Hardcore Alpha

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä IleKarkkainen, 10/9/18.

 1. Joney

  Joney Active Member

  Eli se menee pollesta samasta kohtaa kun raapijat ja tukivarretkin, kiinnityksen kohdalta?
   
  pagi tykkää tästä.
 2. pagi

  pagi Artic cat hardcore 153" -18

  Noista ei oo tietoo
   
 3. Joney

  Joney Active Member

  Mulla oli Alphasta ennakkoon sellanen käsitys että reittiajossa sille pitää valmistautua antamaan jotain anteeksi tai että on se varmaan jotenki villi ajaa mutta pöh eihän siitä mitään huomaa. Varmaan jos lennosta vertaa evoon niin kai jotain eroa on mutta ei tämä kyllä mitenkään huonompi tai hitaampi ole. Kevyt ja herkkä ja menee pattisuoraa ihan puhtaasti, ja miten tuo tela tuntuu nyt noin kevyeltä ajossa? Meinaa välillä unohtua että se on vuoripora millä voi leikkiä reittikelkkailua eikä toisinpäin eli ei tietenkää ole tuossa yhtä hyvä kun lynksi. Mitään jäähdytys ongelmia ei ole reitillä raapijat alhaalla. Raapijat on kyllä käytöltään parhaat mitä on nähty toivottavasti ne kestää yhtä hyvin kun hc ssäkin. Voimalinja aivan nappi helppo ja looginen ja tässä ainakin matto pyörii niin perkeleesti mutta vasta sitten kun peukulla osoitetaan riittävää tahtotilaa. Eikä hyöki siis itekseen kun ajattelee peukaloa. No kuka mistäki tykkää.
  Hiukan villisti pyörii pikku sladissa ääliörinkiä näillä nilkkalumillakin kun pito pysyy koko ajan, veikkaan olevan kevään kovia hankia ja vinorinteitä varten kiva homma. Ja aivan älykevyt pitää kulmassa. Ohjaus on kyllä vieläkin aika miehekkään raskas jos sais päättää niin omaani ottaisin sen pollesta. Mutta en kyllä muuta tarttis. On se käteensopiva laite kaikkiansa

  Tulis ny lunta jonnekkin niin vois lopettaa tämän väärinkäyttämisen ja sellanen kutina on kyllä että kun puuteri paksunee ja rinteet jyrkkenee niin niitä eroja muihin saattaa löytyä enemmänki?
   
  zzracing, Kortelaine, pagi ja 5 muut tykkäävät tästä.
 4. jaski

  jaski Well-Known Member

  Mites muut alpakan suitsijat kokee tuon voimalinjan? Nyt on jonku verran tasamaan suttauksia alla, vähä vähillä lumilla mutta ei ole pohjia myöten puuteria, noin 40cm. Tuntuu äkkiseltään kevyeltä tuo voimalinja, ikään kuin ois tehoa reservissä eikä kuormaa tarpeeksi. Piippaa sen 8450. Jatketaan testiä ja viikonpäästä saadaan tulokset oikeilta lumilta ja jos jonku kinkaman löytäs.
   
 5. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Taitaa olla melko turhaa ihmetellä voimalinjaa 40cm lumella tasamaalla. Tietysti jotain suuntia saa mutta jos sen nyt säätää kohdilleen niin voipi olla hieman raskas kun pääset oikeille ajopaikoille. Kait sen jo tiesitkin mutta sanoinpa vaan :D
   
  Seiti tykkää tästä.
 6. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Joo näillä lumillaa ei paljo voi testata mutta uskoisin silti että painoa saa lyyä lissää niin ainaki _18 piti..
   
 7. FFoxi

  FFoxi Viper Mtx 162" LE & 5900 GLX lts

  Sohjojärvillä saa nyt aika hyvin vastusta telalle, jos testiä haluaa
   
  Fudge tykkää tästä.
 8. forestapox

  forestapox A-C MC ES

  18vs19 voimalinjan säädöt identtiset?
   
 9. Fudge

  Fudge Lynx GL 360 Syncro

  Tuskin mutta uskon että - 19 setkin on tullu liian keveillä painoilla.
   
