Lynx rave 19 vs skidoo irondog 19

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Esla, 8/11/19.

 1. Esla

  Esla x2

  Nuista ois tarkotus valita reittipeli normaaliin vauhdikkaaseen ajoon. Suuria eroja ei varmaa voimalinjoissa ole,mutta runko ja alusta aina on se arvoitus,että kumman puoleen kallistuisi. Tällähetkellä lynx miellyttää silimämunia paremmin,mutta hyvä kuulemma tuo koirakin ellei jopa parempi. Onkos kokemuksia puoleen ja vastaan;)
   
 2. Ukko

  Ukko Ukki

  Molempi parempi:) Jos noilla ei pärjää reitillä niin sitten ei millään.
   
  Pattirane, M.E.A ja rupsu tykkäävät tästä.
 3. rupsu

  rupsu Well-Known Member

  -19 RE:ssä kashimapinnoitetut iskarit ja -19 Iron Dogissa normi. Kashimat antaa enemmän huoltoväliä(kokemusta n.3750km. RE on vakiona laiskempi kuin Iron Dog. Penkki on minusta parempi kuin Skiidussa. Skiidu kulkee kovempaa tasaisella mutta patikossa saattaa käydä toisinpäin :)
  Rikki saa molemmat!
   
  Pattirane tykkää tästä.
 4. Esla

  Esla x2

  Täs aikani kuluks oon lueskellu foorumia ni eihä tässä pysty laittaa ku vanhan pailakan. Sen verra tuhoutuu remmejä uusilla vehkeillä ja katteet sulaa,että oikee pitää ihmetellä. Tosin oliha nuo vehkeet hajalla ennen vanhaankin,että tuskimpa ne siitä on kummennu. Ja sitä paitsi se tallin korjausaika on joskus sitä parasta aikaa ;)
   
 5. Esla

  Esla x2

  Eipä tullu hankittua kumpaakaan vaan vanhempi iron dog 2017. Saas nähä kestääkö. ;) Luotto nuihi uusiin innovaatioihi o aina aika heikko aluks ennen ku saavat lapsenviat pois,mutta päivitetää myöhemmi uudempaa;)
   

Suosittele tätä sivua