Arctic-Cat 2012

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Bearcat-97, 4/1/11.

  1. rukan weerala

    rukan weerala AC XF 1100 SP Ltd vm- 12

    Vs: Arctic-Cat 2012


    Hoh hoijjaa , eihän sitä tarvi kuin vähän vaan matalamaksi ottaa --- eikä se ny henkenvaarallistaa oo eihän oo :eek:
     
  2. Vonikka

    Vonikka Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Hoh hoijaa, kumia ei ole matalammaksi otettu vaan nypylät pois ja toiseks se ei edes ollut niistä leikatuista kohtaa halki joten lopeta toki tuo jeesustelu. On noita kumeja mennyt ilman mitään modaamisiakin joten tervetuloa oikeaan maailmaan.

    EDIT: ja sinulle tiedoksi että ne nypylät on siellä sen takia että JOS kumi halkeaa heikkoittaan niin se ei tule NIIN HELPOSTI sieltä pois. Tästä fiksumpi kaveri vois päätellä että vaikka oli modattu niin mitään normaalista poikkeavaa ei tapahtunut.
     
  3. willevil

    willevil Lynx Boostdocker

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mulla on paljonkin kokemusta tosta Brp satulamodista. Toki asentaminen on helppoa kun ei tarvi ku hieman hioa prikoista. Mutta tosiaan orkkis kumi jää löysäksi. Ite sitä aikani ihmettelin mutta uskoin intterwebbiä ja jätin löysästi paikoilleen. No ekat ajot umpisella niin alko sitä frontside ollieta pukkaamaan. Parit voltit heitin tasamaalla ennen ku tajusin mistä on kyse. Muutamat vielä sen jälkeen. Oli aika huima fiilis ku yrität ajaa muka varovasti niin ei muuta ku suksi hangen sisään ja etuperin voltit. On pojat powder proossa voimaa ku nakkaa 300 kiloa tosta vaan ku lapasen.

    Seuraavalle päivälle pukkasin vanhakoppasen ämmäläisen kumit paikoilleen niin niillä pääs jo useamman tunnin ennen ku antautu. Mutta molemmista suksista neki häipy. Nyt on Brp:n kumit ollu jo 500 kilsaa umpis ajossa ja toimii hyvin. Niissä on syvä köli mikä menee PP:n uriin eikä pääse mitenkään pois. Ovat hiukka tiukat alkuun mutta kyllä ne löysty ajan kanssa.

    Viljo
     
  4. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Hyviä vehkeitä;

    150 kilsaa ajettu remmi sano poks, samalla ku alko kattomaan tilannetta ja aukas kylen niin kappas, kakkosvarin pultti tipahti mäkeen sen alumiini-mulikan ja prikkojen kanssa :) Samassa rytäkässä meni tietty kaikki maholliset suojat tuhannen pil**** päreiksi.
     
  5. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: Arctic-Cat 2012

    laitahan kuvia
     
  6. Hesba

    Hesba Polaris Finland missioner

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Ookko laitattanu sitä päivitystä sinne ketjukoppaan? Jos et ni hipihipi laittamaan, sullon variakseli irti sieltä ketjukopasta. Tuo pultin irtoaminen pikkusen kielis siittä..
     
  7. Kordari

    Kordari Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Mulla oli kaonnu helixin rullat ::) Tuntuki vähän laiskalta ;D
     
  8. Antsake

    Antsake Lynx 600R

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Niissä alkuperäisissä rullissa on "vähän" näköjään laatu ongelmia, itse sorvasin alkuperäisen kokoiset rullat "pommimuovista" ja toistaiseksi kestäny. Suuntaa vaihdettaessa rullat saa aikas kovaa iskua , joka varmasti yksi syy rullien murenemiseen :( nätisti puuhata kaasun kanssa suunnanvaihdon jälkeen :)
     
  9. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Ens vuoden malliin tulee uudet rullat ko noita on kuulemma halkeillu tämän vuotisissa.
     
  10. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Eipä tullu otettua kuvia riksulla ku oli niin elin ottassa...

    Päivitykset on laitettu ja kylläpä tuo silti aukes. Makkeita 8)
     
  11. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    ps. Mullaki on rullat kuluneen näköset, mistäs tietää että tarttis varmaan tehrä jotain. Tuntus muutenki jotenki laiskalta koko laitos ???
     
