kouvolan seutu?

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä BigDaadyJ, 28/1/07.

 1. james-x11

  james-x11 Well-Known Member

  Jussi kävi pätkimässä kolme isoa kuusta Hevosojantien paikkeilta, Tuohikotin lähellä on yksi mänty poikittain tukkii reitin.
  Vekarantien varressa oleva sähkölinja ajettu isolla koneella syville urille, aika haastava osuus n. 1,5km.
   
  espi2 tykkää tästä.
 2. juketsu

  juketsu Re x-trim 850 tpk / Re 800

  Heituinlahti-tuohikotti abc raivattu tänää auki oli paikotellen aika uskomaton näky:eek: kaikkia puita ei oo sahattu oisin sielä varmaa vieläki sahaamas mut läpi kyllä pääsee:) matalasarkasen rannassa koneet ajellu linjaa pitkin mut työkelkka polki aika hyvin raiteijen välistä kannasta matalaks. Samaten heituinlahesta lennukselle raivattu auki. Onko utin lenkki ajettavissa?

  T: pj SavMkk
   
  espi2 tykkää tästä.
 3. ke25

  ke25 New Member

  Onko tää pahin osuus Anjalassa?
  Voitais tulla risuja raivaamaan.
   
 4. trei

  trei Tomi Reittonen

  Nyt Lauantaina kun lähette Baanalle ottakaa pokasaha mukaan ja pätkikää niin paljon kun kerkeette, siellä on kuin raatteentiellä puuta nurin,ja lisää kaatuu yöllä.Parisataakiloa lunta oksilla ja yöllä sataa vettä 100 kilonverran.Arvatkaa missä ne oksat latvat ja rungot on.
   
 5. espi2

  espi2 Active Member

  En tiedä miltä siellä näyttää. Pahin pätkä on Keltakangas-Inkeroinen välillä. Äsken kun ajoin sen niin olin varautunut pahempaan eli ei se ihan niin paha savotta ole mitä pelkäsin.

  Apu ei silti ole pahitteeksi. Kaikille kyllä riittää raivattavaa.
   
 6. JiiPee82

  JiiPee82 Well-Known Member

  Onkos tuolla mitään sellaisia pätkiä joita voisi kaksi päällä ajella? Siis ettei ihan hillittömään patikkoon tarvisi mennä. Hiihtolomalla olisi yksi arkivapaa vaimon kanssa niin, että voisi kelkan heittää kärryllä esim. Uttiin tai jollekin muulle sopivalle lähtöpaikalle.
   
 7. juketsu

  juketsu Re x-trim 850 tpk / Re 800

  Käytiin vielä pyhällä emännän kanssa raivailemas muutamista paikoista puita mihi autolla pääs lähelle. Matalasarkasen tiestä heituinlahen suuntaa kumpuilevassa männikössä kulkeva pätkä raivattii kokonaa. Nyt siinä voi levittää jälkee reilusti on tilaa. Kauriolammen lähel harjun päällä yks puu voi yllättää ei näy paljoo enneku on kohalla, sukset just sopii sujahtaa rungon alle. Puitaha tuol piisaa muutenkii mut varmaa on läpiajettavissa..
   
  espi2 tykkää tästä.
 8. juketsu

  juketsu Re x-trim 850 tpk / Re 800

  Savitaipaleen kelkkakerhon talvitapahtuma 23.2 klo11 alkaen Heituinlahen Seolla. Tarjolla pientä kilvanajoo paistettuu makkaraa yms.. Ilmaantukaahan mestoille sankoin joukoin:D Ilmotus löytyy myös kerhon sivuilta www.savitaipaleenmkk.com
   
  espi2 ja Jonteri tykkäävät tästä.
 9. espi2

  espi2 Active Member

  Olisko Kouvolan kelkkailijoilla kiinnostusta yhteisajoon tuonne Savitaipaleelle?
   
