Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kellään ylimääeäsenä variaattorin rullia 10 vuotiseen etecciin? Haen heti jos löytyy. Soita 0445332446 mikäli tuollaiset omistat.
     
  2. H-enkka

    H-enkka Polaris SwitchBack 600

    Vs: Joensuun ympäristö

    Komiat on kelit ollu 8) Oisko kukaan huomenna ajelemassa koli/ahmovaara ympäristössä. Ite ois tarkotus ajella mut ei oikeen ole ajoseuraa :'(
     
  3. Skodillac II

    Skodillac II Lynx Lynx

    Vs: Joensuun ympäristö

    Perjantaina olis mahdollisesti kaverin kans päiväsellä suunta kelkkoja ulkoiluttamaan Ilomantsi-Hattuvaara-Möhkö-Ilomantsi reitille. Onko jollakin tarkempaa tietoa reitin kunnosta. Tampparin viimeisimmät liikkeet siellä suunnilla ilmeisesti ovat viikolta 8? :)
     
  4. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Ainakin Joensuu-Ilomantsi-Tuupovaara-Kiihtelysvaara-Heinävaara-Joensuu oli hienossa kunnossa kun maanantaina ajettiin. Ilomantsi - Tuupovaara jälellä ei ollut montaa kertaa ajettu tampparin jäliltä. Hieno pätkä kaikinpuolin :)
     
  5. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    Jopas nyt meni vaikeaksi eto asia :( Onko kellään tai tietääkö kukaan mistä sais Joensuun lähialueelta vuokrattua kärrin mihin menis 4 kelkkaa? Olis tarvis 15. päivän illasta 21. päivän iltaan saakka. Voi laittaa vaikka yv:tä jos on vinkkejä.
     
  6. sipe.koo

    sipe.koo Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Olemme lähdössä Itäsuomi rundille Rautjärvi-Värtsilä-Möhkö-Hattuvaara-Hatunkylä-Nurmijärvi-Kuhmo-Sotkamo-Tahko-Juuka-Liperi-Rääkkylä-Puhos-Kesälähti.
    Onko kellään tietoa missä kunnossa jääosuudet ovat, ja onko reitit auki? Etenkin Liperistä alaspäin? Ukonselkä/Jänisselkä?
    Alustava suunnitelma, mutta ei sitä aina tiedä minne joutuu....
    Sipe
     
  7. make1978

    make1978 Active Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    ootko kärripojilta kysyny
     
  8. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    Jeps, ei oo pojilla tuon kokoista vuokrata. Lisäksi on kysytty ainakin Vatupassista, parista konevuokraamosta, Kaltimontien Nesteeltä ja oli vielä pari paikkaa lisäksi mistä kaveri oli kyselly. Tarkoitus meillä olis vetäistä kelkat kärrillä Sodankylään mistä ajeltas sitten kelkoilla Karigasniemeen. Yksi äijistä ajelis aina autoa koska huoltoauto pidetään mukana koko ajan. Tulomatkasta kun ei tiedä miten jaksaa ajella :)
     
  9. make1978

    make1978 Active Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    juuassa on ainaki varaosa lipposella iso kärri mut siitä en tiiä vuokraako se sitä. mut ainahan kysyä voi :)
     
  10. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Näinkö on ettei löydykään? Miten se vatupassin kärri oliko liian pieni? Se o startattava sitte jo jojensuusta kelekoila ;D
     
  11. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kiitoksia vinkistä bad mann, nyt on kärri varattu eikä hinta ollut paha ;D
     
  12. BAD MANN

    BAD MANN YAMAHA VECTOR "Bad Boy"

    Vs: Joensuun ympäristö

    Hinta Omantunnon mukaan ;D
     
  13. Vuobma

    Vuobma Polaris SB Assault 800 -12

    Vs: Joensuun ympäristö

    No voi jumalauta kun koettelee taas ihmisen lasta. Just kun kärriasia saadaan kuntoon niin tulee ilmoitus ettei yksi reissulle lähtijä voikaan lähteä kun kelkki on siinä kunnossa että talven ajelut on ohi.

