VEEkäyRÄ Korkialla - Kun elämä potkii päähän.

Keskustelun 'Vähemmän kelkkailuun liittyvä jutustelua' on aloittanut käyttäjä Jani Sipola, 10/10/10.

 1. Tepi-73

  Tepi-73 Well-Known Member

  Lukema kyllä oli oikein, siis se minkä nyt ilmoitin. Edellistä lukemaa en muista, mutta olihan se laskussa ja kun siitä laski vuosikulutuksen keskiarvon niin 131 m3/vuosi mennyt ennen viime vuotta.
  Laitoin kyllä postia kuntaan, että pitäis harkita mittarin vaihtoa :D kyllä muutaman kuution lisäyksen ymmärtää mutta +150 o_O
  Arviolaskut/lukemalaskut olleet +-200€ ja nyt tuli 1k€ lisää :eek:
   
 2. Tepi-73

  Tepi-73 Well-Known Member

  Aamulla vaihdettiin vesimittari ja nyt seurataan kulutusta :D Kuulemma oli muutosta kulutuksessa tapahtunut kun tarkistaneet lukemia.
  Lasku maksetaan kun ei pysty mitenkään todistamaan kulutusta ja arviolaskut puolitetaan, ettei maksa seuraavaa vuotta sisälle :)
   
 3. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Jaahas... Varaosaliike tilas rekisterinumeron perusteella kaksoismassavauhtipyörä. Osat vaihdettiin ja auto ei millään käyntiin. Vauhtipyörä oli väärä koska tukkurin listoissa virhe. Asia selvisi ristiin tarkistaessa alkuperäisen osan numeroita ja myydyn osan numeroita eri luetteloissa ja tahoilla. Melkoinen savotta tiedossa. Työkustannusta ei uskalla eres laskea....kaksi kertaa laatikko irti... Pulttisarjat uusiksi, vetoakselien napapultit uusiksi. Nuo kun ovat "kertakäyttöisiä"... Kaikki pitääs näköjään tarkistaa itte, ei voi luottaa näköjään. Ei niin älyttömästi vituttais jos ite olis tilannu antamillani koodeilla. :mad:
   
 4. Hemikoo

  Hemikoo ZR 8000 137"

  Kaverilla kävi noin samoin ja tukkuri joutui maksamaan sen työn uudelleen osineen!
   
  ParCatti tykkää tästä.
 5. Jii.Pee

  Jii.Pee Axys pro rmk -18

  Sehän on hyvä tuuri jos varaosaliikkeestä saa kerralla oikean osan.
   
  Hemikoo ja TeHo tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua