Ajohanska-topicci

Keskustelun 'Varusteet' on aloittanut käyttäjä Kuitu, 11/1/06.

 1. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  En ole hoksannut moista ongelmaa niissä tai oli niissä uutuuden jäykkyyttä hieman vetoketjuversiossa, kaitpa ne on pehmeenneet kun automaattisesti kääriytyy tangon ympäri :D
   
  mappe tykkää tästä.
 2. mappe

  mappe Well-Known Member

  Kaks päivää kerkes olla käytössä:confused:Millä kannattaa ehjätä, ku ei taija takuu korvata? Kalvo on ehjä.
  20190211_121029.jpg
   
 3. k0lli

  k0lli kova kotimainen

  Neula ja lankaa...
   
 4. veltsu73

  veltsu73 indy 800 -15

  Itse ainaki takuuseen vaihtasin..
  Motonetin yoko hanskat just kävin vaihtamassa .
  ku sauma auki..mutisi et vuojen takuu yokoilla..vaihellaan jahka repeilee
   
 5. clown

  clown Well-Known Member

  Lumisiipi tykkää tästä.
 6. mappe

  mappe Well-Known Member

  Kokeillaan takuuta ensin, ku en käsitä mihin ois voinu ees osua:confused:

  Ja jos ei takuu auta niin sitten yllä olevat molemmat käyttöön:D Tuo bisonin tavara on varmaan samaa ku muuan aquasure jolla ex pesukoneen kumikaulus pysy 9 vuotta nipussa kolikon tekemän reiän jälkeen:cool:
   
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Tuo liima korjaa mitä vaan, on kokemusta ja PALJON :D
   
 8. FFoxi

  FFoxi Khaos tulossa. Mtx Viper & 5900 GLX

  Huippu liimaa. Lähinnä kahluuhousuja ja kenkiä tullut tuolla korjattua, mihin se on suunniteltukin. Pysyy hyvin elastisena.
   
  Lumisiipi tykkää tästä.
 9. Harri_82

  Harri_82 Ac m800 sno pro -12

  Löytyyköhän mistään enää klimin liner 3.0 hanskoja tai vastaavia? Pari talvea ollu umpishommissa silloin ku kaivattaa kuusikossa. Siirtymille sit lämpimämmät. Emäntä vaan meni ja hukkas toisen nii pitäs löytää samanlaiset tai vastaavat jostain tilalle. Motonetin poistokorista nuo löysin mut ei oo siellä enää
   
 10. Gaz

  Gaz Member

  Lynx quantum on aika lailla pettymys minulle, vaikka ne ei tosiaan se lämpimin malli ole. Alle kymppiin pakkanen ja sormenpäät alkavat jäätämään ihan hirveästi. Tuntuu että siellä on joku vuoto verrattuna muuhun hanskaan tms. Perus 30 euron burtonit vaikuttaa yhtä lämpimiltä. Muuten olen tykästynyt pitkään hanskamalliin, joten vastaava oikeasti toimiva pitäisi löytää. Tai sitten laittaa joku sisähanska.
   
 11. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Saman hoksannu itekki Quantumeista. Tobelta löytyy pitkä malli hanskoista, kokeile niitä.
   
 12. Gaz

  Gaz Member

  Kiitos. Kun hanskoja tuossa aiemmin ostin, niin tobella nuo eristemäärät vaikutti kovin pieniltä (40g thinsulatea). En heti ymmärtänyt miten sellaisella voisi pärjätä, mutta...
   
 13. Pertuzi

  Pertuzi Potkukelkka ja potkupilkkikelkka

  Miten ois Scott Cubrick pitkänä. Ei nuo kauhean lämpimät ole mutta eipä semmosia ole tehtykkään, jotka olis yhtäaikaa lämpimät -20 pakkasessa reittiajossa ja silti saa hyvän pitävän tukevan otteen tangosta. Jotku lämmitettävät hanskat korkeintaan voi olla semmoset. Mutta cubrickit ja kaveriksi käsisuojat tai tankorukkaset kylmimmille keleille niin ei mene paljo pieleen.
   
  Viimeksi muokattu: 22/3/19
  peruna. tykkää tästä.
 14. mappe

  mappe Well-Known Member

  Takuu korvasi uudet tilalle
   
  pezq^ tykkää tästä.
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Mullahan on ne merino sormikkaan cubriceissa jos kovin kylmä keli. Nuissa kun ei ole eristettä kämmen puolella, mutta eipä tarvi olla kun on kahvanlämmittimet.
   
 16. turboapc

  turboapc Well-Known Member

 17. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Korjasin haprastuneet Evolynestä, bräkleenillä puhdistin kunnolla ja karhennin pinnan, nyt useampi vuosi myöhemmin (7-8v) on nykyinen omistaja joutunut uudet laittamaan.
   
 18. peruna.

  peruna. Ski-Doo Summit X -18

  Ite tykänny kans scottin cubrikeista. Mielestäni hyvä lämpö/tuntuma suhde. Käsisuojien kans hyvin pärjää ainaki sinne -20 asti.
  Vedenkestävyydestä ei vielä tietoa, kun yleensä tulee metsässä ajettua neopreeneillä ja sitte pitemmät siirtymät nuilla cubrikeilla.
   
 19. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Sama homma itellä. Hyvin kestivät.
   
 20. JiiPee74

  JiiPee74 Yamaha RX-1 -03

  Milläs olette hanskoja kuivatellu? Tuli ajettua ensin jollain lasketteluhanskoilla mutta niistä kulahti kumipinta ja loppu pito niin tuli sitten hankittua tuollaiset sweepin "oikeat" kelkkahanskat. Viime sunnuntaina kastu aika hyvin kun tuli 2h kaivettua kelkkaa nuoskakelissä ja ei ole vieläkään kuivunu kokonaan.
  Viikonloppuna olis tarkoitus taas lähtee pärryyttämään eikä kehtais vetää märkänä käteen. :p Haisemaankin meinaavat jo alkaa. Ei ole patteria minkä päälle laittais kuivumaan että onko se mentävä elämän ensimmäinen hiustenkuivain ostamaan vaiko mikä neuvoksi.

  T: Vedän mieluummin kuivana käteen.
   

Suosittele tätä sivua