Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

 1. Pitkäpätkä

  Pitkäpätkä Polaris

  Nyt sks säädöt kohdillaan elikkä 74 puntit ,välitys 19/42 ja venomin vihreä jousi kytkimeen ja alkuperäinen helixi Mustapurpura jousi joten ei kuumu enää voimansiirto ,tuosta 146 sks etenemisestä sen verran että mene kyllä mutta on tosi tarkka missä on oma painopiste ja ei anna kuskille anteeksi mitään tekoja elikkä kaasun ja jarrun käyttö pitää olla hallussa , toki kairaa pystyyn mutta siihen hipaisu jarrua ja samantien kaasua niin kyllä etenee , reitillä ihan hillitön peli nyt kun iskarit simmitetty ja etuiskarissa prokresiivinen jousi,parempi jopa kun 144 assault reitillä , hauska peli kaiken kaikkiaan mutta ruotsin lumilla voi sitten vituttaa mutta katsotaan mitä siellä sitten keksitään jos tulee ongelmia...
   
  Vesukka tykkää tästä.
 2. PteQ

  PteQ Äksy polle

  Pitkäpätkä? Mullon tuo parjattu DRT-kitti Woimansiirrossa ja tykkään, mutta mitäs solet tehny alustalle? Mulla pohjailee reitillä aika helposti, ummella toimii huipusti. Eli?
   
 3. Kajuppi

  Kajuppi SKS 146 -20

  Menikö vakioketjulla tuo 42 ratas?
   
 4. MMi

  MMi SKS146

  Kaikki iskarit simmitykseen, eteen lynxin jouset ja etupukkiin jämympi pollen jousi. Torniossa Alamäen Tommilla oon ite teettäny ja hyvä on reitillä lasettaa meneen. Toiveet oli että pintaan herkkyyttä ja loppuun pitoa.
   
  PteQ tykkää tästä.
 5. Pitkäpätkä

  Pitkäpätkä Polaris

  Ei mee kun vakioketjuna piti olla 70 lenkkkinen ohjekirjan mukaan niinolipa yllärinö että 68 lenkkinen ja kaiken huipuksi uskoin ohjekirjas ja tilasin ensi 72 lenkkisen ja se pirun pitkä niin v..tuiksi meni eka ja toka kerta... tuossa minun sks .sssä ei ole mikään kalikka ollut sellainen kun ohjekirja sanoo
   
 6. Pitkäpätkä

  Pitkäpätkä Polaris

  Mulla on simmitetty kaikki kepukat enduro simmiin ja etupukkiin vaihdoin prokresiivisen jousen , alusta toimii mutta ei kestä pää ajaa
   
  PteQ tykkää tästä.
 7. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Oliko moni laittanu noita brp mallin tarvikeraaputtimia näihin? Näyttäs ottavan telatunneliin kiinni, kukaan testannu kuinka lujasti väännättää raapijaa pohjajoustossa?

  Kytkimenjousi näky katkenneen kans, ihmettelin ko kytkennät meni pehmiäksi ja umpisella kierti enään 8100-8200.
   
 8. möykkä

  möykkä Well-Known Member

  Mulla on ne snellin tarvikeraapijat. En kyllä oo huomannu että telatunneliin pääsis lyömään vaikka on kait se jousitus käyny monet kerrat täysin pohjassa. Luulis kyllä joku ääni kuuluva jos tunneliin osuvat.
   
 9. Kattilakuski

  Kattilakuski Well-Known Member

  Millä kohtaa? Omat oottaa vielä laatikossa...
   
 10. MikkoH

  MikkoH M+SKS

  Tuossa mulla, aivan rattaaseen kiinni ettei ota hakajousi. Jälkiä on hakajousesta siltikin tullut raapijaan toiselle puolelle alustaa mutta mukana on pysyneet.
   

  Lisätyt liitteet:

  niarve00 tykkää tästä.
 11. möykkä

  möykkä Well-Known Member

  Just samassa kohdin mitä MikkoH kuvassa on. Heti tuon eka pyörän takana ja molemmat pyörät siirrettynä etummaisiin reikiin.
   
