Aloittelija kysyy...

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä sparkplug, 5/10/06.

  1. ramba

    ramba Guest

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Jos 400 on ne vakiosuuttimet niin kokeile niitä..
     
  2. Kääntä

    Kääntä Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    390 sielä on nyt.
    Ehkä tyydyn nyt joksiki aikaa siihen imuvuotoon, tosiaan kaulat ei vuoda, toinen mahdollinen vuotokohta kampuran stefat?
    Mites toi katin motti on suunniteltu, saako stefat vaihdettua ulkopuolellta?
    Katin kytkimeen pitää ilmeisesti olla joku spesiaali irrotustyökalu?
     
  3. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Aloittelija kysyy...

    kytkimen puoleisen saa vaihettua ulkopuolelta helposti kunhan saat kytkimen irti
     
  4. Kääntä

    Kääntä Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    No pitää se enivei vaihtaa se toinenki, eli konetta osiin?
     
  5. Pasitus

    Pasitus Polaris PRO RMK 155" 800 2017

    Vs: Aloittelija kysyy...

    pollessa ainakin joutuu koneen purkamaan kokonaan jos stefat meinaa vaihtaa. Stefoissa on sellanen huullos vai miks sitä nyt sanotaan ja se uppoaa moottorissa oleviin uriin...
     
  6. Stuba

    Stuba Lynx 440 R-evo -05 & ski doo 500 -98

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Onko vuoden -03 440 ski doossa ihan sama kone kun lynxin 440 rave r-evossa -05? *ttu ku tarvike tiiviste sarjaa saa mistään just tohon Lynxiin malliin mut muistelisin et on täysin sama kone?Ainaki moottorin numero on täysin sama mutta onko siinä jotain speciaali pienen pieniä eroja?
     
  7. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Minusta nuo vaivat ei oikein kuulosta ilmavaivoilta, vannomaan en kuitenkaan lähde. voisko imuläpissä olla vikaa, ne on aika hyvin piilossa alakerrassa.
     
  8. paavojaelvis

    paavojaelvis Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Alakertaa ei tarvi halkaista stefojen vaihdon takia. Koitappa vielä kokeilla toisella syttyboksilla, jos mahdollista. Sit kannattaa tarkastaa kampiakselin tahditus, jos vaikka on keskitapista päässyt pyörähtämään. Se on helppo tarkistaa, tulpat pois ja sopivat tapit tulpanreiästä mäntiä vasten. Sit vain kiertää akselia varovasti ja katsoo, että männät liikkuu aina eri suuntiin. Läppien tsekkaaminen on sit isompi homma kun täytyy nostaa pytyt pois paikaltaan... Olethan jo tarkistanut, että äänenvaimennin ei ole tukossa?
     
  9. Nykerö

    Nykerö Tällä hetkellä ainoastaanWater formula3

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Itellä oli kans joskus 700 willikissa. Ku siitä meni läpät palasiksi niin ei pelannu kunnolla alle 6000 kiekan. Korkeammilla kiekoilla nauku ihan hyvin. Ja lämpimänä ei millään käyntiin mutta kylmänä heti. Nuo viat korjaantu uusilla läpillä. Ei siinä kääntän vehkeessä mun mielestä läpissä pitäis olla vikaa.
     
  10. Kääntä

    Kääntä Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Männäthan tohon vaihdoin jokunen viikko sit eikä kampurassa eikä läpissä vikaa näkyny. Läppien "tiivistepinnasa" pientä haprua oli mutta valoa vasten putsauksen jälkeen oli tiiviit.
    Toinen syttyboxiki on mut sillä ei tuu edes kipinää, tosta ehjää ei oo ja käytettynäki joku heppu pyysi puolasta ja cdi boxista 150e -.- Sanoin että pidä boxis jos tollasta hintaa haluat.
    Uushan on jotain 60-70 ja puola 30-50 eli kokeiluki tulee aika kalliiksi..
    Imuvikaan siis päädyin uudestaan ku alko leijuttamaan noita kierroksia nyt enemmän vaikka korjailin vaijeria ja luistut palautuu, jää siis johonki yli 3tonniiin ajossa leijumaan ja palaa vasta 4-5sekunnin kuluttua jos ei jarrulla himmaa
     
  11. M0NSTERI

    M0NSTERI Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kyllä tuohon saa tarvikkeenakin, ainakin Teo Lehtimäeltä:

    Lynx Racing 440 1998-04, Lynx Rave 440 2005-06
    - Wössner mäntäsarja: 09-7048 (Bore 65,00)
    - Tiivistesarja: 710-258
    - Stefat: 55205
    - Neulalaakeri: 35-505

    Tämän hetkistä varastotilannetta ja hintaa en näe nyt, mutta voin kysäistä huomenna (eli tänään) ja heittää vaikka YV:tä jos kiinostaa?
     
