Lynx 2014

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä HarriY, 31/1/13.

  1. stm

    stm Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Minun henkilökohtanen mielipide on se, että hieno homma jos noista boondockereista on vihdoinkin tulossa oikeita umpisen vehkeitä. Kompromissi peli oli se sitten pitkä tai pätkä niin not good, välttävä tai huono jokapaikassa eikä oikeasti hyvä missään.
     
  2. Fazeristi

    Fazeristi AC M6000 Sno Pro

    Vs: Lynx 2014

    Kysytty on mutta ei vielä vastattu. Mielenkiintoista kuulla onko millainen suoraostoalennus...
     
  3. snoub

    snoub Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Toisaalta näin, mutta luulen että on varsinkin suomessa on myös kysyntää laitteelle jolla voi naama virneessä tehdä molempia juttuja ja siinä voisi olla Lynxille luontainen paikka erottua edukseen, kun löytyy jo ennestään loistava alusta reittouhuihin ym. osaamista siltä saralta. Puhtaita vuoripelejä kuitenkin tulee jo muilta merkeiltä ja taitavat olla sillä saralla aikas hyviäkin joten en pitäis pahana jos joku tarjoaisi vähän toisenlaisen lähestymistavan aiheeseen :)
    Jos lynx ei olis monikäyttöinen, en ikinä edes harkitsisi maksavani noita ryöstöhintoja mitä niistä pyydetään, vaan hakisin suosiolla halvemman RMK:n ta Catin, onhan ne noihin rinnehommiin syntyneet.
     
  4. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    Vs: Lynx 2014

    Juuri näin, kiinnostais nähdä sellaiset safarit missä nykysellä BDlynxillä ei pärjää täällä meidän maastoissa. Tiedän kyllä monta muuta paikkaa missä sillä lynxillä pärjää ja muilla saman kategorian peleillä ei ole niinkään hauskaa. Eli nimenomaan kannattaisi kyllä ajatella asiaa monikäyttöisyyden kannalta kuin että alkaa riisumaan syyläreitä pois ja asentelemaan linnunluualustoja painon pudotuksen toivossa ja ruuvaamaan laitosta geometrian puolesta pelkästään sivurinnekäyttöä ajatellen.

    Jos tahtoo pelkästään ketterän umpisen laitteen eikä kaipaa sinällään mitään reittiominaisuuksia niin eikös se kannata marssia Polariskauppaan ja hakea karvalakkimallin RMK. Jää massia vaikka turbosarjaan vrt brp pitkät laitteet.
     
  5. jake_soomi

    jake_soomi Ski-Doo Renegade 900 ACE -14

    Vs: Lynx 2014

    Itse olen saanut yhden (tosi huonon) tarjouksen 900 ACE X-Trimmistä, kun kävin liikkeessä paikan päällä kysymässä, mutta yhteenkään sähköpostitarjouspyyntöön ei ole 2014 mallien osalta vastattu arvostettujenkaan(?) Lynx-kauppiaiden osalta, vaikka reilun viikon olen jo odotellut vastauksia. ??? Ihme hommaa, kun kevättarjous kuitenkin loppuu jo 20.4.?! :eek: Pitää varmaan alkaa soittelemaan kauppoja läpi, kun ei kaikissa ennätä paikan päällä lähteä käymään. :mad:
     
  6. Akimatic

    Akimatic Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Ei auta Pohjanmaan suunnilla soittelukaan. Luvataan soittaa takasisin mutta mistään ei kuulu mitään. Ei taida vaihtokauppa kiinnostaa BRP jälleenmyyjää.
    Viidelle BRP myyjälle olen soittanut ja yksi on tehnyt tarjouksen :(

    Polaris kauppias taasen oli asialla, puoli tuntia tarjouksen kysymisestä soitteli takaisin. -Harmi vaan kun kuumetta Polarikseen ei oikeen oo ::)
     
  7. Jale

    Jale Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Onhan se selvä että jos tulee vaikkapa sen -13 800RE puikoista ja lähtee ajamaan sillä cobra mattoisella, niin ei se ole kummakaan että alkaa mietityttään. Lynxi tuntuu antavan tuolla 44 lappuisellakin vetopidossa hieman tasoitusta, voi vaan kuvitella millainen luisupulkka se on cobralla...

    Ja siitä sarvikuonosta kun ottaa sen muovin lamppujen ympäriltä niin onkin komia kuin skiido... ;D
     
  8. asentaja

    asentaja Guest

    Vs: Lynx 2014

    Oottako päässy tuolla 14 vuosimallin bd 3900 ds 800 e-tecillä koeajulle, että miltä moinen tötterö vaikutti ???
     
