Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä giant, 17/3/13.

1. MoonLord

MoonLord Well-Known Member

Vs: SM-Trophy MK-Enduro IV-osakilpailu 23.03 2013 Salla Race

Niin tekee, pitkin päivää on lunta häpsiny.
    Ja lunta on. Reitiltä ku kaveri ajo sivuun niin vattaamyöre oli lunta ku sitä sieltä meni nyppimähän.

Jotta töitä tuloo jos ajaa sivuhun ja höllää kaasua. :p

2. giant

giant Well-Known Member

Morning,Onkos tietoo et kummin päin toi 3 ek ajetaan,meneekö kuten viime vuonna :-\

3. Kaitsu78

Kaitsu78 Summit 850 X 154

Samaan suuntaan EK3 menee. :D

4. giant

Mikä mahtaisi olla tien nimi mikä lähtee kallunkista ek kolmoselle, sillä vaan et jos sinne kuvaajan saisi, ja paljoko lie tien pituus ko paikkaan.

5. Jäpälä

Jäpälä Well-Known Member

Tie on kait Vilmantie ja lähtee siitä Kallunkijärven päästä. Matkaa on varmaan jotain n. 7 kilsaa (arvio). Mut se tie voi olla ihan hyvin ummessakin.

6. MXZx 440

MXZx 440 Ski-Doo Iron Dog -19

Paljon onnea Pätsin Artolle! :D Onnea myös Henkalle! ;)

7. Hemmo

Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

Artolle onnittelut, se meni niinkuin veikkasinkin! ;D

8. Woody

Woody Well-Known Member

23.03.2013 Arto Pätsi Pro luokan suomenmestari !

Sallassa ajettiin komeassa talvisäässä MK-enduron kauden päätös SM osakilpailu. Finaaliin startattiin todella jännittävissä pistetilanteissa lähes jokasessa luokassa joten panokset olivat kohtuu suuret kärkipään kuskeilla.

Pro luokassa Kuusamon Arto Pätsi lähti viimeiseen kisaan neljän pisteen erolla Kouheron Henri Marttiseen. Pro luokka oli viimeiseen kisaan siirretty starttaamaan viimeisenä luokkana, joten luokan sisäiseltä starttipaikalta oli näinollen poistettu iso merkitys mestaruudesta ajettaessa. Mutta jälkipään starttipaikasta huolimatta Arto ei jättänyt jossitteluille varaa, vaan otti komean voiton varmistaen siten näyttävästi suomenmestaruuden. Henri Marttinen otti yhtä vakuuttavasti SM hopean ajamalla tänään toiseksi, jääden Artolle vajaan puoli minuuttia. Kolmannella tilalla ennen viimeistä kisaa ollut Tuomo Forsell, katsoi taistelun olevan osaltaan jo ratkennut, joten hän lähti Venäjälle kisaamaan kelkalla, tosin huhujen mukaan kelkka katosi jo matkalla kisapaikalle. Uutista kirjottaessa ei lopullinen pistetaulukko ole valmis.

Frans New Member

Juu onko näkyny kolmospätkän alkuvaiheilla junioriluokan nro.889 kelkkaa joka heitti lipat siinä maston kohalla. kiitos kuvaajalle joka tuli auttamaan. Kysyisin nyt vaan että oisko niitä kuvia saatavilla kun ois mukava nähä ne.

11. Värjäri

Kyllä siitä jotain kuvia tuli.
    Laitan linkkiä sinulle kun saan ladattua.

Ei kuulema ottanu kipeää, niin uskalti laskea matkaan.

12. Frans

sehän hyvä :) kun lähti vaan ilmat pihalle niitä vaan palautelin muuten kuski oli kunnossa

13. juusok

juusok Polaris indyrmodeli600/lynxre800waterx

Mukava oli ajella ensimmäinen enduro kisa :) 3 ek:eek:olla ketjun kiristin anto periksi. 415 kiittää järjestäjiä.

14. Ässä

Ässä G4 RS & REX2 RS

Olipa lystiä eilen! Iso kiitos järjestäjille! Ensimmäinen kisa ja eihän se aivan putkeen mennyt, mutta oli kyllä ihan täysin oma moka. ;D
    Omasta mielestä ihan älyttömän hyvin merkatut reitit ja puitteet kohdallaan muutenkin. :)

Jos jotain parannusehdotusta saa esittää niin yleisölle hiihtolatuja muutama reitin varteen. Nyt ei oikein kelkattomat katsojat päässyt kisakeskukselta ek:n varteen mitenkään.

15. ketomoto

ketomoto piiptek 800 gaypride "146 -15

eikä ees kahavit kelevannu meijän tulilla ;D

16. KZorro

KZorro Active Member

Se urakka oli sit siinä... Kiitokset Sallaan, hieno kisa oli. Onnittelut jokaiselle urakan läpikäyneelle ja etenkin mitalisteille!

Itselle voitto oli ajaa kaikki neljä kisaa maaliin, lisää nopeutta yritetään saada sit seuraavilla kausilla...

Kiitokset Värjärille etukäteen kuvista, meinasit päästä auttamaan minutkin siitä maston ympäriltä pois, mutta onneksi Polle purjehti täpärästi ohi. Meidän teamin toinen Polle pulahtikin sinne 3 pätkän ojaan, kun toinen suksi sukelsi jään alle ja pysähtyi niille sijoilleen. Kiitokset vielä tätä kautta apujoukoille, jotka jaksoivat pimeään saakka pitää kuskille seuraa ja vinssata mönkijän avulla raadon pois. Kuski on puujalkaa lukuunottamatta kunnossa.

#715

17. Nokinyrkki

Nokinyrkki Member

Lipat vedin 1ek:lla jos on joku onnistunut pelastamaan skidoon tuulilasin jossa lukee kainuunsora ja tools kajaani niin olis kiva jos sais takasi soita 0400943878 Juha Leinonen #216

18. Pönkä

Pönkä Active Member

Kiitokset Sallaan. Hieno oli kisa jälleen ja kun nyt pääsi maaliin saakka. Ja oli muuten kunnon pattia tuolla häntä päässä mut vöönillä ei riitä tehot ratsastaan siinä.

19. giant

Sallassa on reitit hyvin vedetty, eipä siellä liikoja pommeja ollut sen kertoo jo keskeyttämis määrä oliko noin 20 keskeyttänyttä ,vaikka siellä jäkälät näkyi loppu puolella .Tuollaiset pohjat kun olisi muissakin kisoissa niin enemmän olisi hemmot mielissään . Hienoa työtä jäjestäjiltä ,ja vielä ne hienot palkinnot mihin muut kisan järjestäjät ei pystyneet . ;D

Siis noilla pohjilla tarkoitin ilman lunta olevaa maastoa mihin reitit vedetty eli ei liikoja kantoja ,kiviä ,jymmärrettkö nyt ;)

20. SnOOzE

SnOOzE Well-Known Member

Totuushan on ettei siellä mitään pohjia ole. Onnneks on niin avaraa että voi ajaa vähän mistä vain ja lunta paljon niin reitti kestää.

Silti reitti ok ja hyvät kisat ei mitään moitetta.