telasto

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä Acatti, 26/2/13.

  1. Acatti

    Acatti Member

    osaako joku antaa vinkkiä mitä mättää f6 2005 talastossa, oireet ovat sellaiset että muutaman kilometrin ajon jälkeen perä nyykähtää alas. Iskarit juuri huollettu, iskunvaimennus siis täysin kunnossa kun aloitetaan ajaminen mutta ''löystyy'' nopeasti?? olisiko nämä halaneulajouset mahdollisesti tulleet tiensä päähän?
     
  2. M.E.A

    M.E.A Lynx

    Vs: telasto

    Kyllä se makais alhaalla kokoajan jos hakajousissa vika on. Kyllä se vika taitaa silti iskareissa olla.
     
  3. Acatti

    Acatti Member

    Vs: telasto


    elikkäs taitaa olla turhaan huollattaa uudestaan? etupukki pelaa hyvin, takapukki se ongelma.. uuden iskarin hankinta taitaa olla edessä. Mitä suosittelette alkuperäisen foxin tilalle? ei tarvitse olla viimeistä huutoa, kelkka kuitenkin on ensimmäinen oma ja suht nätissä ajossa.
     
  4. Mr. El Maco

    Mr. El Maco Yamaha SW440

    Saahan sitä ostaa uudenkin pumpun. Mutta saa sen foxinkin kuntoon. Ota yhteyttä siihen huoltoon, niin eiköhän ne huolla sen uudestaan sopuhintaan. Saattaa kaivata uusia tiivisteitä.

    Jos jotain tilalle vaihdat ja paremman haluat, niin se on sitten öhlins tai wp ja varmaan totaltek. Mutta toi iso foxi on varsin hyvä pumppu, etenkin lisäsäiliöllä.

    Sent from my head using Tapatalk 2
     
  5. snode

    snode Well-Known Member

    Vs: telasto

    Itellä aikoinaan saman tyyppistä onkkelmaa oli zr:ssä. Eräs säätäjävelho suositteli kisamallin hakajousia eli vähän jäsympiä ja ongelma poistui. Kyllähän se jousi on se mikä alustaa kantaa, mutta toki simmityksellä ja iskarin kunnollakin on osansa asiaan ettei alusta pohjaa ajaessa pateissa.
     
  6. Acatti

    Acatti Member

    Vs: telasto

    hieman itselläkin sellainen tuntuma että jousissa se vika kun kuitenkin tuntuu turhan herkältä ilman painoakin.. pitää ruveta tiedustelemaan mistä mahd saisi ne kisa jouset.. jos jollain tietoa niin otetaan vastaan.
     
  7. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: telasto

    Vai kisa jouset....... Hommaat kuule firecatin alkuperäiset jouset siihen ne on hyvät kun jopa polaris miehet niitä käyttää.
    Ja jos niitä jousia ei ole ikinä vaihdettu niin tuleehan niillekkin seinä joskus vastaan.
    Sekä toisena suosittelen viemään sen vaimentimen takaisin huoltoon ja sanoa että katsovat onko ne sisuskalut ehjiä, eikä vaan pikahuolto menetelmällä vanhat pois uudet tilalle ja hyvä on.

    Itselläni oli muutamia vuosia sitten 04 f5 ja siinä oli telaston kanssa ongelmaa,vaimennuksissa, siihen löytyi läääkkeet suht läheltä ja tuli hyvä tai minä tykkäsin ainakin.
     
  8. snode

    snode Well-Known Member

    Vs: telasto

    Joo, varmaan paraneen uusilla vakiojousillakin. Liikkeessä pitäis olla manuaali eri jousista ja niiden sopivuuksista eri malleihin. Yleensä nuista löytyy muutamaa eri jäykkyyttä, muttei kannata liian jäykkiäkään laittaa.
     
  9. Perttu

    Perttu M8 -08

    Vs: telasto

    Itellä m katissa juuri sama ongelma! En usko että on iskarista kiinni, iskarihuoltaja ei löytänyt takapukin iskaristakaan mitään vikaa. Itellä oli etupukiniskarin alapään akseli mutkalla, pian selviää oliko sillä vaikutusta koko alustan toimintaan kun saan sinne uuden akselin. Itellä on float takapukissa että en tiedä noista hakajousista.
     
  10. Leksa00

    Leksa00 Active Member

    Vs: telasto

    Tänään kans kärkölän ek:lla foxit tais antautua vaikka juuri myös huollettu. -08 F6. Oli kyllä reittikin aika patikolla. Eli tuntu että vaimennus hävis kokonaan ja viimeset kilometrit mentiiin seisten pelkkien jousien varassa. pohjas pienemmässäkin töyssyssä. Ei taida noi telaston foxit kestää kunnon patikkoo? Keulien floatit toimii hyvin. Mitäköhän merkkii sitä laittais tilalle telastoon? Lähinnä etupukkiin!
     
  11. snode

    snode Well-Known Member

    Vs: telasto

    Vilkaiseppas takapukin floatin ilmanpaineet, paljonko on? Floatin saa kyllä kantamaan kelkkaa hyvin. Suosittelen ilmalle lisäsäiliötä niin tulee mukavuutta kummasti lisää.
     
  12. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Vs: telasto

    itellä on f6 vm2005 viimetalvena vaihtoin 600 kisamallin jouset ei jää perä makaan. vakio jousilla tahtoi jäädä perä alas.
     
  13. makkeu

    makkeu Member

    Vs: telasto

    Minkä hintaisia nuo uudet jouset on Suomessa?
     
  14. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Vs: telasto

    viime talvena ku kysyin vakio alkuperäiset oli 60e kpl. Ostin ite yhdeltä kisa kuskilta oli jääny ylimääräiset.
     
  15. makkeu

    makkeu Member

    Vs: telasto

    Kiitos tiedosta.
     
  16. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Vs: telasto

    600 kisamallin jouset on kyl paljon jäykemmät ja myös paremmat
     
  17. Acatti

    Acatti Member

    Vs: telasto

    osaatko sanoo löytyykö ihan varaosa kauppiaalta vai meneekö nettikaupasta tilaukseen? netistä noita itellä ainakin hankaluuksia löytää :/
     
  18. Seiti

    Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro 440@700 146" -04

    Vs: telasto

    Niin... Nämähän on melko turhia huuteluita noilla tiedoilla. Niistäkin kun löytyy ainakin 3 erilaista, jotka käyvät.
     
  19. akipalola

    akipalola Well-Known Member

    Vs: telasto

    soita catin varaosa liikkeeseen ja tilaa sen kautta
     
  20. Leksa00

    Leksa00 Active Member

    Vs: telasto

    Huomasin tuossa että etupukin iskarin alapultin reiät liukurungoista kuluneet soikeiksi :( mitäs korjauksia siihen kannattais tehdä? porata reikä isommaksi ja laittaa isompi pultti vai poraisko reiän isommaksi ja laittais olakkeellisen holkin? onko kellään kokemuksia?
     

Suosittele tätä sivua