  9. Hemikoo

    Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

    Vs: Lynx 2014

    Kyllähän lyne oli mennyt ison askeleen eteenpäin katteiden osalta jopa niiden avausmekanismi säväytti!
    Hitto ko paistoi silmään skiidojen näppilämmittimien katkaisimet täysin suojaamatta ja karmeat urat sivuilla ei tartte varmaan pusikkorallien jälkeen käyttää niitä ;D, lynxillä oli kuitenkin suojatut painikkeet mutta en tajua niiden sijoittelua edelleenkään.
     
  10. Iletsu78

    Iletsu78 *kelkaton*

    Vs: Lynx 2014

    Kyllä, hienoja olivat:) Tarjouspyynnöt sisässä 37BD:stä ja 800 RE:stä, saas nähdä kuinka käy?..:) Varsinkin re miellytti kovasti silmää!

    - Ile -
     
  11. hencca::..

    hencca::.. New Member

  12. pexi

    pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

    Vs: Lynx 2014

    Jaa...ihan näyttäs niinku lyne kehittyis umpisvehkeeksi. Vai oliko tuossa burantti valepuvussa kun kelkki meni ajoittain pyydettyyn suuntaan :eek:
     
  13. kiantti

    kiantti Lynx commander 600 e-tec

    Vs: Lynx 2014

    Kun olette koeajaneet noita uutukaisia niin vieläkö pps pitää kovaa ääntä vai onko siihen löydetty jokin lääke?

    Nimimerkki: tulpat korvissa ;D
     
  14. Dreamer

    Dreamer A 51

    Vs: Lynx 2014

    Lukikohan tuo uudessa kelkkalehdessä että samat tutut äänet kuuluu!
     
  15. Viikinki

    Viikinki Kasipätkä pätkä-Xterrain!

    Vs: Lynx 2014

    Jokohan pojjaat saisivat esitteet tehtyä näistä BRP:n 2014 malleista? :p

    ...ja olishan nettisivutkin hyvä saada valmiiksi. ::)
     
  16. TaistoTurrikka

    TaistoTurrikka Lynx RE 800 -14

    Vs: Lynx 2014

    Onko kukaan tutkaillu mitä eroja on -14 ja -13 pätkä 800 e-tecin varustelussa. Nythän -14 malliin juotus ostamaan 44mm matonki, mikä oli ennen vakiona samaan hintaan. Mitä se RS- kitti pitää sisällään, kun en ole mistään huomannut. Tuntuu, että -14 mallissa on hinta noussu aika reilusti, että saman laitteen sais kuin -13. Toki voin olla väärässäkin, mutta eipä tämä hinnottelu kauheesti kuumetta nostata :-X
     
  17. jussi 77

    jussi 77 Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Asiata vähän sivuun niin tuo 800 ostaminen ei ainakaan oo itelle enään mikään vaihtoehto! omistin 12 vuosimallin 800 jonka vaihoin 13 malllin 600 ja olen täysin tyytyväinen. 800 on semmonnen ranteiden venyttäjä että tarvii olla ukolla hirmunen kunto että jaksaa sillä koko päivän ajaa täysiä ja ennen kuin valitatte että kyllä sillä jaksaa niin ottakaa huomioon tuo sana TÄYSIÄ. 600 on lenkit pidentyneet huomattavasti ja kelkkailusta tullut nautittavampaa. kyllähän kasisatku varmaan hiano on jossain umpisleikeissä mutta reitillä pärjää 600! rs kittiin kuulu jarrut, jäykistepalat sekä moottorin petikumit
     
  18. Dreamer

    Dreamer A 51

    Vs: Lynx 2014

    Jos ajetaan reitillä niin olen täysin samaa mieltä. Se on kevyempi ja miestä säästävämpi vaihtoehto tuo 600nen. Näkihän tuon karstulan em endurossa että 800 nen oli viron pojalla ilmeisesti vakiosäädössä kun ei tarvinnu paljon kaasua käyttää. Eli pitkä välitys ja vakio kytkinsäädöt kuullosti että olis tyhjäkäynnillä menny kun ohi meni. 800 nen on aina kulmikkaampi ajettava kuin 600set reitillä...
     
  19. komatsu1

    komatsu1 Member

    Vs: Lynx 2014

    Noniin, tuli hommattua 2014 lynx boondocker 3700! Onkos muilla miten mennyt kaupat uusien kelkkojen suhteen? Ja onko mitään hyvää uutta dataa boondocker 3700 mallista?
     
  20. Raukku

    Raukku rave rs 2018 ootellen

    Vs: Lynx 2014

    2014 e tec ,ja rs kit 38matto tuli hommattua,saapi nähä tekkeekö kamppeella mittään.onko tietoa riittääkö säädöt yli 90kg kaverille
     

Suosittele tätä sivua