Polaris 850 Patriot ongelmat, ominaisuudet, päivitykset, parannukset

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä andyman, 2/2/19.

 1. tontsake1

  tontsake1 Well-Known Member

  Tänään sain oman ensihuollosta ja siihe oli softa päivitetty. Samalla olivat linjanneet vartsua.
   
 2. Korbimotors

  Korbimotors Lynx 5900 -90, Lynx 360S -92, -18 850X Summitti

  Muilla samaa vikaa ollut? Viimeiset 5krt kelkka ei halunnut lähteä käyntiin, ei edes yrittänyt. Sitten kun otti ecun liittimen irti vai mikä liitin se onkaan mistä jossain videolla neuvottiin tekemään jos saa liikaa tms.. niin sen kun otti aina irti ja nyki 5-6krt kaasu auki ja laitto liittimen takaisin kiinni niin lähti ekalla käyntiin. No enään ei tartte kokeilla lähteekö se käyntiin ekalla vai vikalla. Mut pidetään peukkuja kaikille niille kenellä vehkeet toimii niinkuin pitää ja toivotaan et saavat toimimaan kaikkien muidenkin 850 vehkeet niinku ne kuuluis toimiakki.
   
  Viimeksi muokattu: 15/2/19
 3. Keppana83

  Keppana83 Pro RMK 850

  Mulla teki samaa, ei väliä oliko kylmä vai lämmin moottori. Seuraavalla ajo reissulla leikkasi kiinni Toivottavasti ei sinulla ole sama vika.
   
 4. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Taisi korpimoottorin polle värkätä viimeiset kerrat, jos oikein ymmärsin.
   
  Nebwy, Driver, Latez ja 4 muut tykkäävät tästä.
 5. PteQ

  PteQ Äksy polle

  Uusi softa koneessa ja meni ojasta allikkoon. Mooaa ja prötää kuin viritetty mopo liian pienillä suuttimilla.
  Aivan sama oliko reitti vai umpinen, meno on raivostuttavaa. Lensin jopa tangolle makaamaan, kun umpisessa yritin hyvästä laukasta kiriä vielä nyppylän yli keulien ja kaasun pohjaan painanta aiheutti koneen totaalisen sakkaamisen ja sitä seuranneen äkkipysähdyksen.
  Tämähän on tietysti tälläinen yksittäistapaus ja myytyjen kelkkojen määrään nähden normaali poikkeus. Uutta päivitystä ootellessa alan tutkiin katin ja bomban -20 mallien ennakkotietoja......
   
  Viimeksi muokattu: 15/2/19
  Joutoukko, Mika_R, janzka ja 3 muut tykkäävät tästä.
 6. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Pessimisti ei pety jos jättää bomban esitteet kattomatta :)
   
  jussi 77 tykkää tästä.
 7. FFoxi

  FFoxi Khaos is coming. 5900 GLX

  Vähän ooteeksi menee, mutta ei tässä ole oikein helppo lähtiä vaihtamaan isolohko kakstahtiin (vaikka ajatusta siihen on) ja 600 ei enää nostata tunteita. Bompallakin koneita kilahdellut, kuten nyt myös Pollelta. Puhumattakaan niistä helvetin kalliista remmeistä. Catin Alphakin sai rapaa jo niskaan. Karvalakki mallin Catti vanhalla suskan 800 tuntuisi olevan ehkä se varmin valinta tällä hetkellä, mutta en tiiä siitäkään.

  Perhana taidan alkaa kyselemään, jos saisi Mtx Sidewinderin jostain testiin. Ainakin kone pelaa. Siitä kuulunut kohta vähiten paskaa, vaikka eräs vauhtipää saikin sillä puolen sataa remmiä paskaksi. Näkyy sama meno jatkuvan tosin 850 pollenkin kanssa.

  No huomenna taitaa tulla aika pirun komia ajopäivä meikäläisen mestoille ja luntakin takapihalla muniin asti, eikä vanha malmikasakaan edes nikottele. Aamulla vaaran kylkeen ja ride on! :cool:
   
  janzka, juketsu ja petes88 tykkäävät tästä.
 8. jussi 77

  jussi 77 Well-Known Member

  Ja meikäläisellä senkun meno jatkuu ei booaa eikä kilahtele kiini enkä tunne ketään kellä polle näin tekisi...
   
