Arctic cat f5/f6

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä kelkkaheppu, 11/1/13.

  1. kelkkaheppu

    kelkkaheppu GLS3300

    Ens talveks pitäis alkaa kelkkaa kiikaroimaan. Speksejä pitäis noista kelkoista saada tietää. Esim. minkälaista kulutusta ja eroaako kulutus näiden kesken kuinka paljoa. Heikkoja puolia ja myös huonompia olis kiva kuulla. Pahin paikka kuulemma eturunko, mutta eikös sitä ole vahvistettu uudemmissa malleissa? Ja onko ruisku mallia valmistettu mistä vuodesta eteenpäin? Pääsääntöisesti olen katellu -05 ja eteenpäin. Niin ja sitte se kuuluisa varaosien saatavuus, esim löytyykö mattoa kuinka helpolla? Muutenkin on askarruttanut onko suomeen tuoduissa cateissa maili, vai km mittari? Ettei vaan pääse myyjä mittarilukemissa jallittamaan. ;)
     
  2. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Vs: Arctic cat f5/f6

    -05 eteenpäin varsin hyvä peli, ei ne vanhemmatkaan erityisen huonoja oo, mutta uudempi parempi. Ruiskuja ollu ties mistä alkaen, mutta makaavaan (laydown) moottoriin se tuli ensin -03 F7:n Varmatoiminen ruutta. Vitonen kulkee muistaakseni himpun vähemmällä, mutta kyllähän noille bensa maistuu. 5:n ehkä jotain 22l/100km, kutonen samassa menossa pari-kolme litraa enemmän, mutta tuleehan sillä enemmän lennätettyä. Seiska sitten vielä vähän lisää.

    Varaosia saa hyvin, ja purkuosaakin alkaa olla tarjolla kohtuu hyvin. Mattoja löytyy käytettynä ja uutena, ja tuoreempien cattien mattoja joutuu kaventamaan. Orkkismatto on kuitenkin aika kestävä. km/maili vaihtuu nappuloita painelemalla, ja mittaristosta löytyy myös tunnit. Ne kannattaa katsoa, koska kertyvät vaikka nopeusanturi olisikin ollu pimeänä. Ja siitä vertaa tuntilukemaa kilometreihin sillä tyylillä, että keskinopeus nyt yleensä on ainakin lähelle 30km/h tai paljonkin yli sen.
     
  3. kelkkaheppu

    kelkkaheppu GLS3300

    Vs: Arctic cat f5/f6

    On muuten hyvä tuo tuntimittari. Sen avullahan näkee millasessa ajossa kelkka on ollut. Vaan ei sekään kyllä kaikkea kerro. :p
    Edit. Meinas unohtua et onko vitoseen tullu ruiskut millon?
     
  4. anddi77

    anddi77 AC XF8000 CrossCountry -14

    Vs: Arctic cat f5/f6

    Ruiskuihin en osaa sanoa, mutta mulla oli -06 F7 ja se vei pari litraa sataselle vähemmän kuin F6. Hyviä kelkkoja ovat, mutta jos vain löytyy F7, niin ota sellainen, moottori miellyttävämpi ajaa kuin pienemmän kun ei tarvi tirrata kahva pohjassa koko ajan.
     

Suosittele tätä sivua