Lynx Racing vm 2004 ja alusta

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä JiiPee90, 8/5/13.

  1. JiiPee90

    JiiPee90 Member

    Tuli em. kelkka ostettua, ei tullut käyttöohjekirjaa mukana, niin kysyisin alustasta, tarkemmin iskarien lisäsäiliöistä ja säätämisestä. Säädetäänkö niitä kääntämällä lisäsäiliön kyljessä olevasta "mutterista"? Telaston etummaisen iskarin lisäsäiliössä en huomannut siinä kyljessä olevaa "mutteria", kuuluuko sen olla sellainen vai onko se kenties irronnut? Alusta on RCG.
     
  2. timo_89

    timo_89 AC Sno pro -09

    Vs: Lynx Racing vm 2004 ja alusta

    Säädetään juurikin niistä muttereista. Mutterissa numerot 1-4, nelosella jäykimmillään. Kuuluu olla etummaisessakin se mutteri, ollut varmaan väärin asennettetuna joskus ja päässyt lyömään runkoon niin se on katkennut. Ja se merkki mistä säätö katsotaan on pieni pistepuikon jälki siinä lisäsäiliössä.. korjatkoon joku jos olen väärässä.
     
  3. JiiPee90

    JiiPee90 Member

    Vs: Lynx Racing vm 2004 ja alusta

    Kiitos vastauksesta! Onko asian laita sitten niin että joutuu hommaamaan koko lisäsäiliön uuteen vai saako sen säätömutterin ostettua omana osanaan?
     
  4. timo_89

    timo_89 AC Sno pro -09

    Vs: Lynx Racing vm 2004 ja alusta

    Luultavasti uus käytetty säiliö jos löytys joltain, en tiedä saako noihin osia. Itelläki katkennu se säätömutteri, enkä oo tarvinnu. Kunhan on muuten simmit kunnossa ja iskari huollettu nii pelaa.
     

Suosittele tätä sivua