Pimp my RMK

Keskustelun 'Projektit' on aloittanut käyttäjä Hippo, 17/11/14.

 1. pelarusman

  pelarusman polaris xc 700 -98 144" & 340 touringi -00

  no nyt alako vaivaamaan että jäikö sulle talteen tuo vakio kenno ja se kolme kilometriä vesiletkuja? tarttis xc.hen saaha karkeampaa mattoa alle mutta eihän siihen mahu nuila tunnelin pohja kennoilla mitään
   
 2. Hippo

  Hippo Well-Known Member

  Kennot on tallessa, vesiletkuista en oo varma. Jonku kans sovin kaupatki niistä kennoista vissiin kolme vuotta sitte mutta ei oo vielä rahoja näkyny, vissiin eri pankki niin "muutama" pankkipäivä menee ennen ku näkyy :D

  Tällähän kyllä on joka talvi ajettu, ei vain kauhiasti ole tullu ruuvattua tätä niin ei oo tullu paljo päiviteltyäkään.
  Toissa kevään klassisilla viimeisillä keleillä oli taas joku sata kiloa painoa perässä ja siinä sosekelissä oli se eteneminen vähän niin ja näin.
  Voiman edessä tietenki jonku on pakko antautua ja takapuskurihan se repes kahteen osaan, se koukku kyllä pysy siinä puskurissa kiinni mitä tuossa edellisellä sivulla vähän epäilin.

  Viime talvena ei vissiin sattunu mitään ihmeellistä kun ei tuu mitään mieleen.
  Alustan käytin irti ja vähän siistin jatkopaloja, laakereitaki jopa tuli muistaakseni uusittua ja jotaki pientä sipistelyä.
  Lopputalvesta alko taas kuulumaan se ihme sirinä mitä en oo vieläkään paikallistanu, sillä kytkimen vaiholla silloin aikanaan luulin sen kadonneen mutta hyvinpä tuo vieläki ääntelee.
  Teamin käytin auki niin sieltähän oli se väliprikka kulunu melkein puhki.
  Vanhasta pollen vartsusta onneksi passas suoriltaan uus vähän käytetty varaosa niin ei tarvinnu vieläkään investoida varaosiin :)
  Samoilla tulilla nakkasin 155-222 jousen sen 160-260 jousen tilalle, nyt tämä kulkee edes johonki ilman että tarvii koko ajan vinguttaa kaasu pohjassa. En tiiä pitäskö kokeilla harvempia välityksiä ja tiukempaa jousta vai antaisko vain olla tuommosenaan.

  Tälle talvelle nyt ei oo paljoa tapahtunu, yks pikku reissu tuli viikko sitte heitettyä ja totesin että kiilakopassa on edelleen kelkkamaailman paskimmat valot...
  Ebaysta jo kattelin projektorilinssillä olevia auton valoja vaan tiiä sitte onko niitä kuitenkaan tarvimassa, aika harvoin tällä on pimeässä tullu kuiten ajettua.
  Niin joo, tulihan tähän uus remmi sentäs ostettua, vararemmillä onki päästelty jo kohta kaks talvea ku edellinen lähes uus remmi tuli sutattua kuopille se reki perässä.
  Tänään tuli matkahuollosta liukumuovitki, enhän minä niitäkään ole ollu vaihtamassa ku vissiin neljä sivua taaksepäin :D
   
 3. pelarusman

  pelarusman polaris xc 700 -98 144" & 340 touringi -00

  juu se ottaa aikansa tuo rahan siirtoki. nii meinasin vaan niitä kennon pitkiä letkuja että oliko niitä? ja samaistun aiheeseen kiilakopan valot on perseestä. ite koitin toissa talvena pureluxin ledi valoja tuon vakio lampun tilalla oli hyvä ja kirkas niin kauan ko palo jännitteen sääjin.sen jälkeen ne vasta kirkkaat oliki n. kolme sekunttia
   
 4. Hippo

  Hippo Well-Known Member

  Just niistä takakennon letkuista puhuinki etten oo ihan varma onko tallessa, pitäis vilkassa vaan ku toista metriä lunta minkä läpi kahlata "varastoon" niin ihan joka mutterin takia ei oo viittiny lähtiä kattomaan löytyykö. Se takakenno kyllä on varmuudella tallessa, ei oo montaa viikkoa kun pyörittelin sitä käsissä.

  Unohtu että onhan sitä jotaki kuiten tälle talvelle ruuvattu, se rushin tanko tuli vaihettua dragonin vastaavaan. Rushin tanko oli omaan makuun liianki suora, varsinki kaasukäsi puutu pitempää matkaa ajaessa.
  Kahvanlämppäreitä mittailin ennen paikalleen laittoa niin toisella puolen oli low puolen vastus ehjä ja toisella puolen kuumempi vastus.
  Löysin sen katkoksenki ku ensin sormet verillä olin neljä tuntia repiny sitä pollen orggis kahvakumia irti siitä päältä.
  Yritin tinata mutta eihän siitä tullu ku sanomista niin revin koko lämmitin elementin irti ja heitin roskiin, ajetaan sitte näpit jäässä :(
   
 5. pelarusman

  pelarusman polaris xc 700 -98 144" & 340 touringi -00

  kyllä kyllä hoppuhan asian kans ei ole viimisen neljävuotta jo haaveillu sitä karkeampaa mattoa ja kennoa että vilkase niitä letkuja vaikka juhannuksena nii vois hierassa kauppaa jos ne siis tarpeettomat on? jos sais kesän aikana toteutettuaki jotaki ja hommaa hyvät yliveto kinthaat ni ei näpit jääjy iliman lämppäreitä
   
 6. Hippo

  Hippo Well-Known Member

  Takakenno ja toinen pitkä letku löyty, toinen on varmaanki pilkottu palasiksi silloin ku tuon lynxin jäähyttimen laitoin paikalleen.
   
 7. Hippo

  Hippo Well-Known Member

  No niin se löyty tämäki tuolta kinoksen sisältä ku aikansa etti, pitäs vissiin vähän tarkemmin muistella mihin ne kamppeet aina keväällä jättää...

  Tuli ensimmäistä kertaa raahattua ihan sisätiloihin asti, tällehän ei oo juuri mitään tullu tehtyä sen jälkeen ku tämä alunperin kasattiin kaikista ylijäämäosista mitä sattu nurkista löytymään niin arvelin jos vähän edes kävis läpi tarviiko tälle tehä jotaki. Sille ihme sirinälle yritin ettiä syytä mutta ei ainakaan vielä mitään ihmeellistä löytyny, pitää vissiin ajaa niin kauan että se vika saadaan ulos :D

  Vähän meni jo hifistelyn puolelle, tupakinsytytin pistoke ja navi/puhelinteline tuli asennettua niin jos sitä löytäs perille sevetin baariin joku perjantai-ilta.
  Mielenkiintonen polariksen alkuperänen lisävaruste tuo virran ulosotto akuttomaan kelkkaan, kondensaattori ja tasasuuntaaja josta piuhat pistokkeelle, käyhän se nuinki.

  Seuraava operaatio ois alkaa laihutuskuurille...
   

  Lisätyt liitteet:

 8. Jannne

  Jannne SKI-DOO

  Itellä sama. Vai koskeeko sulla kelkkaa?
   
 9. Hippo

  Hippo Well-Known Member

  No ois sitä kuskissaki varaa tiputtaa painoa mutta arvelin tuosta alustasta ottaa jonku kilon pois. Tuo pystyiskari alusta tuli silloin aikanaan tehtyä vähän turhan jämerästä tavarasta ku pukitki on 26,9 mm vesijohtoputkea niin helposti saa painoa tiputettua. Eikä tuo alustan toimintakaan loppujen lopuksi ollu semmonen mitä vois kuvitella, ehkä se saattas toimia jos laittas ne keulimisenestopalikat niinku esikuvassaanki ja löysentäs jousia mutta tuossa nykykokoonpanossa se on niin degressiivinen että jouston loppupäässä oikein imasee takapukin pohjaan. Samanlaisia mielikuvia ihmisillä on ollu m10-alustastaki jonka toimintaperiaate on lähes samanlainen. Kokeillaan nyt seuraavaksi Holzin kopiota floateilla ja katotaan mitä tuleman pitää, ei sekään voi huonompi olla kuin tämän alkuperänen "pitkäjousto" Xtra10 :rolleyes:
   

Suosittele tätä sivua