Polaris 2020

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jmp2002, 25/2/19.

 1. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 -19, X-RS 600 -13


  Tuohon rahaan saa 36mm öhlärit.. Tonni lisää niin 46
  Toki varmaan nuo 36:n paremmat ku valkkerit.

  Kyllähän se lynestäki suoralla kaupalla pitäis pari tonnia lähtiä pois..
   
 2. Polman

  Polman Axys SKS 155" 2020

  Helpoin että rakennat itse kelkan ja printtaat yhteenvedon jonka lähetät tarjouspyynnön liitteenä kauppiaalle. Muutoin kauppias soittaa sulle ja alatte puhelimessa rakentaa sitä kelekkaa. Eli helpoimman kautta...
   
  Viimeksi muokattu: 15/3/19
 3. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Kun lähtisikin nyt kaksi tarjousta on ja maks 1k€ on suoralla lähtenyt pois ovh hinnasta... Ja tosiaan kaksi liikettä meinasi soitettaessa, että soittele ens viikolla uusiksi ei ole aikaa laskea mitään. Ja kyllä nuo öhlinsit näyttää olevan ihan 46, kun katsoin uudestaan
   
 4. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 -19, X-RS 600 -13

  Enkä minä sillä sanokaan etteikö ois pollella hyvässä jiirissä nuo hinnat. Onhan nuo edulliset eihän siitä pääse yli eikä ympäri.
  Ja berbereissä nousua nyt reilu 5 satanen joka vehkeessä vaikka mitään vastinetta sille ei taida olla..

  Viime keväänä uutta pollea tinkasin ja vaihdossa ois menny 1500 ajettu sb, mutta ei miellyttänyt tarjous ja nyt syksyllä sai yli tonnin enemmän siitä vaihdossa uuteen lynxiin.

  No ehkä parempi ettei tälle talvea patrioottia laittanu..
  Enkä oo merkki uskovainen.. Ennen pollea oli skiido ja sitä ennen katti.

  Eikä vielä tiedä mikä ois seuraava ennenku tarjouksia ropisee pirttiin...
   
 5. julli

  julli rmk

  jos tykkäät suttuuttaa paikallaan viltossa ahtaassa kuusikossa syvässä lumessa niin ketjulla. jos taas tykkäät vähän harvempaa rinnettä ajaa isolla kaasulla niin remmi. remmi kuulemma ketterämpi ja ketjussa järkevämpi välitys. itele tulee ketjulla melko varmasti pro mutta tuo kaaos pitää koeajaa ja miettiä uudestaan
   
  pezq^ tykkää tästä.
 6. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Älkää ostelko ruottista öhläreitä. Meillä on suomessakin kauppias mikä tietää mitä myy. Ivalosta löytyy Porttimotors ja mikko portti. Hinnoissa tuskin on mitään eroa vrt naapurimaahan.
   
  Jauho_, Fudge, tmylsy ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 7. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Aika reilusti oli eroa kun viime vuonna ostin. Tänä vuonna otin suomalaisesta kun hintaero oli kohtuullisempi vaikkakin silti edelleen kalliimpi.
   
  Fudge tykkää tästä.
 8. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Melkein pitää jo tarjousta pyydellä 850sta. Hieno homma tuo, että saat netissä jo tehtyä mieluisan vehkeen ja jää väärinkäsitykset pois. Tarvikkeelta pitää kysyä tarjousta, taikka Keljolta. Ei vain keljolta ole minun tapauksessa tullut kilpailukykyistä tarjousta:rolleyes:
   
 9. PteQ

  PteQ Äksy polle

  Viime keväänä soitoista ja s-posteista huolimatta Keljo ei vaivautunut edes vastaamaan. Ostinpa 850:n sitten muualta.
  Saas nähdä miten tänä keväänä käy. Tarjouskyselyitä lähetelty.
   
  pezq^ tykkää tästä.
 10. Ves_ku

  Ves_ku Well-Known Member

  Juu en kanssa tiedä kuinka Keljon kanssa kauppaa tehdään. Tarjouksen saaminen kesti ja kun se vihdoin tuli niin yli kaks tonnia kalliimpi ja Snowchek oli jo hyvitetty. Yllättäen ei päästy kauppoihin. Ei pitäis olla pärstäkertoimestakaan kiinni kun en oo koskaan henkilökohtaisesti paikalla käynyt.:) Mut pitänee kokeilla seuraavalla kierroksella uudelleen. Ilmeisesti näistä muutoinkin kauppa käy niin helposti ettei myyjien kannata nähdä vaivaa. Viimeksi kaupan sai se joka soitti noin viis minuuttia sähköpostitiedusteluni perään. Hintakin muokkaantui ihan sille nurkalle mitä olin ajatellutkin. Puolet ei vastanneet mitään.
   
 11. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Näin son osilla kauppiailla. Sitte net valittaa kun katetta pienennetty kelkoissa ja kauppa ei käy. Sehän tarkottaa suoraan sitä, että pitäs myyä enemmän, että saa sitä fyffeä/fygyä/pätäkkää, mitä köyhät kutsuu rahaksi.
   
 12. PteQ

  PteQ Äksy polle

  maanantaina kauppiaan luokse ja jos diili ei kiinosta niin jammukauppiaan luo. Ihan susi paska kone tuo 850.
   
 13. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  No mikä siinä nyt niin huonoa on?
   
 14. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Ihan paska kone mut silti haluttaa ostaa uus? Erikoinen malli?
   
  kuuskolme, A-J ja pezq^ tykkäävät tästä.
 15. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Varmaan kerrot muillekki miksi on nii susi paska kone? Äläkkä vain sano että kaverin kaimalla meinas hajota..kuulemma...:D
   
 16. Pistin

  Pistin Well-Known Member

  Mikä siinä huonoa on? pelaako junan vessa ja on voimaa joka alueella ja se tykkää kun sitä kiusaa
   
  Polaris Janne ja kuuskolme tykkäävät tästä.
 17. PteQ

  PteQ Äksy polle

  No tuo minun yksilö on varmaan joku maanantaikappale tai työviikon päätteeksi viimisenä perjantain lopuksi koottu. Kone ei koskaan ole toiminut oikein ja ihan kaikki päivitykset sekä ”serkunkaimanveljen” vinkit on koetettu. Jopa pollen mekaanikko nosti käet pystyyn ja sano ettei enää tiedä mitä tehdä. Että tämän vuoksi tuli hieman epäasiallisin sanankääntein tuota konetta moitittua. Hauskaa on se, että tutun kasipätkä toimii kuin ajatus, eikä siinä ole missään vaiheessa ollut mitään ongelmaa. Edes remmejä ei ole mennyt vaikka toistatuhatta kilometriä mies sillä ajanu. Kakskymmentä mallin koneeseen on tehty huomattavia muutoksia, joista olette varmaan jo lukenu.
  Merkkiuskollisena haluaisin pysyä pollen tallissa, mutta jos on kaupan teko on vaikeaa, niin ainoa vaihtoehto on jammu tai harrastuksen lopetus.
   
 18. CEERIKSEN

  CEERIKSEN Active Member

  Niin se näyttää, että ensi talvi mennään polariksen ohjaksissa. 850 switchback assault valikoitui. Toivotaan ettei 850 huono maine seuraa..
   
 19. jeesuspaimen

  jeesuspaimen xcr 600 -17

  Ky
  Kysyin vaihtoa 600 indyyn Keljolta,oisivat hyvittäneet 3600km ajetusta 2017vm 600 xcr 4590e,enpä viittiny vaihtaa
   
 20. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Samanmoisia kokemuksia tästä paljon kehutusta keljosta, 1400e häves tarjouksessa tarvikekeskukselle ku 2018 polle ennakoissa ostin... Mielelhän vein tarvikkeeseen rahat..
   

Suosittele tätä sivua