metsästys saappaat

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä pro x 550, 6/8/08.

  1. polle.

    polle. Ski-doo mxz 600ho sdi -05.

    Ite kanssa tykästyny nuihin neopreeni saappaisiin. Tretorn estate merkkisiä kumppareita käytetään. Ihan hyvät ja hengittää mainiosti... 30 asteen hirvipasseihin ei niistä tosin ole. Tilasin perätukusta jahti/jaktin kengät mutta tulikin jotku hunter merkkiset gore kengät saas nähä miten pitää vettä hanhisoilla... Hyvät oli kävellä ja lämpimät, toivottavasti vesi pysyy ulukona.
     
  2. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Kyllä noi perätukun kengätkin vissiin toimii, ovat vaan niin tautisen raskaat, ettei tällänen riisitautinen jaksa niillä kävellä. Tollaset neopreeni hässäkät olis kyllä hyvät passiin, kun ei taho oikein muuten tareta..
     
  3. juhissK

    juhissK Freeride 137" -15

    Onko kellään kokemusta nuista erätukun camo kengistä?
     
  4. jp78

    jp78 polaris edge touring vm. -05

    mulle joulupukki toi nuo erätukun korkeavartiset metästyskenkät, ite oon tykänny, sopivan jäykät varret ei nilkat pääse pyöriin ku on tälläset missä nivelsiteitä on enemmän ja vähemmän! vesi pysyy ulkona eikä ne ees hiosta vaikka kesällä oli kalareissuilla jalassa!
     
  5. Jollikka

    Jollikka Yamaha Raivo

    Canadan Huntterit löytyy kaapista :) Hyväksi koettu ja suosittelen kaikille :)
     
  6. polle700

    polle700 Well-Known Member

    suolla ihan nokian kumpparit ja kuivemmassa jotkut "merrellin" kengät vai mitkä ne oli
     
  7. moukka

    moukka Kelkaton on munaton..

    Ihan tyytyväinen ollu erätukun jahtikenkiin. Monessa menossa ollu ja hyvä on hintalaatu suhde mun mielestä. Vettä on pitäny useamman päivän rämpimiset ja talvikelkkailussaki tarkenee hyvin. Mun jalkaan lesti ihan täydellinen ja kävelevät liki ittellään. joko ne vähä painaa, mut tuleepa jerkkua reiteen huomaamatta. ;)
     
  8. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: metsästys saappaat

    Nostellaampas aihetta, tuli tuossa ostettua ensimmäiset kunnon metästyskengät Meindl Dovre Extreme. Ei voi ku kehua tähän mennessä mitä nyt vajava kymmenkunta kilometriä tullu käveltyä niin jänkää, rakkaa ja kangasmettää pitkin. Jäykkä pohja on kyllä eri hyvä kunnon kivikossa.
    Hinta oli vajava kolme pelimerkkiä niin toivottavasti kestävät useamman vuojen.
     
  9. HarriY

    HarriY Well-Known Member

    Vs: metsästys saappaat

    13-14v vanhat meindlin Taigat... aika huanolla hoidolla ollu... tänä syksynä ekan kerran suutarille korjaukseen. Tippaakaan ei oo vuatanu ja on ollu suht kovalla käytöllä. Huippukengät :-* Seuraavaksi haaveellu Härkilan niitä pitkävartisia. Kellään kokemusta?
     
  10. Makkola

    Makkola Well-Known Member

    Vs: metsästys saappaat

    Häh enkö myynytki hyvät kengät ;D
     
  11. Hanppa

    Hanppa Switchback 600 -09 (07)

    Vs: metsästys saappaat

    Alkusyksyn kuivilla keleillä jahtiaktin camo vaelluskengät ja märemmillä tretornin akitat. Joulukuussa hirvipassiin sitten appiukon vanhat mugbootsit.
    JJ:n camot ajaa asiansa ja on hyvä kävellä, muttei ne vettä enää kauheasti pidä. Tretorneista oon tykänny tosi paljon. Mugbootsit tuntuu jotenki kömpelöiltä omaan makuun mutta ohan ne lämpimät ;D!
     
  12. Java

    Java BD 3700

    Vs: metsästys saappaat

    Tuli sitten tilattua nuo Viking hunter gtx kengät :) toivottavasti kestävät yhtä kauan kuin nuo Canadian hunterit 7v.
     
  13. Tenne

    Tenne Guest

    Vs: metsästys saappaat

    Tullunna vaihettua nuita Erätukun nauhakenkiä "takuuseen" (oisko 4 paria?). Viimesin pari on ollut yhden syksyn jahtikäytössä ja sitten ovat palvelleet kelkkakenkinä monta talvea, mutta nyt alkavat olla finaalissa. Ekat versiot erätukun kengistä oli jotain mokkanahkaa ja alkoivat vuotamaan heti ekareissulla. Jahtikenkänä ollu muutaman syksyn Sievin polyuretaanikumpparit, ohan hyvät vaikka enempikin kävelee.
     
  14. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: metsästys saappaat

    halti jäger , salomonit ja erätukun kengät kävelty rikki .erätukun kengät kastuu ihan läpi .haltit tähän asti parhaat kävellä .seuraavat ehkä haglöfsit
     

Suosittele tätä sivua