Arctic-Cat 2012

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Bearcat-97, 4/1/11.

  1. k-kettu

    k-kettu Xrs egotykki

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Kokemuksesta voin sanoe että nii kauan, kun painavassa nelarissa on kaasupohjassa voi olla ihan hauskaa mutta kun kaasun löysää/ottaa pois....
     
  2. pexi

    pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Sori hei, unohin jampun kokonaan...
    olen kyllä senkin remminkestoa päässy testaan. rx warriori sillä 150hp ruiskukoneella sai 38x345x4,4 maton pyörimään ummella 55-60km/h kaasu pohjassa ::)
    5 sekkaa kaasu pohjassa niin alako remmi haiseen. 15sek niin ois varmasti räjähtäny....
    Varmaan oli huono yksilö
     
  3. Kordari

    Kordari Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Tänään vaihoin uuen remmin, niin jäi 2kpl ohuinta rikkaa kakoseen, ja remmin yläpinta on lautasten tasalla. Nyt pikkusen tela pyörii pukilla tyhjäkäynnillä. En tiiä onko sitte pituusheittoja vai mitä, mutta jäykäksi menee jos tuosta vielä nostaa.
    Jospa se reissun taas menis :-*
     
  4. Miksal

    Miksal Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Onko kaikki remmit hajonneet 800cc koneilla?
     
  5. Antti Harinen

    Antti Harinen Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Brp nostaa kohta toisenki oikeusjutun, ekaks kopitiin runkoa ja sit vielä remmin syönti. Tai sitten se vaan vahvistaa tota edellistä, kopioutu liian atrkkaan ku saatu samat viatkin :D
     
  6. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Jenkeissä ainakin puhuvat että ois just 800 ongelma - tai sen 800:n remmin iteasiassa. On vissiin nelareissaki menny muutama, muttei missään nimessä samaa tahtia. Että kyllä, ongelma on enempi kaks taheissa. Nelareissa ja 800:ssa on eri remmit nimittäin.
     
  7. d6r

    d6r Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Myös moottorin ja variaattorin tuenta on aika erilainen, nelareissa ei ole samaa TCL-levyä.


    [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Tässä tätä remmi ongelmaa tuli eilen mietiskeltyä... foorumilla vissiin on 4 jolla ei nuo remmit kestä? Kauppiaan kanssa kun juttelin niin ei ollut minkään äMMäläisen kanssa ollut remmi ongelmaa joten onkohan taas tullut tehtyä foorumeilla kärpäsestä härkänen?
     
  9. juhohannu

    juhohannu CF1K 162" -09

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Jos englanti taipuu ni Snowestin foorumilla on kyllä paljonkin juttua asiasta, ja on enemmän kuin 4 joilla remmit ei kestä. Vaan sehän siinä onkin mielenkiintoista että joillain kestää ilman mitään ongelmia ja toisilla paukkuu 100km välein, vakiokelkoilla siis!
     
  10. Miksal

    Miksal Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Tuli vain mieleen ollaanko tultu tehoissa siihen pisteeseen ettei remmi valmistaja kestä kyydissä? Onhan toki olemassa tehokkaampia pelejä kuin tuo 800cc ja 162hv, esim. kiihari pelit, mutta tuskin siellä montaa vetoa ajetaan samalla remmillä. Brp laitteissakin 800cc taitaa popsia eniten remmejä.

    Omalla kohdalla on yksi remmi flyygelillä antautunut, mutta sekin johtui irvistävästä katteesta ja hötyrä lumesta, luisti ja kuumeni pilalle.
     
  11. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Taipuuhan tuo tieten jonnin verran kun päivittäin tulee puhuttua ;D

    Mutta joo en ole tosiaan muualla seurannut kuin täällä niin siitä tämän kuvan muodostinkin plus oma kokemus nyt 860km vakioremmillä ilman mitään ongelmaa vaikka on jumiteltu ja varmaan puolet ajosta umpista.. Tosin en ole tilkinnyt ensimmäistäkään reikää katteista joten ainakaan ilman puutettakaan remmillä ei pitäs olla jäähdytyksen suhteen
     
  12. d6r

    d6r Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Ja valmistajakin ihan vaan paremman tekemisen puutteessa korvaa -083 hihnan uudella -084:lla ja miedommilla painoilla? Eihän vanhoissa mitään vikaa vaan kivahan näitä takuukampanjoita on järjestää? :)
     
  13. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Toimiviinkin juttuihin tehdään monesti päivityksiä jolla saadaan ne vielä paremmaksi ja kuten sanoin niin oma kokemus on jotain ihan muuta kuin remmisilppuri ;)
     
  14. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    En usko että remmin kesto on tullu tiensä päähän. Vierestä oon nähny ko turbo Jammu 180hp menee sillä samalla 60e remmillä vuodesta toiseen. Kyllä siinä vakio remmissä on varmaan joku vika, jos kerta AC korvaa kaikille uuden remmin + jatkaa takuuaikaa vuodella.
     