    Niinpä nyt olisi tilaa yhdelle kelkkamiehelle lapin reissuun. Ja itse asiassa vielä yhdelle kelkattomalle pikku-e:n omaavalle kuskille. Perillä olisi vielä yks Lynx Yeti oottamassa kuskia. Tarkoitus on vaihdella huoltoauton kuskia matkan aikana että kaikki pääsee ajamaan. Lähtö on pe 16.3 Joensuusta n. klo 16-17 Rovaniemelle missä nukutaan yö. Aamulla siitä Sodankylään mistä kelkat ajoon ja nokka kohti Karigasniemeä. Karigasniemellä varattu iso mökki tiistaihin saakka mistä valutaan takaisin Rovaniemelle ja keskiviikkona 21. päivä takaisin kotiin (tai viimeistään torstaina). Tarkoituksena ei ole ajaa hampaat irvessä itteensä puhki vaan muistetaan myös rentoutua, ainakin Kalastajan Majatalossa vedetään lauantaina suht perseet ;D
    Kustannukset menevät suunnilleen seuraavasti; majoitus jos 4 henkeä 180€, 5 henkilöllä 144€ (meitä siis 3 henkeä tällä hetkellä). Kärrin vuokra n.30€/hlö. Auton bensat 0€ (menee autoliikkeen piikkiin). Ruuat perille aikomus tehdä mökissä joten ei tule montaa kymppiä nokkaa kohti. Isoin menoerä muuten on kelkan bensat ja kaljat.

    Jos on kiinnostusta tai tarviit lisätietoja koska tuo sepostus saattaa olla epäselvä niin laita yv:tä
     
  14. viper70002

    viper70002 Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    ILMOITTAUDUN MATKAAN! ainiin, miehän oon jo messissä. Mut oikeesti jos jotain kiinnostaa lähtee niin nyt on tilaisuus, nimittäin näin pienellä budjetilla et tällaista reissua tee toiste että ei pitäs rahasta ainakaan olla kiinni 8)
     
  15. Kärppä013

    Kärppä013 Active Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Käytiin tänään kurvailee Joensuusta Outokumpuun ja täytyy sanoa et olipas reitit loistavassa kunnossa.Sääkin suosi 200km lenkkiä ja ensi viikolla uudelleen.
     
  16. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Tuli käytyä ekaa kertaa Kolilla. Täytyypä todeta, että sieltähän löytyy kaikille jotain!

    Kolinportti-Höytiäinen on tasaista baanaa vaikka kakspäällä-aloittelijoille, Juuan suunta (pohjoisen pisto) on sitten vähän mutkaisempaa, mutta tasaista sekin. Sitten Kolin suunta on hyvää hauisjumppaa: enimmäkseen ysikymppistä mutkaa toisensa perään ja koko ajan mäkeä jonnekin päin. Tosi vaihtelevaa maastoa, ei kuitenkaan mitään liian rajua aloittelijoillekaan. Pientä pattiakin löytyy, hyvässä mielessä. Kaikki teiden ylitykset on merkitty esimerkillisesti. Tässä mallia meille kaikille wannabe-merkinpystyttelijöille ;) Ensin ennakkomerkki hyvissä ajoin ja sitten vielä tien lähellä toinen merkki. Loma-kolin suunnalta löytyy sitten vähän patikkoakin. Isojen järvien jäille lähtee paljon ajettuja jälkiä. Kannattaa katsoa kartasta suuntia, jos on menossa johonkin tiettyyn paikkaan.

    Kaikki lampien/järvien ylitykset olivat tukevasti jäässä. Ei sohjoa missään. Olisipa muuallakin näin!
     
  17. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: Joensuun ympäristö

    kolinreitillä vois vielä merkata nuo 90 asteen mutkat: jätkänristi, jossa alapuolella kulmamerkki. parissa kurvissa näytti jäljet menevän suoraan pöpelikköön
     
  18. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Vs: Joensuun ympäristö

    Luvallisilla nopeuksilla ei ole noistakaan mutkista mitään ongelmaa, se on eriasia jos ei tiedetä millä puolella on jarru...
     
  19. TEPI

    TEPI Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    no jos on tuntematon reitti niin kannattaa eka kerran ajella vähä rauhallisemmin, ja silmät auki, niin ei yllätä mutkat ;) tai sit ostaa kelkka joka kääntyy eikä puske mutkasta ulos ;D
     
  20. 700efi

    700efi joku lossi

    Vs: Joensuun ympäristö

    tuo mutkien merkkaaminen on ihan yleinen tapa reiteillä, parantaa turvallisuutta....
     

Suosittele tätä sivua