Polaris AXYS RMK 850 ( RMK, PRO RMK, ASSAULT RMK) 2019 ->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Hemmo, 6/3/18.

 1. julli

  julli rmk

  tuo uusi mosa on kiinni rungossa eikä heilu irtaimenaan konehuoneessa
   
  pezq^ tykkää tästä.
 2. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  Juu ja vanhaan verrattuna huomattavasti enemmän kytkinpainoa tekee huomattavasti enemmän puristusvoimaa remmiin.
   
 3. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Millä tavalla petikumet eroaa uudemmassa?
   
 4. Hentte

  Hentte 800 155" RMK -17, AC 600 Snowcross

  Samantyyliset ku brbn tuotteissa. Tuntus kyllä että tämä vanhan mallin kiinnitys ois toimivampi ja pitkäikäsempi.
   
 5. Hesba

  Hesba 155 3" Pro Patriotti

  Mie olen tuossa koeajellu säätöjä RideDRT voimalinjakittiin näihin ja sieltä on aika maukas setti tulossa. Saapii monenlaiseen käyttöön/ajomieltymykseen tehtyä yksillä vermeillä.

  Heräsi kyllä 3” 155 eloon ko löysi säädön kohalleen!
   
  Jomppanen, Driver, ProJumi ja 3 muut tykkäävät tästä.
 6. -jiipee-

  -jiipee- PRO RMK 850

  Onko muilla tehnyt vastaavaa, että kun 10h tulee mittariin niin kone sammuu kesken ajon? Lähti kyllä uudelleen käymään, mutta oli jotenkin kyllä normaalia raskaampi vetää käymään, kävi jotenkin oudosti hetken aikaa ja kuului jotain vikinää mikä kuitenkin lakkasi hetken ajon jälkeen.
   
 7. -jiipee-

  -jiipee- PRO RMK 850

  Ja tuota vikinää en saanut paikallistettua, saattoi ihan hyvin olla jotain jäätäkin jossain. Kone kuitenkin vaikuttaa pelaavan ihan normaalisti.
   
 8. Jarkki907

  Jarkki907 Active Member

  Mulle äkillisen vikinän aiheutti remmin liiallinen kireys, oli kakkosesta säätö lähteny aukeamaan. Vikinä kuului tyhjäkäynnillä
   
 9. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  Oisko tosiaan kytkin meinannu jäädä auki ja sen takia sammunu.
   
 10. Viable

  Viable 850 Pro Rmk 155.

  Onko joku päässy erroon tuosta yskimisestä ko laittaa kaasun pohjaan. Ärsyttävä homma ko sille pääle alkaa. 280km/8.6h takana. Muuten kyllä pellaa oikeenki hyvin. Tulpatki vielä orkkikset mutta tuskin niiden vaihdolla korjaantuu.
   
 11. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  2 variaattorin säätöpultti on päässyt auki ja remmi liian kireällä. Tuo pultin löysääminen tahtoo olla kans vähän ominaisuus. Kannattaa melkein liiman kans varmistaa se.
   
  tovayryn ja Jarkki907 tykkäävät tästä.
 12. tovayryn

  tovayryn BDPA General Manager

  Minun korvaan kuuluu joskus kytkimen puolelta semmonen epämääräinen kilinä/helinä. En tiiä mikä se oikeen on, ei ole kyse kakkosvarin pultista. Se aiheuttaa vikinää...samaa mitä monesti kotona kuuluu :D
   
 13. vigurius

  vigurius New Member

  Olikos siitä bensa asetuksen oikeellisuudesta nyt tietoa? Maahantuojalta oli tullu ohjeistusta että pitää olla non premium /ethanol asetus käytössä.
   
 14. -jiipee-

  -jiipee- PRO RMK 850

  Ei oo päässy pultti löystymään.
   
 15. Northtopi

  Northtopi PRO RMK 850

  Onkohan niitä maahantuojia useampiakin? Itselleni kelkan myyneen liikkeen edustaja sanoi, että ko asiaa on tiedusteltu maahantuojalta ja vastauksena oli, että nonethanol-asetuksella voi ajaa. Eli ajelen sillä, kunnes uusi ohje/määräys julkaistaan. En kuitenkaan epäile Viguriuksen saamaa ohjeistusta, mutta näin täällä.
   
 16. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Ohjekirjassa lukee että etanolittomalla eli suomessa 98lla ajettaessa suositellaan käytettäväksi premium/non ethanol asetusta niin en kyllä itse siitä pois vaihda ennen kuin tulee kirje kotia tai huollossa käyttäessä näin sanotaan maahantuojan määräyksestä. Emmie ainakaan viitti tulppia poltattaa sen takia että yhelä kaupalla oli facebookissa päivitys jossa luki että ajettava non premium/ ethanol asetuksella. Eikä se voi olla takuu asioissa este jos sitä ei ole kunnolla ilmotettu.

  Vois tässäki threadissa puhua välillä muustaki kun bensa asetuksesta kuitenki joka sivulla sen 5 postausta asiasta :D:D
   
 17. ProJumi

  ProJumi 850 Rmk - 19

  Minulla myyjä sano ainaki tuosta bensa-asetuksesta että aja sillä mikä tuntuu paremmalta, ei se kummallakaan ainakaan hajoa kunhan tankissa on 98:sia. Ja ohjekirja tosiaan suosittaa tuota prem/non ethanol asetusta joten ite ainaki meen sillä eikä oo kertaakaan mooannu tai teheny kone muutakaan epämäärästä :p
   
 18. Hemmo

  Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

  omasa on se sippipensan asento käytössä.

  Tosa lyhyt vähän lumen polviholli ajelu

   
  ProJumi ja jortsa tykkäävät tästä.
 19. jortsa

  jortsa Member

  Onko tässä patriootissa samassa paikkaa tapponarun pistokekko vanhemmissa axysissa? Ei jaksanu alkaa purkaan pihalako näyttää mittari -33 pakkasta. Ekat 2km kävin kuitenki turraamassa ja ongelmitta lähti käymään tämmösissä pakkasissa. Kaasun löysätessä jätti joksiki aikaa kierrokset 5000rpm. Liekkö tuon sisäänajo modin pirruuksia? Onko porukka ollu tyytyväisiä tuohon voimalinjaan? Itte ei uskalla vielä sanoa senpuolesta juuta eikä jaata ennenkö saapi ajettua sisäle ja kunnon lumile.
   
 20. Hesba

  Hesba 155 3" Pro Patriotti

  Samassa pussukasss on deutsch liitin tapponarulle. Mulla oli löysänny kaasuvaijerin säädön kiristys mutteri ja teki tuota kierrosten päälle jättöä, pyörittelin vaijerin sopivaksi ja kiristin lukituksen ni asettu tuoki vaiva.
   

Suosittele tätä sivua