Lynx 2014

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä HarriY, 31/1/13.

  1. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Kiitos. Tuo on kyllä aika vakuuttava lisä. Jos tosiaan valovoima on tuota luokkaa, niin ehdoton hankinta, vaikka vähän kelkan ulkonäköä mielestäni rumentavatkin :/. Kypärään vielä tuo 1200lumen kiinan lamppu, niin näkee aikalailla myös sinne minne pää osoittaa.
     
  2. jooseppi

    jooseppi Summit 600 etec 13

    Vs: Lynx 2014

    Niin mitä nuo valot makso? Kelkassa on kyllä kohtuu hyvät valot vakiona, "mönkkäriyammu" oli kyllä pakko ledittää surkeat valot. Valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa ;D
     
  3. äksrimmi

    äksrimmi Sr Viper mcxpress

    Vs: Lynx 2014

    Olikohan ne ledit 259€. Ja ei ainakkaan kovin sievän näköset ollu... :(
     
  4. Kamppi

    Kamppi Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Melkoinen vaikutus noilla "lisävaloilla". Näyttäisi hyvin sopivan tuohon keulaankin. Onhan noilla hintaa mutta jos suinkin on tuon tasoiset niin eikös hinta ole silloin kohdallaan. Valoa ei koskaan ole liikaa.
     
  5. JCLG

    JCLG Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Hyvin näyttäisi toimivan ja idea että ovat lisäpitkät aina vaan parantaa. Tuon värin ja leveän kuvion pitäisi helpottaa lumipyryssä ajamista melko lailla.
     
  6. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Saattaapi tosiaan jossain sumussa ja pyryssä parantaa näkyvyyttä lähelle. Mutta videon perusteella etuala näytti vähän liiankin kirkkaalle, jolloin silmä sokeutuu kaukovalon heikomalle valolle?
     
  7. arisal

    arisal Ski-Doo Summit T3 163" 2015

    Vs: Lynx 2014

    Milläs perustelet moisen väittämän?
     
  8. Suiza

    Suiza Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Jos etuala on suhteessa pajon kirkkaampi kuin varsinainen kaukovalojen näyttämä alue, on vaara että etualan kirkkaus heikentää silmän kykyä nähdä heikomman valon alueella.
    Tosielämän testin voi tehdä kun menee pimeällä pihalle katselemaan ympärille heikossa taskulampun valossa. Vilkaisee siihen taskulampun valoon suoraan ja katsoo uudestaan samaa maisemaa, ei näytä yhtä valoisalle hetkeen.
    Toisaalta tämähän oli vain mutua, faktahan on ettei valoa liikaa voi olla kelkkailussa.
     
  9. jake_soomi

    jake_soomi Ski-Doo Renegade 900 ACE -14

    Vs: Lynx 2014

    Sama efekti, kuin jos autolla ajaa pimeessä etusumuvalot päällä. 5m auton edessä on niin kirkasta, että kaukonäkö heikkenee selvästi. Paras hyöty lisäledeistä saadaankin varmaan lumipyryssä ja hitailla (alle 40km/h) nopeuksilla.
     
  10. ilcapitan

    ilcapitan Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Uusi Lynx-kerholainen ilmoittautuu. Commander 800 saapumassa muutaman viikon päästä... Mielenkiinnolla odotellaan, millainen tuote kyseessä.

    Isoin muuttuja vanhaan on tupla koneteho. BRP:n mukaan n. 165hv, virallisen ilmoituksen ollessa +155. Tuollainen mukavan kokoisella matolla ja ilmeisen toimivalla alustalla saattaa tehdä umpisen keikoista hieman uudenlaisia kokemuksia.. Ja kaiketi reitilläkin pitäisi jotenkin mennä.
     
  11. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Vs: Lynx 2014

    Brp mainoksin oleva rekka liikenteessä ja lynxin ja skiidon laatikoita paikallisen kauppiaan pihalla, täälä pohjoisemmassa suomessa..joko nämä on niitä uutukaisia..??
     
  12. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Kylläkait niiden varmaan niitä täytyy olla. Taitaa tuo BRP kiertuekkin olla etelämpänä :). 21. päivä arvioitiin tosiaan täällä paikallisella, että ensimmäinen erä vois saapua.
     
  13. JMO

    JMO Expedition xtreme turboR -24

    Vs: Lynx 2014

    kelien puolesta saisivat kyllä viipyä vielä pari kuukautta
     
  14. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Juu ei ole yleensä ennen joulua ollut asiaa ajelulle :). Mutta saahan sen sitten puunata ja varustaa tallissa valmiiksi ;). Jos meinaa lisävarusteita laitella. Uudessa kelkassa nyt itse puunaamista ei varmaan kauheasti ole, ellei halua vähän vahaa levitellä muutamaa kerrosta :). Kaitpa se takuun puolestakin on sama loppuuko se lokakuun lopussa vai joulukuun lopussa....harvemmin tuona aikana kelkka on liikenteessä, vaan ne viat tulee sitten käytössä.
     
  15. janiok

    janiok Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Kuopioon ois tulossa meikäläisen 600 re ensi viikolla. Viikonloppuna täytyypi siivota talliin kelkan mentävä kolo.
     
  16. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Sama homma ois edessä itsellä. Ajattelin vielä siirtää kelkan tuolta pihanperätallista talon päätytalliin, joten uudelleen joutuu kovasti myös tallien sisältöä järjestelemään. Talvirenkaat siirtyi jo tallista toiseen. Pitää viikonloppuna ottaa pari siivousmehua ja touhuta ;).
     
  17. Nipademu

    Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

    Vs: Lynx 2014

    Mitteepä tuon kanssa hättäälemmää...

    Noutaa sitte ku on tarvis. Ei sitoudu piäoma, ei kulu takkuut eikä tartte vakkuutuksia maksoo... ;D

    Se on nuukana miehenä huomioitava kaikki asiat.
     
  18. Pärde

    Pärde Kelkaton

    Vs: Lynx 2014

    Joo, ite sovin noudon Joulukuun alkuun. Silloin pitäisi saada ns. 2 erää joka valmistettu Loka/Marraskuussa.
    Näin tein myös ed. kanssa, jälleenmyyjä suositteli, että otetaan vasta myöhemmin valmistuneesta erästä.
    Varmaankin kesällä tehdyt myös kunnossa, mutta monesti niihin tulee "parannuksia"
    Ed. vm. 2012 kanssa ei ollut mitään ongelmia
    ja tämä on sitten vain oma mutu tieto
     
  19. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Minun käsittääkseni se valmistus alkoi vasta Lokakuussa. Miksi niitä ei muuten olisi jo aiemmin tuotu ekaa erää myyjille? Ja BRP kiertueellakin kiertelee vielä esituotantomalli. Voihan tuo toki olla noinkin, mene ja tiedä. Kylläpä ne sitten ekassa huollossa ajaa uudet ohjelmistot jos tarvitsee. Eipä tuota mitään hätää olisi talliin saada seisomaan, vaan samapa tuo on noutaa kun saapuu myyjälle.
     
  20. Spin

    Spin Well-Known Member

    Vs: Lynx 2014

    Pikaisesti käväisin Lakkapäällä, katsellen pääsääntöisesti olohuoneeseen uutta laminaattia. Mutta ettei menis ihan sisustamiseksi, niin olihan siellä jo esillä pari kolme uutta kelkkaakin. Ei tosin mitään itseä kiinnostavaa, joten juoksin nopeasti pienkoneosaston ohi ;). Tai no, piti kävästä kuitenkin Can-Am Outlanderin päällä istumassa ja ihailemassa tovi.
     

Suosittele tätä sivua