800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Samue87, 4/1/16.

 1. Samue87

  Samue87 Member

  Pääsee vasta viikonloppuna kattoon mitä se on syöny, mutta oisko kenellään veikkauksia ku ryömintävauhista kuulu kilahus ja kerkes muutaman sekunnin käyä ennenku ehin sammuttaa.
  Mutta sen kilahuksen jälkeen muuttu äänet niinku ois putki poikki? ??? Se siis on selvä että kone nasahti jumiin ku ei anna narua pihalle eikä pyöri kytkimestä, mutta mitä ihimettä ku ne äänet niin muuttu.

  Ja kiitos ja samalla anteeks jos oli liian sekavaa tekstiä :)
   
 2. Stig

  Stig Well-Known Member

  Vs: 800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?

  Kun nyt pyydettiin veikkaamaan niin veikkaan että sylinterin helma putosi ja teki lohkoon reiän. Selittäisi äänet ja jumiin menemisen, näitä on menny tän ikäsistä kasisatasista. Netistä löytyy paljon kirjottelua aiheesta.
   
 3. Samue87

  Samue87 Member

  Vs: 800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?

  Mitähän näihin maksaa nuo koneenosat? Yritin ettiä netistä mutta ei oikein löytyny..

  Oletetaan nyt kun ei vielä tiiä että olis käyny just nuin niinku hyökkäysvaunu kirjotti.
  Eli mitä sieltä menee uusiksi?
   
 4. A-J

  A-J -22 155" Matryx Slash world on fire

  Vs: 800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?

  Jos täystuho käyny niin sama ostaa jostaki purku kamppeesta koko mosa..
  Pinnotettu sylinteriryhmä maksaa n.800€ ja wössnerin männät+tiivisteet n. 300-350€..
  Eli yläkerran elvyttää n. 1200€geen.
  Jos lohkossa reikä, niin melkeinpä saapi budjetin tuplata jos uusilla osilla rakentaa..

  Lähetetty minun XT1072 laitteesta Tapatalkilla
   
 5. Jare86

  Jare86 -15 RMK 800cc

  Vs: 800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?

  Mikä näistä rikkoo nuita helmoja vai onko vaan sattumia ku tipahtelevat?
   
 6. JS200

  JS200 -18 Freeride 154"

  Vs: 800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?


  Voisko olla kans semminen helvetinmoinen välys männän ja sylinterin välissä, joka on sitte aiheuttanu helman katkeamisen ja putoamisen alakertaan.. Veljen -13vm switsuun vaihdettiin wössnerit suosista tupaan kun huomattiin että mäntä heilui ja kolisi reilusti ku männänlaesta liikutteli. Eikä sielä muutenkaa tainnu ihan kaikki kunnossa olla ku vain 2000km/30h ajetut männät näytti imupuolelta tuolta.. Myyjäliike toki tuli hienosti vastaan ja lähetti uudet wössykät omaan piikkiin ku veli soitteli sinne ja kertoi mitä oli todennu. Olipa tämä jälleenmyyjä myös yhyteydessä myös maahantuojaan mutta sieltä todettiin että ei aiheuta toimenpiteitä jos ei kiinni leikkaa.

  Kannattaa varmaan muidenki 800cfi myllyjä käyttävien tsekata välys.. helppo homma tulpanreijästä esim. ruuvarilla varovasti liikutella mäntää edestakasi. Sen välyksen kyllä huomaa jos sielä sitä reilusti on ::)

  [​IMG]
   
 7. Stig

  Stig Well-Known Member

  Vs: 800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?

  Joo sitä männän klappia on pidetty helmavaurioiden aiheuttajana, mikä on taas saanu esim. jenkeissä ihan valtavat markkinat erilaisille "fix-kiteille". Eli mäntä heiluu poikittaissuunnassa ja lopulta antautuu männän tai/ja sylinterin helma. Tähän on pidetty syynä joko mäntien nopeaa kulumista tai suunnitteluvirhettä, jossa mäntä on liian lyhyt sallien keikkumisen sylinterissä vaikka välykset oliskin toleranssissa. Näissä fix-kiteissä on ilmeisesti tarkoitus asentaa korotuspala sylinteriryhmän alle ja laittaa korkeammat männät. Kellä on kokemusta asiasta niin korjatkoon tai kertokoon lisää.
   
 8. challenger

  challenger challenger

  Vs: 800 switsu -11 kilahti, veikkauksia?

  Olen käynyt monessa Polaris liikkeessä Ruotsin puolella. Siellä kauppiaat vaaihtavat 2.-3000 km jälkeen Wössnerit paikalle.
  Se on ennakoivaa huoltoa, ja vältytään pahemmilta seurauksilta. Siellä moottorivaurioita oli viime talvena todella paljon.
  Mutta tämä ei ollut ainut syy...
   

Suosittele tätä sivua