 9. Vonikka

  Vonikka Well-Known Member

  Hei Jussi, minä olen Mika. Hauska tutustua :D
   
  Aap, Kortelaine, jussi 77 ja 18 muut tykkäävät tästä.
 10. Keppana83

  Keppana83 Pro RMK 850

  Moottoriin saatu uudet sisuskalut ja uus softa.
  Sisäänajoa kävin reitillä suorittamassa, ni sain kahdesti moottorinvikavalon ja nakutuksen tekstin mittariin. Kone sammuksiin ja uudestaan käyntiin ni valot hävisi. Mietin että voisiko johtua liiallisesta öljyn saannista ku olivat liikkeessä laittaneet öljyä tankkiin ja näkyy säiliöstäkin aika reippaasti vähenevän, en ole vielä seoksia laskeskellut
  Onko muilla kokemusta vastaavasta?
   
 11. Fendel

  Fendel Well-Known Member

  Mulla kans kahdesti ummella oikeen höttökelillä nakkas moottorinvikavalon ja det mittarii. Kelkka sammuksii ja vika hävis. Huollossa käskin kattoa muttei ollut jäänyt mitään muistii.

  Muuten kelkka toiminu niin kuin pitää ei booaile eikä rötäile ja vetää puhtaasti. Reipas 300km mittarissa, 3” malli.
   
 12. MMi

  MMi SKS146

  Ei kai tuo liiasta öljystä pitäs laihalle mennä?
  Mitä öljyä olivat laittaneet bensan sekaan?
  Eiks sähkösenpumpun pitäs hoitaa lisä öljy kun laitetaan sisäänajomoodi uudestaan päälle?
  Paljonko kiersi kun tuli nuot viat?
   
 13. Haikku

  Haikku 850 DS Dokkeri

  Ei se varmaan laihalle menekkään, vaan tuo öljy nostaa puristuksia jos sitä reippaasti menee
   
 14. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155.

  Pittääpä sanoa huollosa että ei asenna itelle tuota softaa. Oma kyllä vetää alhaalta saakka hyvin eikä värkkää mittään ja on hereä kyllä. Yhtään tulppaakaan en oo saanu menemään tai edes kastumaan. Arpa vissiin käytetty niin, ei kannata lottokiskale lähteä. :)
   
  Kimurantti ja Janme tykkäävät tästä.
 15. Keppana83

  Keppana83 Pro RMK 850

  Se oli ollut sitä Polariksen ölppää mitä uuteenkin laittavat.
  Ei ole laitettu sisäänajo moodia päälle uudestaan päälle, oli noin 7h ku leipas kiinni ja jos oikein ymmärsin näihin ei laiteta/ei voi laittaa sitä päälle.
  En osaa sanoa että paljonko just silloin oli kierroksilla, toisella kerralla pumppailin kaasua.
   
 16. Ves_ku

  Ves_ku Well-Known Member

  Patriotin ekaan tankiin ei lisäöljyä ohjekirjan mukaan laiteta. 2016 ohjekirjassa on oma viimeinen havainto asiasta. Koskeeko kaikkia moottorikokoja niin sitä en tiedä. Tässä tuskin on poikkeuksia kelkkamallien välillä sikäli kun samoja moottoreita.
   
 17. Zanne81

  Zanne81 Axys Pro rmk 155

  Periaatteessa menee vähän laihemmalle jos lisää öljyä näiden tankkiin.. esim jos laittaa 2% seoksen niin kone saa aina sen 2% vähemmän bensaa.

  En tiiä onko tuolla sitte mitään merkitystä mutta jostain luin että tuosta syystä esim krossipyöriin ei pitäis laittaa ylettömästi liikaa öljyä bensan sekaan...
   
 18. MMi

  MMi SKS146

  Voi sen laittaa uudestaan päälle. Pois ei saa. Toivottavasti eivät vessiä tankkiin laittanu se kun ei bensaan kunnolla sekoitu.
   
  jaski tykkää tästä.
 19. JJN

  JJN Pro RMK 850 155"

  Viime viikolla käytin pollea siinä ekassa huollossa ja siihen laiteltiin se uus softa. Loppu näköjää rötäilyt ja mouruamiset siihen. Nyt pelaa justiin niinkö nuitte vehkeitten kuuluuki pelata.:D Vaikka lumikaan ei ole enää aivan höttöä nii siltikkään mitään ongelmia paikaltaan lähtiessä.
   
 20. Jv97

  Jv97 New Member

  Onko porukalla ollu mittään ongelmia uuen softan kanssa? omasta mielestä huonommin pelasi... Mittään väliä tässä vaiheessa ennään ku toisessa pytyssä painetta 1bar ja toisessa 8bar
   
  petes88, Vilbur ja Korbimotors tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua