Polaris 850 Patriot Axys Switchback Assault 144" 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Polaris Janne, 10/9/18.

 1. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Mulla näyttää olevan vielä ihan kivasti jäljellä paloja 2800km jälkeenkin IMG_20190307_085337.jpg
   
 2. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Juu, en minäkään usko, että palat alta tonnissa menee vaihtokuntoon, joko niitä ei ole ollut tehtaalta tullessaan tai "viilattu linssiin" huollossa, mutta ei niitä normisti ajamalla saa kulutettua mitenkään.
   
 3. kiulu

  kiulu Active Member

  No empä mä tänne valehtelemaan oo tullu ja tuskin kusettavat tutussa firmassa. Jarrulevyssä näyttää olevan jälkiä. Ens viikoksi lappiin ajamaan niin näkee että oliko paloissa vika vai kuskissa.
   
  FFoxi tykkää tästä.
 4. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Simmautin iskarit pehmeämmiksi ja nyt tuntuu mukavammalta alustalta.

  On se kumma, kun ei tehtaan säädöt koskaan ole näissä laitteissa hyvät vaikka kuinka uskottelee, että kyllä Insinööri tietää ja testikuskit testaa, mutta paskoja säätöjä tekevät hyvään kelkkaan. Vaikka olisi Ameriikassa tasaisemmat baanat ja äärimmäisen kovat nopeudet, niin en siltikään ymmärrä, miksi tekevät nämä kivireeksi.
   
 5. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  minusta esim. Catin puolella iskarien simmiongelmat on yleensä ollut sellaisia, että ei kanna mutta on silti kivireki. Osaava iskariseppä on kyllä aina saanut iskareihin lisää mukavuutta ja silti kantavuutta, mutta nuo ei tietenkään pikkuiskarissa ole koskaan ihan optimaalisella tasolla.
   
 6. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

 7. andyman

  andyman Well-Known Member

  Onkos kellään kuvaa miten olette näitä vahvistaneet? Voisi hoitaa nyt kuntoon kun telasto on lattialla.
   
 8. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Se peltinen silmukka repeää hitsausesta, jonka sisällä on holkki. Täräytä siihen vahvike silmukan ympärille tosin hyvä holkin rasvaus silloin tällöin voi ajaa saman asian.
   
 9. andyman

  andyman Well-Known Member

  Tarkoitatko että tuo holkki irtoaa tuosta hitsauksesta?
   

  Lisätyt liitteet:

 10. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex, ylipainepiano mtx 153",zr 900

  Juuri tuo, on vakiona selläisellä hitsimakkaralla kiinni että ihmekkään jos repeää irti. Itsellä juuri irrallaan vahvistusta odottamassa.
   
 11. skidooman

  skidooman Member

  Uudella Assaultilla ekat 50km ajettu. Ensifiilikset: Alusta tuntuu tehtaan jäljiltä hieman pintakovalta. (Täytyy kokeilla saako clikkereillä muutosta.) Tehoa tuntuu olevan mukavasti ja keula kevenee helposti
   

  Lisätyt liitteet:

 12. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Oma 2019 mallinen tarvitsi simmityksen, jotta sain tuon pintakovuuden pois. Pelkällä klinkkerin pyörityksellä ei tullut "sopivaksi" ajaa, että ei pohjailisi tai tuntuisi kovalta. Simmittäjän mukaan minun säädöt on peräisin Raution-aholta ja ihan passelit ovat, jos tarvitset... kokemuksia.
   
 13. K9Pro

  K9Pro Lynx Rave RE 3500 600R 2020

  Tällainen SB Assault on kiinnostanut aina. Nyt kun pohjoisessa saa puhkoa umpista reittiä silloin tällöin niin kuume nousee.
  Miten tää Assault pelaa nopeammassa reittiajossa? Pitääkö vaihtaa iskarit vai pärjääkö vakioillla?

  Noin 80% ajosta on reipasta reittiajoa, johon nykyinen Lyne on omiaan. Mutta jotain hauskuuskerrointa puuttuu. Pitäisi saada enemmän paukkua ja eväitä pieneen umpisen tykitykseen. Lisätehoa ei tietenkään ole koskaan liikaa... lähinnä Assaultissa epäilyttää se, että kärsiikö vauhdikas reittiajoa liikaa?
   
 14. skidooman

  skidooman Member

  Kyllä reittipaukutukseen loppuu vakiokepit itsellä ainakin kesken.. varmaan liukurungotkin saa alkaa vahvistaa jos kovin reittiä ajaa? Hauskuuskerrointahan tuosta kylläkin löytyy
   
 15. K.J.P

  K.J.P Lynx Re600 r - 19, Xterrain 850re - 19

  Iskarit saa sb assaultiin kyllä vaihtaa jos reilummin reittiä paukuttaa.. Muuten kyllä hyvä kampe reitille.. Ei huonoa sanottavaa kun talven sellaisella ajeli.. Ja liukurungon vahvikkeetkin oli kyllä vakiona.. (toisin kuin sks:ssä)
   
 16. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Assaultia on tarkoitus lähtee ulkoiluttamaan joulupäivästä eteenpäin. Alun tiheän huoltovälin johdosta pysyttävä likellä valtuutettua, mutta kevätpuolella olis tarkoitus lähtee heittämään kunnon reissua ja mukaan pitäisi saada hiukan varustettakin. Minkäslaista tunnelilaukkua suositellaan? Pikakiinnitykset toki ja vetosuutta sen verran, että sinne pistetään tarvittaessa teltta, makuualusta ja makuupussi? Enkä nyt tarkoita mitään PJ-settiä vaan yhden hengen vaelluskamoja.
   
 17. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Ekat 100 kilsaa Assaultilla takana. Ei jääny häkkiperää kaipaamaan.
  Omilla ajoilla varsin oivallinen reittipeli. Jos Pätsin kanssa vielä päästäis aikataulusta sopuun niin hiukan alustaan voitais muutoksia koittaa.

  Tyytyväinen oon että vaihdoin XCR:stä tähän.
   
 18. tokai

  tokai Active Member

  Mitähän pitäs lähtiä tekemään ku meinaa Hihna volissa hitaassa ajossa?
   
 19. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Katsoa että variaattorin säätöpultti on kiinni. o_O
   
 20. tokai

  tokai Active Member

  Juu on kiinni ja juuri käytin levällään ja putsasin kaikki
   

Suosittele tätä sivua