 12. DooDoo

  DooDoo Projekti Vipex ja ylipainopiano mtx 153" -20

  Niin lähelle telapyöriä kuin uskallatte laittaa, senttikin irti niin hakaset osuu joka joustossa niihin.
   
 13. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Tunnelista ei äkkiseltää osumakohtaa löytyny, mutta raapijasta molemminpuolin maalit hävinny tuosta viimesen kierteen yläpuolelta. Eikai hakajousi siihen yllä, jälet oisi likempänä liukurunkoa jos hakasesta tulis,
   
 14. Polaris Janne

  Polaris Janne Well-Known Member

  Terve.
  Kyllä ne Snellin raaputtimet saa hittiä hakaneulajousen päästä ja tunnelin kulmasta, mutta jousiahan antaa periksi tuli se isku mistä suunnasta tahansa. Minulla on Assaultissa nämä raaputtimet ja hakaneula osumat on raaputtimen jousen alkupäässä, mistä ne on kiinni liukurungossa ja päädystä näkee lähteneet maalit jousen yläpuolelta, kun osuu telatunneliin. Ei siitä mitään muuta ole vieläkään tapahtunut, kun välillä tippuu lepuuttajan päätä ja alkaa raaputtelemaan reitin pintaa itestään. Ei sitten haittaa tippaakaan. Nämä BRP:n oma on sitten erilaiset, kun jousi on kaksi osainen ja näin ollen voi olla, ettei ota telatunneliin, mutta saa hittiä hakaneulajousen päästä.
   
 15. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Minkä lynxin jousia olet käyttänyt ja millä newtoneilla? Tommi joskus maininnutkin että jotku nuita käyttää pollen keulassa. o_O
  Ei tämä niin pintakova ollut kuin viimevuotinen tehtaanjäljiltä, mutta simmittää pitäis. Esijännitykset oli miten sattuu uutena.

  Keulassa kuvaston mukaan 7043460-458SPRING, COMPRESSION, 100#, BLACK ja etupukissa 7043957-067SPRING, COMP., 280#, BLACK.

  Millä numerolla löytyi?
   
 16. andyman

  andyman Well-Known Member

  Voisiko joku kenellä on alusta mielestään hyvässä säädössä reitille mitata kelkan korkeuden keulasta etupuskurista maahan.
   
 17. jumo

  jumo Well-Known Member

  900 km ajetussa oli kudokseen asti kulunut se vesiletku ko käytin äänenvaimenninta pois.

  Paraniskohan pehmeässä lumessa viltonajo jos ottas ulommat telapyörät pois, raapijat alhaalla sirtymillä ? Reittiajeluihin ruuvais ne sitten takaisin.
   
 18. MMi

  MMi SKS146

  Eipä ollu puhettä minkä mallin matteenpäästä net oli. Muistaakseni 20nm. Etupukin jousi on sama mitä käytettiin pro ride assaulteissa aikoinaan. Soita Tommi se kyl ne muistaa
   
  Viimeksi muokattu: 11/2/20
 19. möykkä

  möykkä Well-Known Member

  Nyt ois reilut 1500km mittarissa sks:ssä ja etupukin walkkeri sano sopimuksen irti. Joko meni varsi poikki iskarin sisältä tai irtos romut varren päästä.
   
 20. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Nyt on omaan käyttöön mieluinen peli, kytkimellä teamin 150-310 jousi ko alkuperäne katkes, 10-72 painot. Varissa vakio helix 60-44,36 155-222 jousella, ja 18 yläratas. Syöttää loppuun asti ja jaksaa raskaassa umpisessaki kaivaa.

  Matto meni kerrasta poikki, mikä tilalle? Täällä joku laitto compositin, miltä vaikuttaa? Tykänny vakiosta muuten, mutta ei vaikuta kaiken lujimmalta matolta.
   

Suosittele tätä sivua