Joensuun ympäristö

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä Kapital, 17/8/07.

  1. Marzo

    Marzo Ac "The Beast" cf6@800cc 153"

    Vs: Joensuun ympäristö

    Hieno homma... oottelinkin sinun kommenointia ;D
     
  2. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    Mukana kun peräpukama. käyn huomenna hakkee sportmanin kolilta.
     
  3. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Pitääkö miunkin jostain mönkkäri käyvä prkl kun teillä molemmilla jo on :D Katotaan vaan niin tuolta reissulta ei tule muuta kuin rakkulat käsiin + hirvee mönkkäri kuume...

    Eli mukana ollaan. Kivasti istuskelen vuoron perään molempien poikien kyyvissä. Lähituntumaa otan, romanttisesti ajellaan, kiinni pidän kovasti ja käteni vatsan ympäri laitan, "ei homolla tavalla, vaan miehekkäällä latino tavalla" ;D
     
  4. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    Sie oot niin meijjän miehiä. ;D
     
  5. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Huh huh, olipas märkä reissu. Mut saatiin sentääns jotain aikaseks. Merkkejä muutamat lisää Paiholan suunnalle ja varoituksia tiestä & ojasta.

    Voisin väittää että oltiin melkein kiinni mönkijöillä. Kyllä tulee "mielenkiintoinen" alkukausi jos tulee lumet ennen kunnon pakkasjaksoja... Näihin kuviin, näihin tunnelmiin kuittaa ruupanen. Reissussa oli mukana Pagi ja Härkönen.

    Paskat nää vielä kiinni oo:
    [​IMG]

    Pärkele, nyt riitti, jääköön siihen polle:
    [​IMG]

    Lähtihän se kun vinssin kaiveli ja eikun kaveria auttamaan:
    [​IMG]

    "Mä mä mä märkää":
    [​IMG]

    ""Suo siellä, vetelä täällä":
    [​IMG]
     
  6. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Joensuun ympäristö

    On kyllä ollu melko kostee reissu ;D Toivotaan että pitää kunnon pakkasia ennen kun räppää lumet maahan. Viimetalvenaki turve lensi ku alkutalvesta jakken kaa käytiin kelkkailemassa ja oli kunnon lammikoita metsässä josta piti vaan vetää vauhdilla yli ettei jääny kiinni.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Kyllähän tuo jo himottas päästä rälläämään...
     
  7. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    Juuh nyt ois kömpijä, saha, vaatteet ja ja ja ja pesty olihan vetelää ;D Huomenna lissää sitte pitänee jaamankangas käyvä pöristelee läpi. Keitätkö jaku kaffet???

    Tosiaan syksystä mahtaa tulla mielenkiintoinen kun tuota vettä on metsät täynnä. Muistan itsekkin viimekauden alussa kun kelkoilla sai pomppia yli vettä virtaavista ojista, hymyilyttää vieläkin se Jupyn linkittämä kuva Outokummusta viimejaudella ;D
     
  8. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Vs: Joensuun ympäristö

    Kyllä kaffet tarjotaan ;)
     
  9. znood

    znood Guest

    Vs: Joensuun ympäristö

    [​IMG]

    Niin tääkö se oli ? :D
     
  10. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    Hienoa pitää pöryyttää sinne matkalla jos tulee lähdettyä.

    Znood juurikin tuo ;D
     
  11. Mihaline

    Mihaline 2 X YAMAHA

    Vs: Joensuun ympäristö

    57mm räpylä pitää huolen ettei kosteikot haittaa...
     
  12. pagi

    pagi Arctic cat hardcore alpha

    Vs: Joensuun ympäristö

    HipHei tänään ei ollut läheskään niin märkä kun eilen :) Eli Härkösen kanssa käytiin jaamankangas katsomassa kontiolahteen saakka. Jotain kummallista on tapahtunut jamiksella hirvirannantien ja jakamokeskuksen välistä on poistettu kaikki merkit?? kk takaperin kävin ajamassa samanreitin ja silloin ne olivat tallella!!

    Kukkosen Raunoa infottu asian tiimoilta ei hänkään tiennyt mitään mutta lupasi selvittää että ajetaanko sitä väliä enää ensi talvena??
    Onko sopimukset vanhentuneet vai onko joku maan omistaja / viherpiipertäjä vittuuuntunut kelkkailijoihin mene ja tiedä.... Kuitenkin asiaa selvitellään.

    Kaikista eniten vituttaa se että viimevuonna tuo väli merkitettiin uusilla STOP ja KOLMIO merkeillä ja ne ovat nyt kadonneet kuitenkin kustantaavat 10€ / kpl :'( Kaikki tämähän on tietysti meidän yhteisestä hyvästä pois.!!!

    Vähän myös kuvia reissulta jotain saatiin aikaiseksi en tiedä oliko hyötyä jos reitti ei enää avaudu mutta onpahan ainakin osittain valmiina talveen.

    Tuon suoran jälkeen merkit olikin kerätty pois poikkeen kuvassa näkyvä merkki laitettiin paikoilleen.
    [​IMG]
    Reitille kaatuneita puitakin päästiin silpomaan.
    [​IMG]
     
  13. ruupanen

    ruupanen Lynx RE

    Vs: Joensuun ympäristö

    Veikkaan että on jotain vatuttanut tunteella kelkkailua ja kerännyt pois. Toivottovasti ei kiinni menis kun on niin pirun hauska suora aina tykittää :)

    Kävin mopetilla tänään ajelee ja pysähyin sit tupakoimaan Heinävaaran entiselle rautatie-asemalle. Kävin sitten siinä samalla kahtomassa et joko se on kelkkireitti mennyt kokonaan umpeen hallin takaa. No ei iha, mutta raju heinikko tuolla jo alkaa olla:

    [​IMG]

    [​IMG]

    Pagiboi varmaan muistaa kun ajettiin toi ekaa kertaa viime talven alussa :D Oli nimittäin melkoinen taistelu jo silloin päästä läpi ja ainakaan vähempi tuota kasvillisuutta ei nyt ole. Vähän tosta eteenpäin reitti menee mehtään ja siellä oli ainakin viime talvena ihan kunnon risukko...
     
  14. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Ertsin kanssa lämmiteltiin jo vähän. Eli riehuttiin yks päivä Huhmarilta polkkaan päin. Merkkejä tuunattu, vaihdettu uusiin ja pystytetty kokonaan uusia. Risuja revitty ja uralle kaadettuja puita sahailtu :eek: Kuorevaarassa joku ystävämme on näköjään kaatanut muutamia kymmeniä puita kauniisti uralle ???

    Vielä jäi iso läjä puita, jotka pitää pätkiä ja raahata uralta pois. Piti vähän sääliä korvia, kun metsurinkypärä unohtui kyydistä. Oli niin kova into päästä mettään ;D Ensi viikolla jatketaan taas.

    Ja Jokikoneella on nyt sitten niitä tolppia merkeille. Tolpat ovat 5 m pitkiä, joten ne kun poikkaisee keskeltä, niin ovat mukavan korkeita. Sieltä saa innokkaat talkoilijat hakea!

    Itekin pitää hakea niitä Muulillinen. Ja Mertsin & Härkösen duunaamia ristirastitolppia, kylvettäväksi tuonne polkan-kaavinrajan mettiin.
     
  15. triple trouble

    triple trouble Polaris pro-r 800 switchback

    Vs: Joensuun ympäristö

    Onkos tuosta juuka - ahmovaara välistä mitään tietoa kellään, toteutuuko se ikinä?
     
  16. ottonen

    ottonen Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Pääseeköhän ensi talvena Ylämyllyltä Pyhäselän jäälle. Nykyisen reitin luvat on vanhentuneet joitakin vuosia sitten. Jos sen reitin saisikin johonkin muualle kuin luhta-alueen ainoaan virtaavaan kohtaan. Onnistuisikohan entisten paska-altaiden pohjoispuolen penkalle?
     
  17. -jakke-

    -jakke- Well-Known Member

    Vs: Joensuun ympäristö

    Hmm.. Aika paljon siinä kelkkoja oli kulkenut tänä vuonna. Itsekkin aika monesti sitä kautta ajelin, kun pääsee kätevästi jäätä pitkin Mattisenlahteen. Olisihan tuo hyvä, jos olisi jatkossakin tuo reittimahdollisuus.

    Olisi muuten aika hieno, jos jotenkin pääsisi Lautasuo-Linnunlahtireitiltä jostain välistä puikahtamaan Noljakan kautta Pilkkoon. Olisi aika hieno huitaista lenkki Pyhäselältä Kontiolahteen ja sieltä Huhmarin kautta Ylämyllylle. Marjalan ABC olis kanssa aika kiva juttu. Taitaavat jäädä haavekuviksi varmastikkin vain. :/
     
  18. Zuumi

    Zuumi Lynksin Extriim

    Vs: Joensuun ympäristö

    Olisko kenellekään jäänyt viereksimään joutavia VRY:n "liikenne"merkkejä?

    Polvijärven seudulle tarttis stop- ja kolmiomerkkejä lisää. Saa tietysti lahjoittaa myös kerhon tms. omistamia merkkejä yhteiseen käyttöön :)
     
  19. N-34a

    N-34a Polaris SB assault 800 & Indy 600

    Onko Ylämylly-Liperi akselilla asuvilla kelkkailijoilla kiinnostusta pitää miittinkiä tässä joku ilta?
    Atsolla on uutta tietoa reitistön muutoksista yms. niin käytäs niitä porukalla läpi.
    Ylämyllyn Shellillä ois tilat missä kokoontua.

    Ideoita, ajatuksia kiitos. :)
     
  20. Atso

    Atso Polaris iqR 440 hybrid

    Vs: Joensuun ympäristö

    Onpas hiljaista täälläkin?? ??? Joo reittimuutoksia tulossa ainakin Ylämyllyllä välikankaan alueelle ja puhdistamon kulmilla sama tilanne..

    Ensi viikolla saan varmaankin vry:ltä takaisin ne reitti sopimukset mihinkä ei ole tullut vastausta uusivatko vai ei... Ja kunhan tässä pääsee isyysloman aloittamaan olisi tarkoitus Härkösen kanssa lähteä kuntaan YhdyskuntaSuunnittelijan juttusille jolle soittelin perjantaina ja hänkin piti todella hyvänä ideana sitä että saisimme mahdollisimman paljon reittiä liperin kunnan maille kulkemaan.
    saataisiin kestävät reittipohjat ja emme olisi niin riippuvaisia yksityisten maista (unelma tilannehan olisi jos kaikki reitit kulkisi kunnanmaita pitkin mutta se ei ole kyllä mahdollista)
    Toivottavasti joku sai tästä mitään tolkkua ;D ;D ;D

    Syysterveisin:
    Atso Ahonen Liperin Moottorikerho
     

Suosittele tätä sivua