  15. d6r

    d6r Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mielenkiintoista on, että F ja XF jatkavat -083:lla. Eli ovat tulleet sellaiseen tulokseen, että remmi on kuranttia tavaraa, mutta ei sovellu malleihin, jossa se joutuu kovemmalle kuormalle. Jenkithän kirjoittelee, että uudessa -084:ssa on samankaltainen seos/rakenne kuin 1100T:n -082:ssa. Aika näyttää laajeneeko kampanja lopulta myös lyhyempiin malleihin.
     
  16. sdi 1000

    sdi 1000 RR 1100 Turbo '13 x2

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Taitaa se tuo hihnahomma koskea ainakin 3:n nelarin kokemuksella vain 800:sia. Vaparinelari n. 2400 km, nelari turbo n. 2000 km ja toinen turbo nelari n. 1200 km ja kaikille yhteinen tekijä on alkuperäinen hihna vielä menossa ja kaikista ei oo tarvinnu ees säätää vielä hihnakorkeuttakaan. Ja on ajettu niin reittiä, sohjopashaa, ummessa ja tehty kaasupohjassa kiihytyksiä nollista ja vaikka mitä, mutta ei oo vielä toistaseks hihnat aiheuttaneet ongelmia...

    Ja tuosta TCL-levystä, niin ei se tosiaan ole samanlainen nelareissa kuin 2-t koneissa, mutta kyllä se tuki siellä on. Tuossa nelarin räjäytyskuvassa se näkyy katkoviivalla piirrettynä osana, josta menee nro:t 4 ja 5 pultit läpi...
     
  17. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mielenkiintoista.. Joku vuosi sitten joku kelkkaguru (aivan oikea sellainen) perusteli tarvetta monisylinterisille koneille juurikin hihnan kestolla. Eli esim. Catin 1000cc 2-t alkaa olemaan rajoilla, koska potkut on kovia ja niitä tulee vain kaksi/kampurankierros. No, Toisaalta, nelarissa potkuja tulee vielä harvemmin (paitti RX1/Apex:ssa) joten vaikea sanoa siihenkään mitään. Ja ahdettuina nuokin antaa kovat väännöt. Mutta, yksi mikä on tullu eittämäti mieleen seuratessa aiemmin brp:n remmimurheita ja nyt myös catin osalta ja ehken Catillakin 2-t koneisissa. Niin voiko yksi syys olla väärät variaattorin säädöt, joilla pyritään mahdollisimman kevyeen puristukseen hihnasta (sen luistamatta) ja sitä kautta parempaan hyötysuhteeseen ja polttoainetalouteen. Nelareilla laakea vääntökäyrä ja luonnostaan hyvä polttoainetalous auttaa hieman siinä, ettei voimansiirrosta tartte puristaa kaikkea irti. Toki, mitä parempi hyötysuhde, sitä vähemmän voimansiirto lämpenee, paitsi jos mennään rajan yli jostain syystä ja hihna alkaa luistaa..

    Ja tässä varivoimansiirrosta mitään tietämättömän tuotos, jonka aiemmissa kelkoissa remmit on kestäneet melko hienosti, mutta bensaakin on palanut.. No joo, SnoPro pätki hihnoja, mutta net meni rehellisesti kerralla poikki eikä naru kerrallaan ja lautaset oli kutakuinkin kämmenenlämpöiset tapahtuman jäljiltä..
     
  18. TUPLA UUNO

    TUPLA UUNO Active Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    vuosi lisää takuuta ja uuh remmi.eipä siinä,seurannu vaan paikallisessa liikkeessä skitoo miehiä,edellistalvena,takuu kelkkoja,remmit kyllä ostivat.ei kuulema kuulu takuun piiriin.tonnin variaattori kitti,remmi huolet ohitte,ei takuuseen.nii ja näin viime perjantaina´MOOTTORIKELKKA´korjaamolla 10tuhatta km yhellä remmillä ajetun 800 nelari tuntran.kytkin kulunu pilalle.siinäpä mielipie remmisilppureista.jos itellä alakaa silippuaan remmejä, voin kyllä myöntää sen.jokku vaan ei kestä arvostelua,näköjään.
     
  19. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Vikoja tai "ominaisuuksia" ei pitäis koskaan piilotellakkaan, vaikka olis kuinka merkin väriset lasit päässä.. Siinä pissii omille kintuilleen, samalla kun muidenkin.. Tästä on oivia esimerkkejä..
     
  20. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Vanha remmi se oli vain niin kulunu, niin siksi se oli syvällä kakkosessa ;D Uuen remmin kans ei tarvinu puljailla prikkojen kans. Kestäs ny vaan perkale remmit ja muutenki koko laitos!
     

Suosittele tätä sivua