  12. Stuba

    Stuba Lynx 440 R-evo -05 & ski doo 500 -98

    Vs: Aloittelija kysyy...

    jaa tuolt olis näköjään saanu sylinterejäki. No tuli männät ja neulalaakerit hommattua. Soittelen varmaan maanantaina tonne sit et minkä hintanen toi tiiviste+stefa sarja on :) Kiitos vinkistä!Jos toi ois vähän halvempi paikka kun se mistä kävin männät hakemassa......
     
  13. dontsa21

    dontsa21 Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Missähän vika lynx 3500:ssa kun kipinä on tosi heikko tai ei välillä tule ollenkaan. Cdi boksi vaihdettu uusi ja kokeiltu eri puolallakin ja irroitettu se 4 napainen pistoke irti muista sähköistä eli ei johdu hätäatkaisijasta ym. Onko sitten lie staattori menny?
     
  14. racve -05

    racve -05 HC evo

    Vs: Aloittelija kysyy...

    katoppa seuraavaksi et on maadoitukset kunnossa.
     
  15. dontsa21

    dontsa21 Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Niin joo heitti ajosta pelaamasta, ei kiertäny kunnolla, kerran pelas vähän aikaa ja sitten ei kiertäny ollenkaan, kävi vähän aikaa tyhjäkäyntiä ja sammui eikä enään lähteny käyntiin.
     
  16. keikku

    keikku Polaris Supertrack -91

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kylläpä vaikutti paljon uuden variaattorin hihnan vaihtaminen! Loppui nykkiminen ja kaikki oudot vinkunat ja kiljahtelut katosivat ;D

    Nyt toimii hienosti, kiitokset vinkeistä 8)
     
  17. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Vs: Aloittelija kysyy...

    vetopyöriä ei kannata missään nimessä vaihtaa pienempiin jos vain matto sopii pyöriin, jos tuntuu että puutuu niin välityksillä muutokset.
    eikähän tuo 32 harja matossa mikään hurja ole.
     
  18. TA

    TA Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Indyn (500 EFI -92) kytkin alkoi jäämään jumiin lautaset kiinni asentoon. Kopauttamalla palautui. Kuvia katselin kotiin palattuani ja kytkimestä tainnut irrota spiderin kiinnitysmutteri. Sen näköinen osa liikkui akselilla kun sitä mökillä ihmettelin. Kytkin siis P85.

    Ja kysymyksiin:
    - saako kiinnitysmutterin takaisin kiinni irrottamatta kytkintä koneesta. Joitan kytkinjuttuja ehdin selata ja toivo heräsi, että sen voisi purkaa ja huoltaa koneessa kiinni. Joku joka tietää voisi kommentoida.
    - Minkä kokoisilla (pultin kanta) pulteilla se kytkimen kansi on kiinni. Kotona vasta älysin, että ne on tietysti tuumakokoja enkä älynnyt mitata. Nyt on etäisyyttä parin tunnin ajomatka ja ensi viikonlopuksi pitäisi työkalu saada mukaan.
     
  19. hifilux

    hifilux Well-Known Member

  20. TA

    TA Well-Known Member

    Vs: Aloittelija kysyy...

    Kiitos linkistä, tosin olin jo tuon nähnyt. Siinä videossa on hieman eri P85 versio eli siinä on spiderissä ne kierteet. Mulla on erillinen lukitusmutteri sille spiderille (spider jam nut).

    Mitä nyt olen ehtinyt googlettaa niin näyttäisi siltä, että periaatteessa pystyisi laittamaan takaisin kiinni sen mutterin irrottamatta kytkintä koneesta. Siihen on joku oma työkalu ja momenttia ilmoitetaan 235 ft lbs eli melkein 320 Nm. Mietin vain millä saan sen niin tiukkaan ilman sitä sitä työkalua.

    Löytyiskö mistään sitä työkalua lainaan/vuokralle akselilta pääkaupunkiseutu - Kuhmoinen ?

    Kytkimen kannen pultit taitaa olla ihan tavalliset 1/4" UNC kierteellä ja niille ainakin standardikanta olisi 7/16 " ja momenttia 90 in lbs eli n. 10 Nm eli tämä ai ole mikään ongelma.
     

Suosittele tätä sivua