Asiantuntijat auttakaa...

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Ugalabugala, 19/3/13.

  1. Ugalabugala

    Ugalabugala New Member

    ...ajokkina Rev 600 Sdix -04 ja huomasin että variaattorin hihnasta ulkoreunasta ns.purkautuu kangasnoyhtää ja kun otin hihnan pois niin se on irronnut ulkoreunasta. Hihnana alkuperäinen Bomban hihna jolla on ajettu n.300 km. Kelkka toimii ihan ok mutta mikä tämän voi aiheuttaa ja kelkalla on ajettu 5800km. Hihna on asennettu oikein päin pyörimään ja molempien varien lautaset on ihan kiiltävän siistit. Viime talven viimeisissä ajoissa Sallassa alkuperäinen hihna hajosi niin että täydestä laukasta se rupesi purkautumaan ulkokehälte roiskien paloja ympäriinsä mutta ei kuitenkaan katkennut jolloin vaihdoin tän uuden nyt käytössä olevan hihnan vanhan tilalle. Sori tää armoton selittäminen mut nyt tarvin asiantuntijan arviota siitä mikä tän hihnan kulumisen vois aiheuttaa. Kone ei oo ollu irti eikä mitään muutakaan remppaa oo tarvinu tehdä normaalin hyvän huollon lisäksi eli ASIANTUNTIJAT AUTTAKAA KIITOS JA ANTEEKSI !!!!
     
  2. Ugalabugala

    Ugalabugala New Member

    Vs: Asiantuntijat auttakaa...

    No hitto pakko yrittää ite saada jotain älyä hommaan kun kukaan ei auta eli... tänään pukin päällä käytin kampetta ja ainakin molemmat varit liikkuu hienosti ja remmikin näyttäis olevan suorassa eri kierroksilla mutta nyt kysymys voisko kone esim. päästä ajossa sen verran liikkumaan että se aiheuttais tän remmin kulumisen ? Käsin nykiessä ykkösvarista joka suuntaan éi kone juurikaan liikkunut eli kumityynyt on ilmeisesti ehjät mutta toki ajossa voimat on ihan eri luokkaa. Nyt kaunis pyyntö ...voisiko joku kertoa neuvot /mitat miten pääsen mittaamaan että voimalinja on kohdallaan ja mikä on koneen ja rungon välissä olevan ison lukkomutterilla olevan pultin jonka päässä on kumitassu virka ??? (estää konetta liikkumasta vedättäessä....??) Auttakaa nyt miestä mäessä pitäis pääsiäisenä lahtee takas mökille ja ei kokoajan viittis ostaa uutta hihnaa huvin vuoksi ja hei saa myös soittaa jos sitäkautta ois helpompi mua auttaa No 0503372474/Juha
     
  3. Kojontti

    Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

    Vs: Asiantuntijat auttakaa...

    No se kumitassu kiristetään lohkoa vasten, estää koneen liikkeen vedossa. Aika usein käytetyissä on löysällä. Jos hihna kulkee suorassa lautasiin nähden ja tuo tuki on kiinni lohkossa niin voi olla että on ollut huono tuuri hihnan suhteen.
     
  4. Induktanssi

    Induktanssi Guest

    Vs: Asiantuntijat auttakaa...

    No hard feelings, mutta 90% tuollaisista topiceista ohitetaan otsikon vuoksi.
    Parempi Merkki, malli, vika ja avunpyyntö, tjsp....
     
  5. artuppi

    artuppi Active Member

    Vs: Asiantuntijat auttakaa...

    Mulla ainaki ne ulkoopäin uritetut bomban hihnat lähti kanssa purkautuun, mut sitte ku vaihoin tollasen perushihnan jota ei oo ulkokehältä uritettu ni on helveti hyvin kestäny.
     
  6. Ugalabugala

    Ugalabugala New Member

    Vs: Asiantuntijat auttakaa...

    Mä nakkasin tommosen Gates GForce ulkokehältä uritetun hihnan lopputalvex ja se on ainakin kestäny hyvin ;D Ainut homma mitä tein niin kiristin pikkusen sitä kumitassupulttia joka estää konetta liikkumasta. Voihan toki olla ett sen edellisen hihnan (Bomban alkuperäinen ilman urituksia) kävi vaan huono tuuri mut seurataan ens talvena tilannetta :eek:
     

Suosittele tätä sivua