. Mestari voitti jälleen mm-tittelin upealla kovaa työtä vaatineella ajolla.
    Tucker teki jokaisessa finaalierässä lähtöhässäköiden jälkeen hienot nousut kärkisijoille:
    1.erä lähdön jälkeen viimeisiltä sijoilta huikea nousu ja ajoi maaliin 2.sijalla vain 3,7 sekunnin päässä erävoittajasta.
    2.erä nousi alkukierroksien jälkeen kärkeen ja ajoi vakuuttavan erävoiton.
    3.erä oli erän alussa yli 8 sekunttia jäljessä Nårsaa, ajoi Nårsan kiinni,
    hieno ohitus mutkassa sisäkautta ja Nårsa tipahti heti mestarin kyydistä.
    Uusi mestari ajoi vahvasti koko erän ja maalissa kaksikon välillä oli eroa 16 sekunttia.

Uudella Arctic Cat-kelkalla voitettiin jälleen maailmanmestaruus haastavalla ja pattisella snowcrossiradalla.

Onnittelut Suomen kisakuskeille, paras oli 5. Pihlaja, tasapisteillä 6. Ylianttila, pronssimitaliin olisi tarvittu 17 lisäpistettä.
    Mitä Suomessa on tehtävä, jotta tulevaisuudessa Suomi-kisaaja nousee mm-kisassa palkinnoille?

Hyvä Tomi, hyvin johdettu vaativa mm-kisan läpivienti ja kisaradan rakentaminen!
    Kisarata oli haastava, paljon leveyttä ja pehmeää lunta, useita ohituspaikkoja, oli monia erilaisia hyppyreitä ja pattisuoria.

Oliko tämä historian ensimmäinen snowcrossin mm-kisa, jonka sai nähdä ilmaiseksi livenä hyvin toimivan netti-tvlähetyksen kautta? Nettikuva oli hyvälaatuinen ja ei ollut yhtään käyttökatkoja, oli hienoa seurata suorana lähetyksenä mm-kisoja kotisohvalta!

Pikaista paranemista Jussille ja tsemppiä koko tiimille!