 10. juketsu

  juketsu Re x-trim 850 tpk / Re 800

  Tulevana lauantaina ajetaan sm rallia järvitaipaleen ja heituinlahen ympäristössä. Kelkkareitit Heituinlahesta Tuohikottii sekä Luumäen suuntaa on käsittääkseni senaikaa poikki... Sulkuaika klo10-18. Jos jollai parempaa tietoa voi täsmentää:D
   
 11. aTapsa

  aTapsa Active Member

  juu itte lähössä elimäeltä johonki suuntaan ni hyvä ois saada infoa onko jotku pätkät poikki ja kuvakaappaus kartasta ja suljetuista pätkistä myös tervetullut.
   
 12. 47200

  47200 Member

  HUOMIO HUOMIO !!!!
  OK-Autoralli kulkee 15.2 klo 17 alkaen ja la 16.2 koko päivän Elimäen ja Korian välisellä osuudella.Lähinnä Teuroisten ja Kuukson paikkeilla.Kelkkaura kulkee parikertaa rallitien yli.Tien voi ylittää ERITTÄIN SUURTA TARKKAAVAISUUTA NOUDATTAEN.Autot tulee liki kahtasataa.Tien ylitykset PITÄÄ OLLA VARMOJA!!!
   
 13. kippari76

  kippari76 Member

  Missä kunnossa urat Elimäeltä eteenpäin?
   
 14. Aatu

  Aatu Member

  Muuten hyvä ohjeet, mutta ralli kulki kyseisellä alueella vain perjantaina 18.30-22.30 ja nuotitus on ollut siviiliautoilla varmaankin jo torstaina kuten muunkin rallin nuotitus. Lauantaina rallit ajettiin kouvolan toisella puolella, tuohikotissa ja heitunlahessa päin kelkkareittien lähettyvillä.

  Minkä takia inkeroisista sippolaan päin (itään) on reitti suljettu? Kaipiaisista inkeroisiin reitit oli perjantaina upeassa kunnossa!
   
 15. kovalainen

  kovalainen Active Member

  minkäs verran tulee kelkalla matkaa jos ajaa utin abc:ltä luumäen teboilille ja takas ja voiko utin abc:lle maksaa reittimaksun ja paljonkohan se on?
   
 16. Jonteri

  Jonteri Well-Known Member

  Muistaakseni noin 60km suuntaansa, pari kuukautta sitten ajoin. Utin abc:ltä on saannut reittilupia, päivämaksu taisi olla 20€. Luumäen teboilia ei sitten enää ole. Tai on siinä tankkauspiste vielä.
   
 17. Teema

  Teema Well-Known Member

  Hieno keli oli tänään ajella Elimäki-Koria-Iitti-Elimäki. Aurinko paistoi ja reitit oli hyvässä kunnossa sekä hyvin merkattuja. Kyllä kelpasi ajella...

  Muutama muu kelkkailija oli huoltoasemalla, mutta reitillä ei ketään näkynyt, vaikka keli oli mitä parhain...
   

  Lisätyt liitteet:

  ///AJS tykkää tästä.
 18. Aatu

  Aatu Member

  Olikohan niin että tuolla PKMK 20e päiväluvalla ei saanut ajella kun seuran omilla reiteillä ja 50e vuosiluvalla saa poiketa naapuriseurojenkin urille. Molemmat luvat saa ostettua sielt Utista. Utin ABC on sitten remontissa ni sieltä ei saa noutopäytä safkoja/aamupalaa.
   
 19. juketsu

  juketsu Re x-trim 850 tpk / Re 800

  Se päivälupa on joka kerholla kaakkoissuomessa vaa kerhon omille urille..
   
 20. juketsu

  juketsu Re x-trim 850 tpk / Re 800

  Taavetin kohalla nyt hankala poiketa kaffelle. Voi kahville tulla hintaa jos st1 ajaa sillan ylitte ja sattuu miliisit hollille;)
   

Suosittele tätä sivua