  12. hekuli

    hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

    Vs: Arctic-Cat 2012

    jos tarvit perhoslaakerin avainta tallista löytyy
     
  13. vectoori

    vectoori Guest

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Minkäslaisia kilometrimääriä on porukka ajellu 1100 nelikoilla ja 800 kaksareilla tälle talvee? Lähinnä tarkoitan että jos jollain on mittarissa vähintään 5000km --> ni kertoilis viosta ja oireista kyseisillle metreille.. Polttelis hieman jompi kumpi.. Uusille kelkoillehan ei vikoja tule ennen viittätuhatta kilometriä ;D
     
  14. sdi 1000

    sdi 1000 RR 1100 Turbo '13 x2

    Vs: Arctic-Cat 2012

    3000km:ä ajettu 1100 vaparilla, ei ole kun liukukiskot vaihdettu, bensaa tankkiin (16-18 l/100 km), alkuperäinen hihna ja valokatkasin päivitys...
     
  15. JRT

    JRT Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Arctic Chatin voorumeilta voi lueskella näiden vikoja.
     
  16. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Sattuipa tänään silmään yks vähän ajettu xf katti jossa takarunko lommolla kuten suurimmalla osalla, näkyipä tuo vähemmän ajettu f:läinenkin olevan aika atomeissa...
     
  17. motox

    motox AC 2012

    Vs: Arctic-Cat 2012


    Mikä on tilanne tuon taletunnelin korjauksen suhteen, meneekö runko vaihtoon vai?
    Omassa xf:ssä sama onkelma, ja ei kuulemma haittaa. Siitä olen aivan varma kun menen vaihtamaan kelkkaa seuraavan kerran, niin aivan varmasti vaikuttaa hyvitykseen. On nimittäin senverran vekkiä.



     
  18. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Noniin, alkaa oleen kausi pulkassa. Pistäkäähän -12 mallien omistajat koostetta kelkasta että oliko se kannattava ostos tuommonen uus koppanen Cattila? Itellä ois polttoja hommailla, mutta eipä oo mitään tsäänssiä tällä hetkellä - jos ei löydy jotaki tosi romuna olevaa yksilöä ;D
     
  19. snode

    snode Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Itellä XF800 SP, 1700km ajettu ja hyvin toiminut. Alkuperäinen remmi, ajettu pääosin reilua reittiajoa ja toki jonkun verran umpistakin ja kaasua on käytetty (toki ei mitään mountaini ukkeleitten hommaa :)). Alustahan näissä on vakio simmeillä löysä, kuten normaalisti mutta simmityksellä tullut kuntoon niin nyt on kärsinyt pommittaa jo hyvin patikossakin. Takapukin ilma foxiin laitoin lisäilmasäiliön niin parani melkoisesti. Powderit heti keulaan niin alkoi kääntymään kunnolla, mutta ei silti menny raskaaksi kääntää. Vartsun puolen sivuposkeen meshiä niin ei tuu lunta sisään ainakaan niin helposti.
    Keskikulutus ollu 18.5l/100km. Kerran tuli herkuteltua yks 70km siirtymä ja kulutus sataselle oli 14.7l (eikä leiponu vielä ;D).
    Ainoat ylimääräiset päivitykset ollu valokatkaisija ja ketjukoppaan se rikka päivitys. Osa telamaton ulkoreunan lapuista on vähän ottanut siipeensä (johtuiskohan jään keräytymisestä tunneliin, kun elementit on tuolta takaa irti tunnelista?). Tunneli on ehyt ilman lommoja ja vääntelyitä ainakin vielä. Joku jo jenkkilässä tuumaili, että kauppias ois maininnut mahdollisesta tunnelipäivityksestä syksyllä, mutta huhut on vain huhuja. Ei tuo XF high countryn tunnelin puolikas näyttänyt olevan ko n. 100 taalaa eli ei pitäis kyllä olla kallis operaatio.
    Kaikin puolin ollu tyytyväinen nuilla pienehköillä muutoksilla (sukset, alustan säädöt).
     
  20. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: Arctic-Cat 2012

    Jos ois ollu ylimäärästä hihassa, ois kantsinu sijottaa polarikseen ja cattiin tässä parin viimesen vuoden aikana :p
    [​IMG]
     

Suosittele tätä sivua