 10. jaski

  jaski Well-Known Member

  Joo tiedossa on kyllä että telan vastus ei ole vielä realistinen mutta kyllä täällä alkaa oleen jo vastusta kun on suvena käyny, mutta jos se korkean paikan leirillä edelleen piippaa 8450 niin jotain häätyy tehjä, joko ykköseen eri jousi tai sitten mietin niinki hurjaa kuin isompi yläratas.

  Ilari vois laittaa tähän ketjuun tietoa mitä tuolla on vakiona, jossain sen näinki mutta en nyt löytäny.
   
  Kommein tykkää tästä.
 11. hekuli

  hekuli hemmojen kaikkea moottoriurheilua vastustava

  19 ylhäällä
   
 12. pezq^

  pezq^ Foxilla eläkkeelle?

  J14-72
  120-265
  64-49.20
  2jousi 155-220

  19-50
  7piikki 3.5"

  Elikkä nuo romut samat ku 18 lukuunottamatta vetopyöriä
   
  jaski tykkää tästä.
 13. pezq^

  pezq^ Foxilla eläkkeelle?

 14. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Jokos näitä joku on päässyt kunnon hangilla ajamaan esim riksulla? On mitä kokemuksia?? Kuinka tuossa catin koneessa on voimaa?
   
 15. jaski

  jaski Well-Known Member

  On ajettu riksusa ja ruottisa kunnon lumissa ja kotopuolessa. YLIVOIMANEN vekotin. Ja ei kukaan ei ole penniäkkää mulle sponssannu että mainostaisin. Etenee paremmin tai vähintäänkin yhtä hyvin kuin 163 xm summit, toki tämä 154 ei aivan yhtä joutuin kerää vauhtia. Voimaa tuntus olevan. Pitää talven mittaan ottaa enemmänkin vertailua 850seen mikäli mahdollisuus tulee.

  Tuo alusta on erittäin hauska keksintö, alkuun tuntuu vähä holtittomalta vähä niinku jokku kokee t motionin olevan. Mutta tuntus että tuo tosiaan löytää paremmin pitoja mitä normi alusta. Kääntyy hyvin pienellä painon siirrolla ja huutonauru pääsi ko ääliötä pyörittelin. Lisää huutonaurua pääsi kun rinteessä olin moneen kertaan varma että kiinni jäätiin mutta ei aina vain matka jatkui jossei ylös niin vilttoon.

  Keula tuntui alkuun raskaammalta kuin summit, siinä ikään kuin tuntui olevan semmoinen kankea kohta mutta en enää sitä huomannut, liekkö kesän jäljiltä vain tuntui siltä vai onko huonompi grometria keulassa mitä summitissa, en osaa sanoa.

  Voimalinja pelaa mahtavasti, tosin kiertää liikaa, vielä vähän auki mitä sille tekis mutta ilmoitan miten muuttuu ja millä.
   
  Fudge, Vesukka, Rautane ja 2 muut tykkäävät tästä.
 16. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Mihin se yks ”kehu” viesti tästä hävis? Iskikö myyjien sensuuri?
   
  Hentte ja vetkulilm tykkäävät tästä.
 17. janiok

  janiok Well-Known Member

  Missäs se viesti, missä käyttäjän kokemus kyseisestä laitteita.
   
 18. FFoxi

  FFoxi Viper Mtx 162" LE & 5900 GLX lts

  Oli kyllä aika karua palautetta se poistettu viesti. Liekkö kirjoittaja poisti sen itse?
   
 19. Hentte

  Hentte 800 155" RMK -17, AC 600 Snowcross

  Melkosta paskaa jos se jonkun toisen toimesta mentiin poistamaan. Hyvä ja tyhjentävä palaute myös niistä ongelmista ettei tämäkään nyt niin ylivoimatuote näytä olevan mitä kauppiaat ja lähetit kehuvat.
   
 20. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Harmi kun en nähnyt, olis saanut perspektiiviä toiseltakin suunnalta.
   

Suosittele tätä sivua