500ss vesi ja öljypumpun akseli

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä jaketson, 30/4/13.

  1. jaketson

    jaketson Member

    Onko normaalia että kun vesi ja öljypumpun akselia pyörittää niin laakeri ei pyöri ollenkaan? Ja onnistuuko laakerit vaihtaa ilman että lohkoa halkaisee?
     
  2. Kiertokanki

    Kiertokanki Evo 500

    Vs: 500ss vesi ja öljypumpun akseli

    On se melko normaalia mutta kyllä se laakeri pitäisi saada pyörimään ettei syö akselia poikki, uusi laakeri paikalleen ja laakerilukitteen kanssa akselille. Muistaakseni pystyy vaihtamaan halkaisematta lohkoa mutta 100% varma en ole.

    Edit. Kannattaa varoa sen lukitteen kanssa ettei käy kuten allekirjoittaneelle kävi: liimasin samalla sen laakerinkin jumiin ;D
     
  3. jaketson

    jaketson Member

    Vs: 500ss vesi ja öljypumpun akseli

    Juu kylläpä se sieltä lähti. Ainostaan tuo rotary seal oli melko tiukassa että piti särkeä. Uudet laakerit näyttää pysyvän hyvin myös kierrelukitteella.
     
  4. jaketson

    jaketson Member

    Vs: 500ss vesi ja öljypumpun akseli

    Eihän nuita laakereita voi liimata koska akseli on liikkuva. Mulla on tällähetkellä akseli kasassa mutta ei paikoillaan ja kysyisin että miksi akseli pyörii tahmeasti kun rotary sealin jousi ei ole puristuksessa ja löysää kun paina niin että jousi painuu? Kuinka paljon tuo holkki missä on stefa ja laakeri saa liikkua ja miksi sen pitää liikkua?
     

Suosittele tätä sivua