Moottorikelkan voimansiirtoinfo! Anna niksejä, kiksejä ja neuvoja

Keskustelun 'Jutustelua' on aloittanut käyttäjä sokerikukko, 4/4/10.

 1. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Olikos se joku 180-303? o_O Ei muista varmaa kun ei ole tarvinu viime kevään jälkeen rassata. Näkee ne taulukosta.
   
 2. Mik4--

  Mik4-- Freeride 146"

  Tämähän se näyttäs olevan.

  Kylläpä nuo osas oikian myyä ku vihriää jousta oli vaan vailla
   
 3. Nko

  Nko Member

  Joo kyllähän se löyty kun osasi etsiä :D

  Kiitokset neuvoista :)
   
  Mik4-- tykkää tästä.
 4. Nikkari

  Nikkari Lynxihän se

  Mikähän jousi kyseessä kun merkintä PL\PL , oli paikallaan -06 600sdi rc lynxin variaattorissa, helixinä oli 44, kytkimestäkin löyty mielestäni outo jousi, ihan ku ois beige väri täplä allekkain kahessa jousi kierroksessa?
  Arvoja kaipaisin näille jousille niin tietäs vähän mitä muuttaa, kone huutaa vain mut ei kulje.
   
 5. tmylsy

  tmylsy Well-Known Member

  https://www.ibackshift.com/article/springs-157.asp
  Ameriikan joen sivujen mukkaan on 221/303 varissa. Käytin tuota itte 146 pitkässä sdi:ssä paikallaan ja tulin samaan tulokseen, remmi haisi mutta minnekkään ei liikuttu. 180-303 on toiminut parhaiten.
  Löytyiskö taulukosta kytkinjouselle mittoja niin saisi sitä kautta arvoja, beigeä en itte ainakaan löytäny nopealla vilkasulla. Voihan se olla jonkin toisen valmistajankin jousi.
   
 6. Nikkari

  Nikkari Lynxihän se

  Joo, aika jäykäksi arvelinkin tuota jousta. Laitoin nyt kytkimeen 130-230, nyt ei jaksa pitää kierroksia ku 7000, kakkosessa siis edelleen tuo pl\pl jousi ku ei muuta löytynyt hyllystä. Paljonkohan pitäs ottaa pois painoista että sais kiertämään enemmän ja niin että jaksaa pitää kierrokset?
   
 7. tmylsy

  tmylsy Well-Known Member

  Onko sulla säätöpainot? Missä asennossa klikkerit? Gramman tai kaksi tuosta varmaan kestää puottaa pois tai laita kytkimeen luokkaa 160-270/290 jousi ja koita mitä sillä seuraa. Kakkoseen kannattaa tosiaan se vihreä jousi kyllä hankkia, qrs vastaava passaa sinne.
   
 8. Nikkari

  Nikkari Lynxihän se

  Säätöpainot löytyy, muttei paikallaan tällä hetkellä, umpitapit paikallaan. Kytkimen jousi joka oli paikallaan vois olla ehkä keltainenkin? Ei saa selvää kunnolla väristä. Klikkerit nyt 3 lla.
   
 9. tmylsy

  tmylsy Well-Known Member

  Tuossa jousitaulukossa mikä löytyy tuon aikaisemman viestin takaa on jousen langan paksuus ja vapaamitat, sieltä tulkkaamaan niin saapi asialle selvyyden.
   

Suosittele tätä sivua